Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erdos
pálinkás jóreggelt <#integet2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

0Fritz0
Igaz, benéztem.
Szemét csíter... :D

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

LOL, azért én ha beszopnék egy ilyen figurát, lehet, hogy szögre akasztanám a cipõt.<#nyes>
Admiral Chris
húha! Bocs! lehet, hogy eltévedtem. Ez itt a bf2 topic?<#vigyor4>

mesor:kabbe<#puszis>

VeGaSh
Nem vágott. ;)

0Fritz0
Jóságos, bár sajnos vágott videjó. :)
Gondolom nem tudott visszaülni a gépbe.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Fujiryu
Nemmondom azt hogy jóéjt, mert még a végén rosszra gondolsz:D

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

joebacsi
hmm, lehet igazad van :)
joccaka

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tudom, én is játszottam a 42-vel, bár csak singleplayerben. Jól megemeltem a botok számát aztán repcsivel szarrá répeltem mindent, ami a part felé tartott.<#violent><#hehe> Errõl jut szembe: ott legalább volt egy kicsit ütõsebb partraszálló hajójuk(bár ha így jobban belegondolok, az sem volt túl strapabíró<#hehe>), de itt meg ugyebár az alapból halott, aki csónakba száll. Szóval lehet, hogy ez ott azzal a zászló/báziselosztással fair volt, de itt nem tartom annak.
Fujiryu
És az amcsiké a sziget, a japóké meg a hajó...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

TS Zolly
Régi bf42-es pálya, azzal a külömbséggel, ott nem csak anyahajó, hanem hadihajó is volt, tehát szerintem könnyebb volt a japán oldal. Itt sem nehéz, hisz már irtam az elöbb, egyik kedvencem a wake. Ha amiként láma társaságba kerülök, akkor tényleg nincs remény.

Hm. Meglestem. Harmadik legnépszerübb pálya nálam. :)

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Na jah, ez viszont szerintem a pályaszerkesztõk hibája. Mikor elõször megláttam Wake-et, nem akartam hinni a szememnek. Mondom, csak az anyahajó van az amcsiknak, és minden földi bázis a másik csapaté??? Én abból indultam ki, hogy Omanon sincs hangyafasznyi esélye sem az USMC-nek, miután visszaszorulnak a hajóra, itt meg már alapból esélytelen pozícióból indulnak...Mondom érdekes...

Mondjuk itt legalább, ha sikerül elfoglalni a repterüket, kamatostul lehet visszaadni azt, amit addig õk tesznek veled.<#violent>
TS Zolly
Vegyél leckét Niktõl. :D

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Fujiryu
Nem bírnám el a számmal, szóval ez fizikailag lehetetlen:D

Fujiryu
Inkáb menjél aludni...kocsog...

TS Zolly
KabeLegényt szádra ne vedd, mert megharaplak. :DDFD

joebacsi
akkor miért? <#eplus2>

Fujiryu
Azért, mert te meg KLegény ilyen jóban vagytok, és én is JCSR-es vagyok, még nem vagyok buzi:D

TS Zolly
Nem akarod lecumizni véletlenül??? :DDDDD

Na most a flém on!

Ááá, ne vedd komolyan :)

TS Zolly
És sokak azóta belátták, tényleg jobb. :DDDDDD

TS Zolly
Egy példa, még friss.

