Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boxer HUN
Ejj de szigorúak vagyunk... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

kBagyula
De van, csak ott a hamacsi beüzemelése és a warez a fõ irányvonal. Akkor inkább ez, de abba is hagyom az OFFolást...

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Nincs külön BF2142 topic??

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

kBagyula
Én meg a lebegõstankal vagyok nagyon jó, meg az apc-vel.<#zavart1>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Ha hazaérek csinálok a hazai scenerõl - legalábbis a toptenrõl- egy shotot. Vannak vagy 5-600-an kb össesen, vagy többen. Én is meglepõdtem amikor tegnap este ránéztem a listára.

kBagyula
A konkveszt mód bejön, de ez a rohangászós titán marhulás nem nagyon. Van benne néhány pálya amit szívesen látnék a BF2-ben netán a PoE2-ben... pl. Verdun, Suez, Berlin... de nyilván korhû kivitelben (Ránning nem akarod legyártani ezeket?)

erdos
Szerintem egész jó, tényleg. Nagy király vagyok ám a lépegetõvel <#vigyor>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

sector512
"Azokkal lennék egy véleményen hogy mindenki csalt már életében a bf-ben vagy máshol, csak a többség nem bukott le."

Hát nemtom. Elég fura véleményetek van. Nehéz azt elképzelni hogy van olyan aki csak játszani akar és csak a saját teljesítményére kíváncsi, nem egy programéra? Ha cheat-elnék, onnantól nem élvezném annyira a játékot. Ezek szerint akkor te is próbáltál már valamit, csak nem buktál le? 😊

PSN: s3ctorHU

Beers
Kik?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

koschwarz
sejtem a 2142-es topicból<#nezze>

én nem tudtam úgy beleszeretni a demo alapján, mint ahogy a bf2-be beleszerettem. már a demót is letöröltem több hete. szerintem egy szánalmas fos az a játék, de akinek tetszik, annak egészségére

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

kBagyula
Meglepõdnél ha tudnád, hogy kik játszanak jelenleg a magyarok közül 2142-t. <#kuss>

koschwarz
ez tényleg gáz, de hát mi mondtuk, hogy a 2142-õt nem kéne megvenni...<#ravasz1>

Me0w
Karoly, Karoly, ujfent nem csalodtunk benned!

Together we'll fly someday...

kBagyula
Köcce! 😊

Ugyan a történet nem a BF2-ben történt, de bejött a sejtésem, hogy a 2142-höz is tutkó a dolog a ranked rendszer miatt.
Konkrétan nem engem ért a "sérelem", hanem egy haveromat, úgyhogy idézem:

"Eleinte minden simán ment, csak arra lettem figyelmes, hogy nem tudok lehasalni.... ,
aztán véletlenül sikerült de utána nem tudtam felállni...???
Aztán kezdõdött a csemege, KB.: 5 perc után egyesek pontjai elkezdtek másodpercenként 2-3-at ugrani, hopp mondom mi is történik ez így ment 500-600 pontig , aztán futáskor nem fáradtam ki, nem fogyott a töltényem, és nem melegedett a géppityum,
ÉS amikor csak farkasszemet tudtam nézni az ellenel, mert
nem fogott rajta a kés, a gránát, de az automata géppuska sem, most mondom mi lesz ? (de azért elgázolni ellehetett)
A következõ menetben már a Titánt sem lehetett leszedni csak ha a rakétasiló szétlõtte.
Ja persze a csalók engem leszedtek ÚÚÚGY, hullám sem maradt.
És a pontjaik úgy nõttek, hogy semmit sem csináltak, az egyik csak egy csapatszállítóban ült és lebegett a titán felett, a másik meg álldogált egyhelyben.
"

Képek:

1.
2.

Aztán, hogy ez egy bug, vagy sem azt majd eldönti a BFROE, ha bejelenti egyáltalán a haver. De roppant gyanús.

koschwarz
na monnyad, mirõl van szó!

(tegnap egy német szerveren az elfoglalhatalan bázison spawnkilleztek -többek között az adminok, a klánról volt a szerver is elnevezve- agyba-fõbe minket.

mikor ezt megjegyeztem -khm, néhány csúny szó társaságában- kapásból kirúgtak<#hehe>)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

kBagyula
Mellik is az az oldal ahol fellehet jelenteni a jogaival visszaélõ/statpadder/csíter adminokat?

