172102
  • DummyBoy
    Na eddig csendben olvasgattam, de mivel ott tartumk, hogy még mindig ez a téma, ezért hozzászólok!

Én is ott voltam aznap este, ráadásul angolul kezdtünk el ezen szenvdeni ... csodálkoztam is hogy egy Flatline_HUN és egy [HUN]Hacker nickű játékos miért angolul társalog....

Szóval Flatline oldala: Sérelmezte, hogy a JCSR unlockolt fegyókkal játszik és emiatt "jogosulatlan" előnyhöz jut ... ÉS ahogy ott is említettük, ez nem jogosulatlan előny ... ha őt ez zavarta, másképp is előadhatta volna mint hogy nekiáll csíterezni ... Ő úgy fogalmazott, hogy a program buherálásával jogosulatlan előnyhöz jutottak ... DE!!! Azt nem tudta (És valszeg ezért volt az egész, ugyanis ettől függetlenül jó játék volt, csak nagyon béna voltam :) ) hogy ez akkor is előfordulhat, ha a server nem jelzi a rangokat, ha már jogosan unlockolták a fegyókat!!!

Ha a JCSR jogosan, ranked szerveren unlockolta a fegyóit (Amit tényleg semeddig nem tart bebizonyítani ...) akkor viszont jogos, hogy azokat használja ... mellesleg én nem tartom akkora fenenagy előnynek ... (pl: mai napig jobban lövök az SVD-vel mint az M95-el!!!) Ha így van akkor jár egy nagy bocsánatkérés a JCSR játékosainak ...

És egy harmadik dolog ... Az volt a gond, hogy a program megváltoztatásával jogosulatlanul előnyhöz jutottak? Akkor szép halkan megjegyezném, hogy akik feltörték a játékot azok is ezt csinálták ... tehát aki megvette a játékot, ahoz képest az összes tört játékot használó player Csíter???? Jogosulatlan előnyhöz juttatja őket azokkal szemben akik igenis fizettek érte ... nem? :)

Tegnap pl a HWOC fórumon egy srác ki volt akadva, hogy mekkora köcsög az EA/DICE, hogy a tört játékokkal nem lehet ranked serveren játszani ... LOL ...
  • Promi #25557
    Min csodalkozol?
    Vannak meg rendes emberek is.
  • lac coo
  • Forrest Gump
    Köszönöm!
  • Borg
    Info

Aki a fórum büntetőpont rendszerét megkerülve új reggel tér vissza a bannolás alatt, az ne számítson a továbbiakban sem semmi toleranciára a moderátori oldalról.

Az ultimátum szövege és a fórum szabályai is világosak, aki megkerüli = nem akar itt fórumozni.
    (Az új banner elkészültéig: http://joebacsi.uw.hu/FORUMCUCC/bf2/borg.htm )
  • BannedbyBorg
    Én ott voltam a múltkor az ominózus esetnél.
    Nekem többször előfordult, hogy nem jelzi ki a rangom a szerver, de spéci fegyvert ettől függetlenül tudok használni. Volt már fordítva is, amikor kijelezte a rangom, de nem tudtam kiválasztani az ulock-olt fegyverem de ez a ritkább.
  • arty
    én el tudom fogadni, ha egy klán egyik oldalon akar játszani, sosem jelentett problémát átállnom a másik oldalra, sajnos ezt nagyon kevesen teszik meg. én is szeretek "haverokkal" egy oldalon lenni ... sztem ezzel semmi gond!

flatline sztem korrektül játszik, többször is megvárt jármüvel, átállt, stb, és az ő szemszögéből jogos volt a felvetés a csítről! más kérdés, hogy tényleg még kialakulatlan minden, amiről részben tehet a DICE is, nameg az EA, h szabadságra engedte őket egy ilyen tákolmány mellett :( (nekem is az autobalansz csinálta ezt a rossz szinnel jelölést, de hetek óta nem jelentkezett vagy nem vettem észre)

