Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Én speciel tökéletesen csapatmunka nélkül játszom conquest-et. Lone wolfként megyek, amerre jónak látom, és mégis az esetek többségében tök jól elboldogulok. Nem érzem azt, hogy én most hátrányos helyzetben lennék bárkivel szemben is, mert nincs csapatmunka.
Nem látom különösebb szükségességét a csapatmunkának. Ha mindenki teszi a dolgát(repcsi lelövi a repcsit, heli a helit), akkor nincs szükség csapatmunkára, onnantól kezdve egyedül is boldogulsz, bármit is csinálsz. A csapatmunka max. a heli földrõl történõ lelövéséhez szükséges. Ugyanakkor meg értelmetlen is. Megmagyarázom: A földrõl ugyebár a repcsin kívül mindent le lehet szedni, de helihez sem árt legalább két ember, mert különben igencsak szarul fog kijönni az erõsködésbõl az ember. Ketten már nagyobb sikerrel(már ami a megölöm õt/õ öl meg engem arányt illeti) lehet ellene felvenni a harcot, de sanszos, hogy míg így is többször fog õ lelõni engem, mint ahányszor én õt. Tehát a földrõl történõ erõsködésnek csapatmunkával sincs sok értelme. Én úgy gondolom, hogy bármit, ami repül, azt kizárólag a levegõbõl lehet elég hatékonyan hatástalanítani. Viszont ha már egyszer felszállt az ember, akkor megint csak nincs szükség csapatmunkára, mert onnantól már egyedül is boldogulok, túl sokan amúgy sem férnénk be egy vadászgépbe...
Én meg éppen az infantryt nem szeretem. Conquestben tök jól elvagyok, de infantryban egyszerûen meg vagyok hallva. 3 ok miatt nem szeretem az infantryt:
1.Nem vagyok elég skilles hozzá. Nem sokat játszottam infantryt de ez idõ alatt gyakorlatilag csak estem-keltem. Szinte állandóan a spawnképernyõt bámultam, már pedig én is utálok meghalni.
2.Nekem egyszerûen hangulattalan.
3.Szeretek helizni/tankozni, amire ugyebár ott nincs lehetõség.
Infantryban gyakorlatilag tökéletesen csõdöt mond a magamfajta kis lone wolfos játékstílusom. Itt elég kellemetlen, ha egyedül szembetalálja magát az ember egy három fõs squaddal. Persze lehet, hogy nem zavarna különösebben, ha jobb infantrys lennék, ha 1 vs. 3 sem jelentene problémát, de mivel elég szar gyalogos vagyok (még 1 v 1-be is csak akkor fogadnék magamra, ha a másik háttal áll...) így elég kellemetlen a dolog.
Ugyanakkor meg conquestben sokkal könnyebb kompenzálni az ellenség létszámbeli fölényét. Bevágom magam egy tankba oszt kész. Nekik megvan az elõnyük, hogy összebeszélhetnek, taktikázhatnak, támadhatnak egyszerre több irányból is, nekem meg megvan az elõnyöm, hogy egy tankot azért csak nehezebb szétkapni, mint egy gyalogost.
Szóval sokan azzal hozakodnak fel, hogy infantry rulez, mivel a qonquest tele van "nem fair" szituációkkal(repcsi vs. gyalogos stb), ugyanakkor meg az infantryban is van ilyen "nem fair" dolog: mi az, hogy õk hárman együtt mozognak, rendszerint még beszélni is tudnak egymással? Én szegény szerencsétlen meg itt lone wolfként erõsködnék. Hát hol fair ez?
Már amennyiben persze "nem fair" az, hogy õk együtt játszva, egymással komunikálva, taktikázva nyomják. Míg én vagy egyedül játszom, vagy ha csatlakozom is egy squadhoz(amelynek egyik tagja kínai, másik japán, harmadik meg zimbabwei, ergo) a kommunikáció és a taktika teljes hiánya nélkül.
Magyarán semennyire sem "nem fair". (Kb. annyira, mint ha lelövök egy tankkal egy gyalogost...) Hiszen éppen a csapatjáték ennek a játéknak a lényege, csakúgy mint az, hogy tankkal szétlvöm a gyalogosokat, helivel a tankot, repcsivel meg a helit. Most akkor ezek sem fairek? Ugyan már!
Tehát az infantryban is vannak "nem fair" szituk, de mindez csak kinek szúr szemet? Annak, aki bevallottan nem skilles benne...
Modern hadviselés? A modern hadviselésben a Tankok nem mennek gyalogostámogatás nélkül a csatába mert úgy szétszedik õket hogy öröm nézni ... arról nem is beszélve hogy nem 1 ember irányitja õket ... a Helik se garázdálkodnak olyan nyugodtan, mert ugye létezik vállról inditható légvédelmi raksi ... ráadásul a TV rakéták is több km távolságból operálnak ... ja meg hogy a modern hadviselésben van 300 méternél nagyobb látótávolság is ... modernül akarsz hadviselni? Akkor ne BF2-vel játszál, mert annak annyi köze van hozzá hogy hasonlitanak a skinek az eredeti dolgokhoz ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
amúgy meg aki dc-ben tudott helizni az ott is tud vagy landoláskor hamar fejreéll-e ? <#ticking>#ticking>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
és igen még mindig túl érettlen és infantilis hülyegyerekvagyokazarmahoz<#idiota>#idiota>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
bfben lámulnak holmi szutyok aimbottal, de minek, ha pkmel házakat is lehet döngögetni 😄
ez meg csak úgy 😊
már csak gép, meg idõ köllene hozzája <#sir>#sir>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A conquestet meg tudni kell játszani, és akkor nem halsz olyan sûrûn(meg felmehetnétek egyszerre egy szerverre és akkor valamelyikötök csak túl fog élni egy percet, mert a repülõ nem tud olyan gyorsan betölteni, hogy fél percenként leszedje mindegyikötöket...Csak ne egy pontba sûrûsödjetek mert az gáz).Ezzel csak arra próbáltam célozni, hogy elég egyszerûen el lehet kerülni a repülõket, ha okosan mászkálsz a pályákon.Én pl nem szoktam félpercenként meghalni egy repülõtõl, tanktól, helitõl...A lelõhetetlen dolgaitokról meg annyit, hogy aki tud használni valamit és a csapattal együttmûködni akkor eredményes lesz és nem hal meg fél percenként és le tud szedni szinte mindenkit.Pl az AA-kal nagyon jól be lehet szopatni a repülõket és a heliket.Csak olyan helyre kell helyezkedni ahol nincsenek sokan és van egy épület amit fedezéknek használhatsz.Mert ha a mezõ közepérõl lövöldözöl vagy egy zászló mellõl akkaor naná hogy kibombáznak, meg kitvznek...
A repülõrõl meg annyit, hogy nem hiszem, hogy olyan egyszerû dolog lenne mert akkor innen az emberek nagy része azzal nyomulna...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
légvédelem 2...miután elszáll a farokrotor, attól kezdve csókolom van 😊
csak a miheztartás végett 😛
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
<#idiota>#idiota>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Windows XP: Home Edition
2.4ghz Pentium 4 Processor
Monitor: LCD (Running at a 75htz Refresh Rate)
ATI Radeon 9700 Pro (128mb)
1GB RAM
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ha megtudták volna csinálni azt, hogy a TV rakéta és a légvédelem hatótávja egyenlõ legyen akkor teljesen használható lenne a légvédelem. Így viszont egy jó pilóta ellen esélytelen az ember.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul