Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kérem kapcsolja ki 😊 szal szivesen lemenedzselem a dolgot nagy manager vagyok ám 😄 Lehet fogadni euro-ba én szedem a pénzt, a szorzókat majd a helyszinen 😄
erdos
http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/rambo0521/

zagyváltok itt összevissza mikor a mi istenünk újra eljön??? <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Beers
Nekem is dereng valami fõiskolás painball bajnokság 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

joebacsi
admiral chris nem 12 éves...egyebet nemtudok elmondani <#kuss>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

öö most kirõl is beszélünk? <#circling>
Ne viccelj már, kivel fog verekedni? Egy 12 éves, szellemileg visszamaradott, hemüveges, 10 kiló vasággyal együtt, formával?

DummyBoy
Nnnna ... mit vársz olyanoktól akik még rendesen anyázni se tudnak 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Ááááá ... lol 😊

nem lehet tudni, te biztos elfogult vagy 😊
Abból maximum verés lenne, nem verkedés...

Jó a source és a bf2 is. Mindkettõvel játszok. Teljesen más a játékélmény, persze bf2-õt jobban szeretem. Admiral Chris és Mesor ti meg verjétek össze egymást inkább, az sokkal humánusabb mint itt irogatni...<#papakacsint> szóljatok majd megyek nézõnek 😄
mesor
Egyébként nem tudom mi van veletek, mert nagyon barátságosan fogadtátok a CS-s brigádot.<#vigyor2> Én átmentem CS:S topicba, beírtam, hogy játszanak inkább bf2-t mert az jobb mint a CS és rögtön ezt a választ kaptam: "te meg ne éljél hanem halj meg." 😛

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Fujiryu
Egyébként így kell leszedni a helit😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

koschwarz
az egy fos<#duma>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ja nyertem.Döntõ Gaboca versus me!<#wink>

Admiral Chris
<#vigyor>

schrank
meghajtotta a pro360 <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Fujiryu
A Peti Matt meccs már le van játszva.Azthiszem az öcsém kikapott, de errõl õket kell megkérdezni.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

erdos
állítólag a rádióban volt reggel, de kurvajó:

Faszi jön ki a nyilvános WC-bõl, odalép hozzá egy nõ:
- Bocsánat, koedukált?
- Nem, szartam.
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

dicehater
Ezeket a CS-s flamekelto izeltlabuakat meg ki kell innen tiltani a fenebe - en sem kezdem el hogy mekkora jatek a Halo 1-2, Oddworld Odyssey, Black meg meg par konzolos fps mert nem ide tartozik, kesz. Lehetne meg dobalozni a BF2 Modern Combat X360 verziojanak par ujitasaval de minek amikor:

- nincs karkand, vagy egyeb fasza city map
- nincs squadrendszer
- max 24 player

mNzJean
Vazze , kihúzom a lábam pár napra oszt 80 oldalt kellett visszaolvasnom<#wilting> Amúgy én nem játszottam soha a CS-vel , viszont ahogy hallom inkább a 12 éves korosztály játéka / sry a kivételektõl / , a bf2 ben meg azért inkább az idõsebb korosztály képviselteti magát nagyobb számban , gondolom ezért nem lessz egyetértés a két tábor közt.
Különben is nyáron nyaralni kell , meg piálni + kajálni + minden mást csinálni csak nem kd-kra gyúrni <#pias>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mesor
Nem poénnak szántam!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Tényleg néztem, bár a végére nem emlékszem, mert asszony rábukott a mamutlábra és utána elalszom egy pillanat alatt... :-)

Running
roger

Running
1v1 verseny a vége felé közeledik. Az utolsó párharcok lejátszási sorrendje megtalálható a huncup fõoldalon. A meccset Peti és Matt kezdi. A gyõztes folytatja Gaboca ellen a küzdelmet. A meccs eredményétõl függetlenül még 1 kört harcolnak, amibõl kialakul, ki lesz az 1. és a 2. helyezett.

11. párharcok május 23.-ig:
1. HEG_Tp.Peti vs HEG_Matt / .....win(1).....

atomboy
Vizsgazokra nem gondolsz?!

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Fujiryu
Mi ez a kötekedõs hangulat itt ma? Agyatokra ment a flém(pedig nem is volt igazi)?

BEAST
Tul sok Harry Pottert neztel <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jahh és nem mûködik a regisztráció, mert nem lehet a jelszót megváltoztatni...

Nembaj, majd te levarázsolod a büntit nekünk. Így e: "Hinnyenó ukmukkfukk, varázsige ebemguba..."

Kovács legény
mondta õ hogy tud valamit is a CS-rõl? a bfrõl irt végig ,lehet neked is elkéne olvasnod néha mire reagálsz... de gondolom neked mindent lehet...

www.czekoart.hu

Kovács legény
Elég ha te veszel a szádba:*

www.czekoart.hu

BEAST
A vicc az az egeszben, hogy ha bfesek mennenek a cs:s topikba arrol meselni hogy a bf mekkora egy isten jatek, akkor ropkodnenek a pontok :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

0Fritz0
ALT+F4!

