172102
  • Dansky
    A sebzésrendszer tényleg gáz, meg a sniper is. M16-tal egyes lövésre állítva pár perc alatt 4 embert lőttem ki, sniper puskával egy damage assist volt eddig a max. :)
    Viszont a Vietnamban meg a másik véglet volt. Én ott (is) szerettem sniperkedni, de ott meg röhejesen egyszerű volt a célzás.
  • AndrewCB
    Pedig ezen a néven fut, és általában tele is van.

Próbáld ip alapján. Lehet, hogy a .-ok bezavarnak, azért nem látod. De ez csak feltételezés.
  • lac coo
    Hát ja...
    Lehet hogy hülye vagyok de ez a sebzés rendszer -ami egy fps lelke-10 emberből 7 szerint nevetséges.
    Más baja tényleg nincs ha ezt kijavítják tényleg király játék lesz ....

( Gyanítom a másik 3 meg csak tankban csücsül végig..:-))))
  • Mr.Grent
    Hát a sniper elég gáz! És nincs zoom :( Se méter/hordás statisztika.
  • k9duli
    Még egy pár dolgot tudok tanácsolni amire most jöttem rá.Akadt fordulásoknál a játék és nem tudtam miért mert videó beállításokat tök lowravettem és akkoris.Aztán rájöttem buzeráljuk meg egy kicsit a soundot.És lám a hardwares sound baszott be(roppant érdekes!!!!!) mert pont több fpsnek kellett volna lenni mint a softwares soundba.
    Na másik látom sok ember hiper szuper felbontásban nyomja biztos mert qurva nagy monitorotok van, de ha jól akartok járni akkor az felbontás helyett(amit gondolom azért álítotok olyan magasra hogy ne legyen recések az élek) inkább az élsímítást erőltessétek sokkal jobban reagálnak erre a játékok fpsben.Majd meglátjátok.Meglepődtem hogy 4x elsímítást is rohatt jól viseli amit a legtöbb gém már nem(nekem).
    Egyszóval kb szerintem még fél nap mire beállítom az optimális tuningot a grafikban és utána lehet gamelni.Na meg az árnyékot nem kell azé erőltetni mert az eszik ám.
  • Lacc
    Nem lenne ez rossz játék szerintem, csak egy normális sebzésrendszer kellene bele, más bajom nincs vele különösebben, csak néhány apróság.
    Pl. messze nem érzem én se azt, hogy az egyes kasztok túlságosan különböznének, legalábbis annyira nem, mint az előző részekben. Valahogy mindegyik olyan "assaultos" lett. Kivéve a sniper, de az úgy használhatatlan, ahogy van szvsz :D

Meg remélem sokkal több jármű és lehetőség lesz a fullban, mert igy, ez a játékmenet elég egyszerűnek és kiszámithatónak tűnik, de ez csak egyéni vélemény, lehet hogy később máshogy fogom látni ezt is (bárnem valószinű szvsz).

Csillivilli, összerakott kis game ez eddig, de valahogy mégis arcadeosabb lett a kelleténél.
  • lac coo
    Manson ! Te valami BF klános vagy ? (És neked se tetszik ?....)
  • TS Zolly
    Te tényleg hüle vagy!
  • lac coo
    Az hát ,,nem más ...
    Talán az első 600 megás patch után jó lesz , vagy a full , ez ordít a sok hibától , mintha valami elsőjátékos KISSPISTA & TSA cég csinálta volna ...
  • geri15
    Micsoda?? Trágyadomb? Te hülye vagy?
  • Mr.Grent
    Első hun bf2 szerver: Miért pont első? És mitől első?
  • retteneteske
    helló mindenkinek! szerintem szép és jó lesz ez a játék, élvezetes nagyon.

