Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Még nem találkoztam olyan cheaterrel akit ne tudtam volna lelõni mert aki egy kicsit is skillesebb az nem használ ilyesmit, inkább csak a ténylegessen faszlámák. Azokat pedig egy két halál után megfingathatom ha akarom.
Viszont hányingerem van publikon a repülõs pályáktól. Egyszerûen mire kiszedi az ember az egyik légi áldást szoró jármûvet addigra ott a másik ami begyalúl a fõldbe és ehez nem kell cheat. Én személy szerint nem élvezem hogy fél percenként spawn képernyõt lesem. Egyszerûen csapatmunka nélkûl semmi értelme az egésznek. A repülõsök és a helisek fregelnek ahogy bírnak én meg spawnolok. Ehez nem kell online játék, csinálsz single player játékot és osztod a botoknak az áldást. Csak ugye az senkit se érdekel és nem is lehet vele villogni.
Jó kis infantry egyenlõ esélyekkel, még ha több is az ellenfél. Minden azon múlik mennyire vagy skilles.
Elastic An-usZ Boys
A tank meg sok hibát megbocsájt, a lényeg hogy jármûben ülve helybõl elõnyben van a játékos a többi jármûnélkülivel szemben és ezért még a kezdõk is érvényesülni tudnak mindenfajta csít nélkül, arról nem is beszélve hogy egy jármûcsít szinte biztos lebukás (és még így is vannak akik csítelnek de nem annyian mint infantryban).
Aki unja már hogy lelõhetetlen vadászgépek röpködnek a feje felett az idõ kérdése és átsodródik infantryba mert ott valamivel fair-ebb a felállás, ott csak a személyes szkill és a csapatmunka számít na EZÉRT vannak infantryban többen a csíterek mert ott nem jelent húsz perc automatikus szopást az hogy a másik oldalon vannak a jobb pilóták és nem az a király aki gyorsabban futott a reptérre/tankhoz hanem az aki tud lõni és csapatban játszani magyarán mindenki "egyenlõ" eséllyel indul, nincsenek a pályán felvehetõ extrák: quad damage, jump boots, tank, repülõ stb.
Persze mindig van valaki aki elõnyt akar a többiekkel szemben és ha ilyen nincs a pályán akkor letölt magának egyet...
Elsõ ránézésre én is azt mondtam, hogy gyanús, meg másodikra is. Aztán megmutattam a bátyámnak, aki azt mondta, hogy "És?" "Te is ugyanezt csináltad a demóban, kilõtted a rakétát a nagy semmibe, aztán valaki meghalt a végén." Ennek fényében megnéztem újra és rögtön nem tûnt olyan dúrvának. Jó persze ez itt egyértelmû csalás, mert a pirosan világító ellenség nem éppen "alap feature" a játékban, de ha jobban megnézitek a harmadik lövésnél le akarta szedni a MIG-et, de nem találta el. Akkor meg mit ér a csít, ha nem tud vele mindig találni? Sok kurva skilles TV-s van, akik lõnek ilyen szinten, és akik ha összedobnának egy ilyen videót a pirosló ellenségek nélkül, fel sem tünne, hogy csít.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Mellesleg a hétvégén bentvoltam a SAF infantry serverén. A csávó csinált 189:3-at dragunovval...😛PPP
Train emelkedõnél a háztetõrõl lötte a másik oldalt. Hát ennyi, egy jó kis autoaimmal rögtön pro leszel. 😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
www.czekoart.hu
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Amire ki akarok lyukadni: az egész Internet tele van aimbot-os, wallhack-os, tököm tudja milyenes infantry videókkal, amikben boldog boldogtalan ilyenekkel rohangál. Míg ugyanez a jármûvekre vetítve gyakorlatilag zéró. Tankos csítrõl például még nem is hallottam. Magyarán ha sima jármûves módban játszik az ember, akkor sokkal nagyobb a valószínûsége, hogy tiszta, csítmentes küzdelemben lesz része, mert a fél szerver valamilyen jármûben ül, amikhez (a visszajelzések számát tekintve) ugyebár kevesebb csítet gyártottak.
Arról nem is beszélve, hogy ott lényegesen ritkább az ilyen, gyalogos harcban elõjövõ "Beleeresztek egy tárat, mégsem döglik meg" szitu. Persze ott is van úgy, hogy a TV-raksi átmegy a pilóta fején, de messze nem ilyen gyakran. A jármûvek fegyverzetét tekintve fõleg csak a TV-rakéta ilyen bugos (na meg még talán a tank vs. kiskocsi), a többivel rendszerint eltalálja az ember azt, amit eltalált.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Csak azt sajnálom hogy clanbasen nincsenek ilyen jó szmájlik<#rinya>#rinya>
Ezt sok játék idõvel sem lehet begyakorolni! 😊
Úgyhogy elég súlyos bizonyíték ez.
Egyébként meg a VGA-t nem egy sírós klánnak ismerem. 😊
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Videóban 100% kiderül hogy a gyerek aimot használ kicsit érdekes lelövi az emberkét és egyböl nyil egyenesen rá húza a fegyvert másikra ) vagy mikor a falon keresztül érdekesen rá megy a fegyver mikor nem látja-.
Amit hotelnál van azt nem vitatom simán bárki megcsinálja mert ügye mindenkit be lehet spotolni és nem nagy müvészet elé ugrani azt BoomD:
Ha:Ha de ezt a klán egy hete vertük meg vagyis Tehetséges:
OC 5vs5 Inf premier liga
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Videóban 100% kiderül hogy a gyerek aimot használ kicsit érdekes lelövi az emberkét és egyböl nyil egyenesen rá húza a fegyvert másikra ) vagy mikor a falon keresztül érdekesen rá megy a fegyver mikor nem látja-.
Amit hotelnál van azt nem vitatom simán bárki megcsinálja mert ügye mindenkit be lehet spotolni és nem nagy müvészet elé ugrani azt BoomD:
Ha:Ha de ezt a klán egy hete vertük meg vagyis Tehetséges:
OC 5vs5 Inf premier liga
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Nem kell letölteni semmit simán a config fáljban 1 dolgot kell át irni és kész és csak pb sreenel lehet kiszürni mert a pb nem fogja meg .
Myst ezért linkelte be matt képét mert ügye a Vista nem támogatja pbt és ezért csak fekete képernyö készül .
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
www.czekoart.hu
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
tegnap pl Christ a kör feléig letudtam lõni ,semmi baj nem volt ,aztán gondolt egyet a bf és egyszerûen félcentirõl lõttem és nem talált semmi aztán megjavult...
www.czekoart.hu
(Én is csettülök ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Furcsán jók voltak ... ott is láccott a videón, hogy tutták merrõl jön az áldás ... és nem hiszem hogy a spottolás miatt ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
-tRs-Landor
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
GCR? Az a lámi, akit tegnap 20x lõttem naykon? <#mf1>#mf1>
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"