Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Amúgy eddig ez volt a legjobb. :-)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Vajon a sima "flémkeltés elõzmények nélkül", vagy a "mert õsbéefes vagy" szöveg lesz a ban mellett?
Tegyék meg tétjeiket! 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Bár kevés olyan fõbb vasúti vonal van magyarországon amin még nam aludtam 😊
Nekem csak a zidõskorom jáccórik erre ... alföldi (A parasztlegényt nem merem megkockáztatni ... itt túl magas labda lenne 😊 ) legény valék 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
<#duma>#duma>
<#kocsog>#kocsog>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
irjál privit neki ,hivd vagy küld ahova akarod,de ne itt!!!
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
amugy ha már igy filmekrõl lészen szó, a szivtévén ment még régebben a Sötétség serege ,horrorparodia vagy vlami iesmi ,nincs meg valakinek ,me már ezer éve probálom megszerezni de nincs meg senkinek😞
A Hullajót viszont sikerült, szivtv-s minõségben azt is 😄
www.czekoart.hu
Emléxem mindig fel volt véve 2 rajzfilm, alibibõl az elejére meg a végére , közötte meg ment a jódli 😊
De a hájtek az én szobámban is dívott ... Multitaszk nyomtam , jobbaoldalt 360SX40 baloldalt fehér junoszty 😊

www.czekoart.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ahhh .. régi szép idõk ... hogy hangzana ez 5.1 DTS, THX, stb:
"Óóóóó ... ih spriccen, ih spriccen ... Óóóó drink májne nektár, Tiiife - Tiiife 😊"
Nekem is volt anno egy rakás ilyen filmem ... Mármint a Commando, ami sehol máshol nem volt Fantom Kommandó csak az alámondásos korszakban ... meg a robotkéz meg ilyenek ... Medmekszek ...
Most valszeg énkicsipónim lehet rajtuk 😞 Na igen ... ha az embernek majd egy 10-essel fiatalabb a huga 😞
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Robothang?
"...vigyázzlõnek...jajjeltaláltak, ááádefáj..."
<#worship>#worship> Isten a csávó, gyerekkori nagy kedvenc, igazi példakép <#vigyor5>#vigyor5><#worship>#worship>
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!