Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ajánlom avatarnak.
<#hehe>#hehe>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

2006.12.02. 19:00 - 5:00
Scopaima Pub-Étterem
1137 Budapest, Pannónia utca 18. (nyugatitól pár sarok)
a lényeg, hogy lesznek hastáncos lánykák, ha igényli a nép 😄
fasza, nagy hely, sok ülõhely, hosszú bárpult, márcsak oda kell menni, és inni mint állat...
majd feltolom bannerba, meg lassan felkerül bf.hu-ra is
sry az antiflém hozzászólásér
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Gondolom akkor ezeket a "kiegészítõket" a következõ PB frissítésig használta is volna. Ez az a tény ami zavar és nem az, hogy valakit kidob a PB...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Miért te is ott voltál a Kossuth téren, és próbáltad lehúzni a zászlót? Igenis jogom van kimondani a véleményem!! Tessék hagyni!
Az hogy te kit támogatsz azt leszarom. Lemondást meg menjél követeljél a Kossuth téren. Ott találsz ehhez társakat szép számmal, nagyjából a te szinteden is állnak. A hsz-ekre visszatérve a veled történõ beszélgetésnél intelektuálisan még a szarás is nagyobb élményt jelent, szal szerintem húzd a fogadra a bõrt azt nézegesd a monitort inkább.
erre én is ezt kérdezném 😄
¥ xfire: kistekila
Ezeket a tipikus hozzászólásokat meghagyjuk neked. Örülünk annak is h adsz választási lehetõséget, de ez sem érdekel senkit...
Tény hogy a Horda csapatnak ártott ez a kisebb incidens, de túléljük ahogy sok mást is. Azt viszont sajnálom, hogy te bohócot csinálsz magadból és az FRX-bõl is egyúttal. Degenerált és beszûkült hsz-ediet szerintem ne oszd meg velünk legközelebb, és mondj le mint leader. KTC-t támogatjuk, rá mindig kíváncsiak vagyunk. Te már csak ennyi vagy:
<#levele>#levele>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
6. Faszláma vagyok.
Köszi
Héé Ránning 😄D ha köv waron lelõlek ígérem a hulládat körberajzolom a monitoron filctollal és aztse fogja meg a pb 😄DDD
😉)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Mindössze a lényeg az, hogy Runningék is fikáztak itt mindenkit ha visszaemlékszel a legutóbbi flamere amikor kirongyoltunk a kupából, hogy jaj azért mentek mert nem tudotok lõni, meg faszom tudja. Valóban, nem tudunk úgy lõni páran mint atwe-ek. Csak egy qrva nagy - de igen lényegi - különbség van, h minket még nem olvastál a banlistán. A legnagyobb pofával hadaokozók meg hogy hogynem mindig odakerülnek elõbb utóbb. Ez Nálunk elvi kérdés drága barátaim, kedves hölgyeim és uraim, polgártásrak, ja nem a téren vagyok. Lehet szarok vagyunk, de akkor inkább még mindig fair módon.
Mindenesetre irányadó a hozzászólásom: (#102334) mert minden ilyen eset után ez van. Most nem akarom felhozni a régi témát, mert azóta én személy szerint jól elvagyok Wolfguy-al, de az ugyanez volt. Csak kipróbáltam. Szánom bánom. Hát bazmeg. Ha nálam valaki kipróbálná a csapatban, valószínüleg én is kipróbálnám az ütõtechnikámat... mármint rajta. Mert mint mondtam ez elvi kérdés elsõsorban.
Én azt tanácsolnám mindenki másolja ki a #102334-es hozzászólást, és ha elkapja a PB akkor válasszon 1-tõl 5-ig. Ezesetben nem kell felesleges elméleteket gyártani, h miért is történt meg hogy is volt ez igazán. Bekopizod ide. Ez volt azt elhisszük. Nagyfaterom meg csápos busz volt bazeg mert áramszedõje volt. Aha...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?