Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Szemét csíter... :D
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
mesor:kabbe<#puszis>#puszis>
Gondolom nem tudott visszaülni a gépbe.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
joccaka
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Hm. Meglestem. Harmadik legnépszerübb pálya nálam. :)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Mondjuk itt legalább, ha sikerül elfoglalni a repterüket, kamatostul lehet visszaadni azt, amit addig õk tesznek veled.<#violent>#violent>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Na most a flém on!
Ááá, ne vedd komolyan :)
Most jöttem le egy wake pályáról. Amiként születek a befoglalt felsõ csücsökhöz. Két ellenséges tank melett átsunnyogtam a köv zászlóhoz. Befehérítettem egyedül. De jött a j10-es és találomra gondolom, kibombázott. Születek ujra. Lépek kettõt, repültem egy q nagyot az artytól. Megint megszülettem, osonok a hid alatt, de ott van a heli. Megint megszükletek, ott a heli megint, kapásból lekempelt. Jé, látom a szakasz parancsnok heliben van, rászületek, közösen kiugrottunk a strandnál, behuztuk a zászlót, heli nyomban levadászott.No sebaj, születek megint a szakasz pkra. Körül sem nézhettem, j10. És ez mind ugy, hogy ellenséges gyalogost nem is láttam. Se tankba, se akármilyen jármüben nem ültem. Szvsz érthetõ a szerverrõl való lecsatlakozás. Játszani megyek fel, és nem azért, hogy legyek valakinek a ingyen fregje. Pedig szeretem a wakét nagyon. De tudod elöbb utobb az ember besokal ha csak születik és egybõl meghal. Anyahajóra meg tök fölös volt születni, vagy 5-6-an álltak ott valamire várva. Szigetre megint fölösleges lett volna, mert a j10 állandóan kempelte.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
1) Admiral Chris te egy buzi vagy!
2) Jövõ héttõl járjunk már át a CS topicba és beszélgessünk már ott a bf2-rõl. Nagyon izgi volt olvasgatni hogy milyen kurva jó a CS a
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Egyébként meg nyilván egyszerûbb megint beszólni, mint õsbéefes atyaúristenként elismerni, hogy egy noném senki adott esetben nem beszél hülyeséget, és kompetensebb, mint te magad.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
practitioner of the forbidden arts of death
A példánál maradva elmondom én is, hogy miért mondom azt, hogy lehet repcsis pályákon is boldogulni a földön játszva(konkrétan tankozva). Nem akarok senkit sem kioktatni, csupán leírom, hogy szerintem mi ennek a feltétele, mire kell odafigyelni:
1) A 64-es Omannál maradva: Legjobb! Fontos, hogy sokan legyenek a szerveren, mert így nagy valószínûséggel a te csapatodból is lesz, aki repül, és mert így, ha adott esetben az ellenségnél is vannak a jobb repülõsök, helisek akkor sem állandóan csak téged fognak lõni, hiszen sokan vagytok, így rád csak kevesebbszer kerül sor, annyira peches nem lehetsz, hogy mindig te szúrd a szemüket.
2) Csak MEC-esként tankozz! Így mindössze egy olyan ellenség lesz az ellenségnél, aki ha téged akar megölni, az esetek 99%-ában sikerülni is fog neki(a támadó heli ugyebár), a vadászrepülõk hiába néznek ki téged célpontnak, az azért viszonylag ritka, hogy egy teljesen épp tankot egybõl szét tudjanak kapni. Míg amcsiként tankozva két ilyen ellenség lesz: a heli és a bombázó.
3) Ne foglalj zászlót helis/repcsis pályán! Helisként tudom, hogy megy ez: még a ködbõl kilövök egy TV-t az elfehéredõ zászlóhoz és mibe fogom belevezetni? A tankba, mert azt eltalálom és mert az szem elõtt van, míg ha egy gyalogos húzza a zászlót(valami bokorba bújva), neki sikerülni fog, mert õt nem látom, így nem is találom el.
4) Ne legyél szem elõtt! A zászlókon kívül is vannak olyan "tiltott" területek a pályán, ahova egyszerûen nem szabad bemenni, mert túlságosan szem elõtt vagy ott. Gondolok itt fõleg az Olive Hill Fort környékére és a park és a Fort-i zászlók közötti területre.
Persze van úgy, hogy még így is bekavarnak a TV-k, meg a repcsik, meg a jobbak ellen teljesen mindegy, mennyire vigyáz rá az ember, hogy merre megy, semmi esélye sincs, de ezeket szem elõtt tartva, már több kört is sikerült végigtankoznom halál nélkül Omanon.
Egészem biztos vagyok benne, hogy más repcsis, helis pályákon ez nem sikerülne, mert nem tudom, hol vannak azok a bizonyos tiltott területek. Szóval szerintem a tökéletes pályaismeret elengedhetetlen feltétele a földön történõ boldoguláshoz. Azt nem mondom, hogy elégséges feltétele, mert ezzel még nem tudod kikerülni a TV-ket, de nagyon fontos.
1. Battlefield 2
2. Starcraft 2
3. XBOX360
4. SG adatlap mûhely
5. Partyarcok
6. Football Manager
7. World of Warcraft
8. SilkRoad Online
9. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
10. F1CHL - Retro
volt egy kis adok-kapok, de már csitul is a dolog...lépek is sztem, ez így már nem buli :)