Most jöttem le egy wake pályáról. Amiként születek a befoglalt felsõ csücsökhöz. Két ellenséges tank melett átsunnyogtam a köv zászlóhoz. Befehérítettem egyedül. De jött a j10-es és találomra gondolom, kibombázott. Születek ujra. Lépek kettõt, repültem egy q nagyot az artytól. Megint megszülettem, osonok a hid alatt, de ott van a heli. Megint megszükletek, ott a heli megint, kapásból lekempelt. Jé, látom a szakasz parancsnok heliben van, rászületek, közösen kiugrottunk a strandnál, behuztuk a zászlót, heli nyomban levadászott.No sebaj, születek megint a szakasz pkra. Körül sem nézhettem, j10. És ez mind ugy, hogy ellenséges gyalogost nem is láttam. Se tankba, se akármilyen jármüben nem ültem. Szvsz érthetõ a szerverrõl való lecsatlakozás. Játszani megyek fel, és nem azért, hogy legyek valakinek a ingyen fregje. Pedig szeretem a wakét nagyon. De tudod elöbb utobb az ember besokal ha csak születik és egybõl meghal. Anyahajóra meg tök fölös volt születni, vagy 5-6-an álltak ott valamire várva. Szigetre megint fölösleges lett volna, mert a j10 állandóan kempelte.

HTS s3rg1nh00
akkor most menj vissza cs topicba és légyszíves magyarázd meg nekik miért ilyen kurva jó játék a BF:P

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

VeGaSh
A #118644 postot is flémkeltésnek szántad?

Metalmilitiakid
nem akarlak megsérteni de 2 oldalon már túl tart de nem vetem fel neked

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

mesor
Nem voltam itthon hétvégén ezért most reagálom le a dolgokat!
1) Admiral Chris te egy buzi vagy!

2) Jövõ héttõl járjunk már át a CS topicba és beszélgessünk már ott a bf2-rõl. Nagyon izgi volt olvasgatni hogy milyen kurva jó a CS a bf2 topicban. :)

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Fujiryu
Én igyekszem flémet csinálni<#vigyor3>

HTS s3rg1nh00
mekkora <#lama> vagy még egy normális flémet sem tudsz csinálni ami minimum 2 oldalon át tart?csalódtam benned...

HTS s3rg1nh00
punci

Fujiryu
Egyébként én csak azon röhögök néha, hogy páran hogy leosztottak amikor még arról beszéltem, hogy milyen jók az infantry szerverek(amikor még nem volt a peccsben ilyen szerverbeállítás)...

Metalmilitiakid
jóreggelt kedves barátom<#wave>

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ha nem kell neked "bemutatni a játékot", akkor te miért gondolod úgy, hogy a földön játszva a repcsis/helis pályák játszhatatlanok?<#fejvakaras>

Egyébként meg nyilván egyszerûbb megint beszólni, mint õsbéefes atyaúristenként elismerni, hogy egy noném senki adott esetben nem beszél hülyeséget, és kompetensebb, mint te magad.
HTS s3rg1nh00
jól van direkt csinálod,nyugodtan mehet tovább,amíg top3ban vagyunk,utána gondolkozz a lelkigyakorlaton(a² meg b²=férfi² meg nõ²=gruppen) meg hasonlók...<#taps>

Fujiryu
Egyébként már télleg kezd unalmas lenni, hogy mindenbe beleköttök amit GO mondd...

TS Zolly
És most ugy érzed te szartad a spanyol viaszt ezzel a postal???? Nekem nem kell bemutatni a játékot, ezt tedd meg a külföldi fórumokon a külföldi láma társaidnak.

No igen, ez is nagy igazság. Csak ilyenkor ha a repcsisek baserepelnek, a helijük meg zavartalanul teszi a dolgát, akkor légitámogatás hiányában kurva nagy szarban lehet a tankos.
Fujiryu
Egyébként aki repcsis pályán akar tankozni az olyan szerverre menjen szabad BCzni, mert ilyenkor a sok gyökér repülõs, helis mind azt hiszi, hogy neki BCznie kell, hogyha lehet és lefogják szarni hogy te a tankoddal mit szórakozol a pálya másik részén:D

TDC Geronimo
Kikérem magamnak...leszoktam! <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

atomboy
Kellett megemlitened szegeny wowos ratyikat, holnap beka leszel... Vagy mive szoktak varazsolni? :)

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

TDC Geronimo
Csak beköszöntem a haveroknak <#mf2>

Metalmilitiakid
hmm csak nem 1 wowos is érkezett ebbe a színes beszélgetésbe ??