Szóval, igazolódtak a feltételezések, hogy ebből a játékból őszre, az 1.3 környékén lesz valami, valami nagyon jó :) Addig ingyen bétatesztelünk vagy van aki még pénzt is áldoz rá ... ;)
  • Promi #25551
    Meg 1 eszrevetel.
    Sajnos eleg sokszor elofordul, hogy az 1 ik oldal beszoritja a masikat a kezdopontra , termeszetesen majdnem 2 szer akkora erofolennyel, at nem allna senki, raadasul a kezdoponton lovoldozik le az ellent akik szinte ujra se tudnak szuletni, mar halottak.:(
  • Running
    Pedig ezek a dolgok a kisebbek, tudod megszoksz vagy megszöksz. Az h a másik csapat erősebb vmi miatt, pl többen vannak, vagy jobbak elég bosszantó tud lenni, de pl egy disconnect-el lehet rajta segíteni, mint ahogy tetted is.

Tegnap a broadgames #1 szerverén pl akkora túlerőben voltak a sárgák, hogy a mi csapatunk legjobb játékosai is alig érte el a 25 pontot. :) Nem a balance miatt, hanem annyival szervezettebbek, jobb játékosok voltak, ja és jó commanderjük volt. Ezáltal kb minden 6 perc körül már vége volt a pályának mivel szó szerint legyalultak minket. Egyetlen posztot ha sikerült elfoglalni azt se tudtuk megtartani. Amit sikerült az az volt, amit nem elfoglalható.
    És tényleg igaz az a dolog, hogy egy jó parancsnok aranyat ér. :)

Egyébként leszedtem a gamét a peccs miatt és érdekes módon a conncetion hiba megszűnt létezni. A peccs felrakása után pályánként 5-10x akadt le néhány másodpercre a connection felirattal. Most ez megszűnt. :)Remélem a hotfix nem fogja ue csinálni, mert akkor....:)
  • FlatlineHun
    Úgy hallottam, hogy ez akkor fordul elő, ha a gép átrak a másik oldalra.
  • Running
    Hát ja, ahol nem kéne kidobálnak minden szarért, máshol meg tele van a szerver gyökerekkel.

• FlatlineHun
    JoeBacsi, mi az a flémgerinc? Mellesleg mi volt az az egy millió érv? Cobra volt az első hozzászóló, aki valóban ott volt, és mondanivalóját tényként közölte, mindenki mástól csak feltételezéseket hallottam.
    És valamit kérlek ne feledj: nem azért csítereztem, mert jók voltak! Kezdettől fogva elismertem, hogy nagyon jó játékosok, azonban ha pártatlanul nézed, a tények igenis ellenük szóltak. Valószínűleg a nem teljesen korrekt hozzáállásuk, valamint az, hogy nem mutatta a szerver a rangjukat ébresztette fel bennem a gyanút, amit a kicsit arrogáns hozzáállásuk megerősített. De tévedtem, és elnézést is kértem. És mivel nem vagyok naív, nem várom el tőlük, hogy elnézést kérjenek mindazoktól, akiknek pár órányi játékát tönkretették. Azt hiszem, tanultam a leckéből, legközelebb hasonló helyzetben disconnect, és akkor no hurt feelings. Én jokkal inkább szeretek veszíteni egy jó harcban, mint nyerni háromszoros túlerővel. Mertem feltételezni, hogy a klánjátékosok (akik messze az átlag fölötti színvonalon játszanak) hasonló hozzáállással rendelkeznek.
    Üdv
  • ACE
    Sajnálatos, hogy 3 punish után nem kickelte őket magától a server a picsába...
  • Promi #25545
    Tegnap jatszottam 1 magyar szerveren, 2 surmo avval szorakozott, hogy allandoan helikoptereztek, es ha valaki mas elvitte a csapattarsaik kozul akkor lelottek.
    Minusz hegyek voltak a statjaik.
  • Promi #25544
    Es nem tunt fel, hogy nem lonek vissza?
  • Crem
    24 óra.ha bannoltak...

