Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zagyváltok itt összevissza mikor a mi istenünk újra eljön??? <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Faszi jön ki a nyilvános WC-bõl, odalép hozzá egy nõ:
- Bocsánat, koedukált?
- Nem, szartam.
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
- nincs karkand, vagy egyeb fasza city map
- nincs squadrendszer
- max 24 player
Különben is nyáron nyaralni kell , meg piálni + kajálni + minden mást csinálni csak nem kd-kra gyúrni <#pias>#pias>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
11. párharcok május 23.-ig:
1. HEG_Tp.Peti vs HEG_Matt / .....win(1).....
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
www.czekoart.hu
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Jut eszembe:
-A mapodon nincs "Elhagytad a pályát, te kis görcs!" figyelmeztetés, csak akkor veszi észre a delikvens, ha már kezd megdegleni.
-A két kezdõbázison és a halászszigeten egyik földbeépített lépcsõ sem járható felülrõl.
Fika off 😉
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Öregszem, na. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem figyelsz ... CS-ztem mert muszály volt Lanpartykon ... Online keveset, nem teccett ... Akkor már inkább ET ... Sehol sem irtam hogy sosem CS-ztem ...
Nekem NEM VOLT NEHÉZ A CS ... Pedig nem vagyok pr0 ... inkább a CS-s brigádnak volt érdekes, hogy nem olyan eccerû engem leszedni mint ahogy tervezték ...
Azért a CS nem egy olyan qrva bonyolult játék ...
Arról nem is beszélve hogy talán az én hsz-em egy egyik azon kevesek közül ami nem flém, a CSérõl szól és nem fikáz ezerrel ...

No de csöndet, hallgassuk a CS-t istenítõ hozzászólásokat.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Egy ku**va szó sem esne róla, ha nem pofátlankodik ide és flémel ezerrel...
Ez nem is jöhetett volna létre ha nem mentek át ugatni a cs-s topikba kecsegek... <#mf2>#mf2>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
De ha már be is vallod, hogy sosem cs-ztél, akkor nem tudom miért érzed úgy hogy közöd van hozzá, és tudod mirõl szólnak- hogyan mûködnek a dolgok ott, meg fõleg hogy kik játszanak.
Szal gyógyreggelt!
Zajlik a Zélet megenn? CS???? Tök teccett a leírás ... CS-s klán, mindenki tanul vagy ÉRECCSÉGIZIK ... na igen, bár nem láccik és van pár kivétel ami erõsiti a szabályt, itt azért már mindenki vehet sört a boltban 😊
Arról nem is beszélve hogy nehéz???? Mi a nehéz a BF2-ben? Anno megboldogult gyerekkoromban, elkezdtem BF2-zni, haverokkal elmentunk Lanparty-zni és en voltam az egyetlen aki nem cs-zett ... Mindenki rám vadászott, hogy mekkora poén lezs állandóan leszedni a noob Dummy-t ...
Annyira nem ment nekik eccerûen ...
Még valami Source motor qrvára skálázható, BF2-nek az elbaszottsága miatt nagyobb a gépigénye mint a CSS-nek!
Uff ...
Lehetséges hogy szükség lesz néhány DCON teszterre. Akit esetleg érdekelne a dolog, és természetesen szerintem is megbízható, akkor megpróbálkozom beküzdeni a tesztelõk csapatába.
Mivel én fogok kezeskedni az új emberekért ezért ne haragudjatok meg azért ha számomra ismeretlen emberek jelentkezését nem fogadom el.
Érdeklõdõk írjanak nekem privátot, vagy msn-en írjanak rám. /msn:[email protected]
A CS meg szar.<#mf1>#mf1>