TDC Geronimo
rohattak! :o

Metalmilitiakid
na akkor helyesbítek . én tisztelek minden játékost (kivéve a wow osokat és jagfatert mert kockák és lámák)

atomboy
Hehe, reszmunkat vallaltam ebben. ;)

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Frosty01
de csak a sok spam meg kötözködés meg flame miatt :C

practitioner of the forbidden arts of death

Helyes, viszont mi hányunk a Cs-sektõl, szal lehetsz a talpnyalónk...

Nehezedre esne mindig így hozzám szólni, sértegetés és kötözködés nélkül?<#worship>

A példánál maradva elmondom én is, hogy miért mondom azt, hogy lehet repcsis pályákon is boldogulni a földön játszva(konkrétan tankozva). Nem akarok senkit sem kioktatni, csupán leírom, hogy szerintem mi ennek a feltétele, mire kell odafigyelni:

1) A 64-es Omannál maradva: Legjobb! Fontos, hogy sokan legyenek a szerveren, mert így nagy valószínûséggel a te csapatodból is lesz, aki repül, és mert így, ha adott esetben az ellenségnél is vannak a jobb repülõsök, helisek akkor sem állandóan csak téged fognak lõni, hiszen sokan vagytok, így rád csak kevesebbszer kerül sor, annyira peches nem lehetsz, hogy mindig te szúrd a szemüket.

2) Csak MEC-esként tankozz! Így mindössze egy olyan ellenség lesz az ellenségnél, aki ha téged akar megölni, az esetek 99%-ában sikerülni is fog neki(a támadó heli ugyebár), a vadászrepülõk hiába néznek ki téged célpontnak, az azért viszonylag ritka, hogy egy teljesen épp tankot egybõl szét tudjanak kapni. Míg amcsiként tankozva két ilyen ellenség lesz: a heli és a bombázó.

3) Ne foglalj zászlót helis/repcsis pályán! Helisként tudom, hogy megy ez: még a ködbõl kilövök egy TV-t az elfehéredõ zászlóhoz és mibe fogom belevezetni? A tankba, mert azt eltalálom és mert az szem elõtt van, míg ha egy gyalogos húzza a zászlót(valami bokorba bújva), neki sikerülni fog, mert õt nem látom, így nem is találom el.

4) Ne legyél szem elõtt! A zászlókon kívül is vannak olyan "tiltott" területek a pályán, ahova egyszerûen nem szabad bemenni, mert túlságosan szem elõtt vagy ott. Gondolok itt fõleg az Olive Hill Fort környékére és a park és a Fort-i zászlók közötti területre.

Persze van úgy, hogy még így is bekavarnak a TV-k, meg a repcsik, meg a jobbak ellen teljesen mindegy, mennyire vigyáz rá az ember, hogy merre megy, semmi esélye sincs, de ezeket szem elõtt tartva, már több kört is sikerült végigtankoznom halál nélkül Omanon.

Egészem biztos vagyok benne, hogy más repcsis, helis pályákon ez nem sikerülne, mert nem tudom, hol vannak azok a bizonyos tiltott területek. Szóval szerintem a tökéletes pályaismeret elengedhetetlen feltétele a földön történõ boldoguláshoz. Azt nem mondom, hogy elégséges feltétele, mert ezzel még nem tudod kikerülni a TV-ket, de nagyon fontos.
TS Zolly
És megint!!!!! :DDDDDDDD

1. Battlefield 2
2. Starcraft 2
3. XBOX360
4. SG adatlap mûhely
5. Partyarcok
6. Football Manager
7. World of Warcraft
8. SilkRoad Online
9. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
10. F1CHL - Retro

joebacsi
áhh, még egy jó kis flémhez is kevesek vagytok :P
volt egy kis adok-kapok, de már csitul is a dolog...lépek is sztem, ez így már nem buli :)

TS Zolly
Akko döncsünk. Igyunk sört jól. :DDDD