Van egy érdekes sztorim.. 😊 elárulom, ha kapok egy linket. 😛

erdos
ezaz, ne dõlj be! mézespálesz for president <#worship><#vigyor>

koschwarz
ez valami kibaxás, szerintem a mézes pálesz jobb<#hehe>

dicehater
Igyál langyos vízzel némi sót, nem finom de hatásos ha folyamatosan öblíted vele a torkod

koschwarz
igyá mézes páleszt<#nezze>

Kovács legény
torokfájós rohadt reggelt

www.czekoart.hu

Running
Gerzson egy láma.

koschwarz
én sose csaltam. még single player játékban sem<#ejnye1>

Beers
Szerencséd, hogy engem kihagytál 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

erdos
Mindenki kapja be <#mf2>
(pálinkásat <#integet2>)

uHs Gerzson
Running: flémkeltés miatt <#banplz>

Caroy: hosszú szöveg miatt <#banplz>

Zolly: mert mindenkinek válaszolt <#banplz>

Boxer: neked csak úgy <#banplz>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TS Zolly
Igy van. 😞 Már töltöm lefele a wowot. 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Te is kussba legyél ám téééé!!! 😄 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
mé? Meghuzza? Már 5 perce nézem. 😊 😄

TS Zolly
Pofád befogd csiter védõ!!!! 😄 😄

Beers
Teljesen mindegy, mire kiadják senki sem fog bf2-zni 😄!

dicehater
Hogy jó hír is legyen:

"We will also be finalizing patch 1.41 for Battlefield 2. More information regarding the content and final release date for this patch will be released next week."

Jövõ héten új info, kíváncsi vagyok mit találnak ki link

dicehater
Gyerekek lassan már rosszabbak leszünk mint a Blikk, Csók és Könny, Mai Nap meg a többi mocsok összesen. Célkereszt, x, wh - jól van sajnálom hogy ez történt, de lebukott, bevallotta, kész. Mit kell ezen annyit csámcsogni? Azokkal lennék egy véleményen hogy mindenki csalt már életében a bf-ben vagy máshol, csak a többség nem bukott le. Nem tudjuk azt hogy használta-e még volna, volt-e durvább cheatje talonban, NEM TUDUNK SEMMIT biztosan, csak annyit hogy még ez a kis flame sem volt elég hogy elsõk legyünk. Ne hagyjátok, fikázzuk, rúgjuk egymást addig míg a másik bele nem döglik, vagy inkább be sem ír ide. Hisz ebben legalább dobogósak vagyunk, érdemes összeolvasni mekkora ürüléklavina gyûlt itt össze alig 24h leforgása alatt, csodálatos. Mutassuk meg mindenkinek milyen erõs a bf2 magyar scene aztán meg titokban toljuk a 2142-t <#wow3>

További szép napot

Horda Caroy

Boxer HUN
Pfff...

Nincs olyan szerencsénk... <#hehe>

Boxer HUN
Te Joe!!!!!!!!

Én akárhogy nézem ezt a képet, az istennek sem akarja meghúzni a ravaszt... <#fejvakaras>

(Lehet, hogy azt várja, hogy az ellennél megürüljön egy hely??) <#hehe>

Running
B+ ez olyan kiábrándító, nyomtam a flémet mint állat, belekötöttem már mindenkibe akibe lehetett, meowba, le akartam válltani donc-t de semmi. Meow-ot mintha kicserélték volna, donc meg lusta, a többiek meg...pfff...gondoltam kocsma után betérek olvasgatni, erre mit látok tiszta lanyhulás, ne má. 😞
Hát így nem lesz a topic a top 10 elsõ helyén.

Csak az lesz a vége h letöltök valami csítprogramot oszt kibannoltatom magam, hátha nagyobb flém keveredik a dologból, ha már ilyen lámik vagytok.

A BF talira meg minden maki jöjjön, ott lesz joe, akit be lehet dobni a közösbe, tisztára megéri szerintem.

joebacsi
szard le, gyere bftalira inni!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

vgez
egy újszülöttnek minden vicc új, alapon nézd meg ezt:
http://bf2s.eu.tt/ statisztikai oldal

Üdv mindenkinek, most kezdtem el játszani a Battlefield2 játékkal és igen, jó!!! Csak az a baj, hogy túl keveset tudok vele fogalkozni!

Üdv!

http://letoltes.zsaminet.hu

atomboy
Neszojjabe! <#violent>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

SigS
Nagy alkesz a srac nekem elhiheted

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

uHs Gerzson
Gyere vonattal és megvárlag a pályaudvarnál <#nyes>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
nah beindult a flémes élet ahogy látom ,és bavallom én is használok segédeszközöket, mivel hogy nemértek a komputerekhez ezé marad a ragacs a moncsi közepén, egy ismerõsöm meg nemvakarja le a légyszart a szemügéjérõl mert õszerinte az jobb az én modszeremnél, volt szó valami izégyorsitorol ,ami csit, hát én abbol is a proli sör és kávé kombót használom😊

www.czekoart.hu

atomboy
Nem azert mondom. 😊
Ha erdekel, nezd meg a wiw-s adatlapomon a bemutatkozast, ott az indok. 😊

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
hát ha otthon iszó, ottan is tudnál 😊

atomboy
Nekem nemcsak tavolsag a problema... <#zavart2>

TS Zolly
Akko gyere el értem vonattal na. 😊

joebacsi
vazze, direkt a vidékiek miatt van kitolva reggelig, hogy melegben kavaroghasson még bennetek az alkohol, amíg nem indul a másnapi vonat 😊