• lac coo
    Ezt a játékot nem nevezném FPS-nek ....
    Csilli-villi trágyadomb , akinek ez így bejön gratula :-)))))
  • james-hun
    sikerult mar valakinek a joy-t beinstalalni a jatek ala ....valami olyat ir a readme.txt ben hogy csak usb joy megy
  • k9duli
    Na Ajánlok egy két tuningot a játékon amit én már végrehajtottam.Igazán sokat hozott tőltésben.
    Na a zene és videó leöléséről van szó de megnézem még milyen felesleges dolgoktól lehet megszabadúlni.
    Mondjuk a zene meg a menü videók nem rosszak de harmadjára már nem érdekelnek főleg akkor ha a teljesítmény látványosan ugrik.
    Menjetek a mods/bf2/movies és mindent del kivéve ezt demo_bf2legal.bik(csak hogy tudjuk miylen játékot indítottunk el)
    utána kijöttök a movies könyvtárból és kicsomagoljátok a Common_client.zip fájlt ahól sound/menu/music könyvtárból szintén del minden.Majd vissza csomagoljátok 1 erőségű zip tömörítéssel.Ennyi.
  • Skiper
    miva
  • Seat
    ezt probálta már vki?:
    hw.hu
    "Lehet játszani GeF4-gyel is, itt a módszer (nem teszteltem, de állítólag működik)

1) download the Microsoft Framework, do a search on google (+download +microsoft framework)

2) download DXTweaker: http://mrbauer.net/files/dxtweaker.rar

3) Extract to a folder on desktop

4) Run DXTweaker, and goto "New" on the right

5) Point it to your root BF2 EXE (in your EA Sports\battlefield 2\ DIR)

6) Check the 2 boxes that contain 'SHADER' , one is FORCE PP SHADER OTHER IS PS SHADER or something of that sourt

7) Click Apply, and then click RUN on the top."
  • Ahhoj
  • Ma2ska
    #11781 ide ment bocs..
  • Ma2ska
    Biztos jó lesz..
  • lac coo
    ámen :-))))
  • lac coo
    Azt biztos javítják majd valami patch-el.
    Hát nagyon sok embernek nem tetszik a sérülés úgyhogy van benne valami .
    A néhány hibát leszámítva nagyon jó játék lehet belőle.
  • Torry
    Hát a sniper valami ultraszar lett. Szerintem senki nem használja.

Összvisssz elég furcsa a sebzésmodell.
  • Ma2ska
    De ezen aligha lehet változtatni..
  • Ma2ska
    Aha, a sérülésérzékenység egy problémás rész amint kivettem itt az eddigi hsz ból, bár ez se egyértelmü mindenki szerint..
  • lac coo
    Hát a demo alapján azt mondom nem..
    Majd a fullnál meg egy két patch után lehet ..
  • Borg
    Minden?:)
  • Ma2ska
    Érdemes ezért a játékért kártyát cserélni amugy ? Mert ezután még egy évig tuti minden menni fog gef4 el is. /a nagy fejlödés dacára/
  • Ma2ska
    Előfordul, de legalább ingyen mondom..
  • BEAST #11773
    ez szar volt
  • ACE
    Valaki mondja már el hogyan tudom beállítani a numerikus bill.-t is a játékban... sehogy? mondjak le róla?
  • gergod
    Jah és az lesz a játék neve, hogy battlefield -1
  • Ma2ska
    Eh a Gef4 ti túl jó kártya ehhez a játékhoz, majd jön olyan tán ami kihasználja a képességeit
  • Borg
    Én tegnap betetttem filternek hogy CB, és egyetlen szervert sem adott ki rá.
  • AndrewCB
    Különben továbbra is várunk mindenkit szeretettel!:

..::CB::.. CLAN SERVER HUNGARY

84.21.4.49.
  • Mr Manson
    nem csodálom, csalódás a demo
  • AndrewCB
    Jakab egy picit elnéztetek valamit! Péntek óta megy a ..::CB::.. CLAN Server jelszó nincs rajta!
  • Bircsike
    egyszerűen nem működik. megint ugyanazt az üzenetet kaptam. Mit rontottam el?
  • Ma2ska
    Mer EA azér, meg vegyé uj kártyát azé'
  • HUmanHunter
    hey!
    visszaelőzött a san andreas!