Jut eszembe:
-A mapodon nincs "Elhagytad a pályát, te kis görcs!" figyelmeztetés, csak akkor veszi észre a delikvens, ha már kezd megdegleni.
-A két kezdõbázison és a halászszigeten egyik földbeépített lépcsõ sem járható felülrõl.

Fika off 😉

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Engem meg nem érdekel. Felõlem lehet a világ legjobb játéka is, a világ legnagyobb arcaival, én akkor is itt vagyok és nem a fa***m cs topikba...

0Fritz0
Átjött, csak kissé lassan.
Öregszem, na. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DummyBoy
BF2-bõl elmenni CSébe olyan mint a Gundel étterembõl kiugrani egy teszkómájkrémre! (tnx Bodocs T.)

Nem figyelsz ... CS-ztem mert muszály volt Lanpartykon ... Online keveset, nem teccett ... Akkor már inkább ET ... Sehol sem irtam hogy sosem CS-ztem ...

Nekem NEM VOLT NEHÉZ A CS ... Pedig nem vagyok pr0 ... inkább a CS-s brigádnak volt érdekes, hogy nem olyan eccerû engem leszedni mint ahogy tervezték ...

Azért a CS nem egy olyan qrva bonyolult játék ...

Arról nem is beszélve hogy talán az én hsz-em egy egyik azon kevesek közül ami nem flém, a CSérõl szól és nem fikáz ezerrel ...

Running
Szakadjatok mán le a csérõl, beszéjjünk arró, hogyan is kõ zúúmolni.<#idiota>

erdos
Próbáltam ironikus lenni, de úgy látom nem jött át <#vigyor>

0Fritz0
Innen nem ment át senki osztani az észt. 😊

No de csöndet, hallgassuk a CS-t istenítõ hozzászólásokat.

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Ne haragudj már, de ez a BF2 topik. Idejönnek a kis lámák és osztják itt nekünk az észt, hogy milyen fasza a Cs.

Egy ku**va szó sem esne róla, ha nem pofátlankodik ide és flémel ezerrel...

erdos
Bezony, lehet borggal vitatkozni, borítékolható a jó helyezés. 😄
Ez nem is jöhetett volna létre ha nem mentek át ugatni a cs-s topikba kecsegek... <#mf2>

Beers
Látom elsõ lesz ma is a bf2 topic 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Nagyon semmit nem tudsz te a cs-rõl, meg a játékosairól se. Ezzel a hsz-el is csak ezt támasztottad alá.
De ha már be is vallod, hogy sosem cs-ztél, akkor nem tudom miért érzed úgy hogy közöd van hozzá, és tudod mirõl szólnak- hogyan mûködnek a dolgok ott, meg fõleg hogy kik játszanak.
DummyBoy
Köszi, valaki Ránk is gondolt ... a dolgozó népre 😊

Szal gyógyreggelt!

Zajlik a Zélet megenn? CS???? Tök teccett a leírás ... CS-s klán, mindenki tanul vagy ÉRECCSÉGIZIK ... na igen, bár nem láccik és van pár kivétel ami erõsiti a szabályt, itt azért már mindenki vehet sört a boltban 😊

Arról nem is beszélve hogy nehéz???? Mi a nehéz a BF2-ben? Anno megboldogult gyerekkoromban, elkezdtem BF2-zni, haverokkal elmentunk Lanparty-zni és en voltam az egyetlen aki nem cs-zett ... Mindenki rám vadászott, hogy mekkora poén lezs állandóan leszedni a noob Dummy-t ...

Annyira nem ment nekik eccerûen ...

Még valami Source motor qrvára skálázható, BF2-nek az elbaszottsága miatt nagyobb a gépigénye mint a CSS-nek!

Uff ...

coRDHA Krieger
jó reggelt mindenkinek, aki dolgozik, annak meg jó munkát<#zavart1>

Running
Reggelt fiatalok!

Lehetséges hogy szükség lesz néhány DCON teszterre. Akit esetleg érdekelne a dolog, és természetesen szerintem is megbízható, akkor megpróbálkozom beküzdeni a tesztelõk csapatába.
Mivel én fogok kezeskedni az új emberekért ezért ne haragudjatok meg azért ha számomra ismeretlen emberek jelentkezését nem fogadom el.

Érdeklõdõk írjanak nekem privátot, vagy msn-en írjanak rám. /msn:[email protected]

Alien69
A Wake egy király pálya, és tökmindegy melyik oldalon van az ember. A lényeg, hogy melyik oldalon van több láma, és ebbõl következik, hogy a tank is csak akkor jó, ha nem olyanok vannak fent, mint pl én, aki ha gyalogos is vagyok, mindent jelölgetek, ergo, ha éppen jó csapatban vagyok, akkor jön egy heli/repcsi, esettleg tank, és besegít szétszedni az ellenfelet. A wake lényege, hogy lehetõleg sokfelé kell támadni, egyszerre. Így sem könnyû, de ez most mindegy. Ettõl még jó. <#alien>
A CS meg szar.<#mf1>