FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Még egy pár dolgot tudok tanácsolni amire most jöttem rá.Akadt fordulásoknál a játék és nem tudtam miért mert videó beállításokat tök lowravettem és akkoris.Aztán rájöttem buzeráljuk meg egy kicsit a soundot.És lám a hardwares sound baszott be(roppant érdekes!!!!!) mert pont több fpsnek kellett volna lenni mint a softwares soundba.
Na másik látom sok ember hiper szuper felbontásban nyomja biztos mert qurva nagy monitorotok van, de ha jól akartok járni akkor az felbontás helyett(amit gondolom azért álítotok olyan magasra hogy ne legyen recések az élek) inkább az élsímítást erőltessétek sokkal jobban reagálnak erre a játékok fpsben.Majd meglátjátok.Meglepődtem hogy 4x elsímítást is rohatt jól viseli amit a legtöbb gém már nem(nekem).
Egyszóval kb szerintem még fél nap mire beállítom az optimális tuningot a grafikban és utána lehet gamelni.Na meg az árnyékot nem kell azé erőltetni mert az eszik ám.