Egyébként valamikor én is így jártam a saját bázison mindenkit ellenségnek láttam. Azt hittem mekkora ász vagyok közben csináltam -18-at...
    Ki is dobtak...
  • Running
    Megnéztem egy ranked szervert ahonnan kidobtak, és még nem enged fel. Lehet azt tudni mennyi idő amíg visszaenged? Vagy azon már sose lehet?
    Tegnap az Official Uk #11-es ranked szerveren jártam. És a köv történt meg velem, becsajoztam, na jó nem. Szóval amerikával játszottam a dragon valley-n. Mit látok mikor a domb tetején kúszok dzsindzsába, jönnek az ellen. Kínai feje volt, meg kínai szerlése. Hát lövök rá egy sorozatot. Húúú bazz félrenéztem ennek kék neve van. Hát sprint oda, bukfenc oszt nyomom a defibrivel nehogy tk legyen má. Felkelni nem kelt fel, látom a közbe megjött a társa is, ott állt két méterre oldalra tőlem, szemezett az amcsi bázissal, meg velem, mikor támasztom fel a társát. De a maki nem figyelhetett eléggé, hogy én a másik táborba tartozom és épp csak színház van a földön, uccse fog felkelni a krapek. Ezért röhögtem egyet és azt is fejbelőttem jól. Majd szépen távoztam. Ezzel a csávóval még többször összefutottam és mindig kék neve volt és közbe lenni ellenfél. :)
    A másik, ugyanott hasalok a fák között, erre látom jön egy osztag. Oldalról leszedtem az elsőt, erre vad rohangálás, puff a másodikat..jött a medicjük támasztani, azt is lekaptam meg akit felélesztett. aztán tárazás és a másik 3 is elhullt. Csak néztem mondom ez tényleg egy osztag volt és mekkora ász vagyok, meg mekkora szerencsém volt, h nem látták honnan lövök. :) Aztán persze felbuzdultam, és mindig arrafelé jártam, de méga legutolsó sündisznó is orrbavert, úgyhogy eltakarodtam onnan. :)
    Na ennyi volt a mesedélelőtt.
  • Borg
    Az éjjel valami rejtélyes okból csak tudta frissíteni magát a PB a szerverünkön (jó 5 nap alatt, grat), szal elvileg már senkinek nem fog hibát írni.
  • abajaz
    Meg tudja valaki mondani, hogy multiba hogy lehet cooperative modba jatszani. Nekunk csak a conquestet engedi.
  • Laky
    talán console-ban kiírja (~ vagy 0-val előhívod)
  • CSOCSO
    a jatekban SEHOL nem lehet meglesni hogy mi a szerver ip je???
    azaz ha mar beleptem egyszeruen KOMOLYAN sehogysem lehet kitalalni hogy mi a faszom szerveren vagyok?? se esc nel..se tab..se f1 vagy valami..semmiben nem talalhato az hogy milyen szerveren vagyok mi a palya neve es hogy mi az ip.. ez tiszta szanalom!!!
  • joebacsi
    joejt :)
  • TheGOro
    Amúgy meg rövid i-vel jól! Egyébként meg, megyek is olvasok verseket, azután nem nézem végig hogy hánynak ordítva a gyengék az utcán, és alszom egy jót! Hasonlóan szépeket kívánok neked is!
  • TheGOro
    Ez a stílus nem összeegyeztethető az én neveltetési előéletemmel, és kultúrális színtemmel... sorry ;>
  • joebacsi
    Girlfriend 2 megnevezésű elfoglaltságosdi letöltésével
    :DD
    koczka e vaty?
    inkább írnád értelmesen, hogy:
    "Há megakarom épp b@szni a csajt, aki tetszik és ezér most pont leszarom a béefkettőt, pedig úgy fikáznék."
    ;D
  • TheGOro
    hát én így mostanság Girlfriend 2 megnevezésű elfoglaltságosdi letöltésével (megfűzésével) foglalatoskodom. Így bf2-vel (nem összetévesztendő a Boyfriend 2-vel) nem is nagyon foglalkozom, ezért fikázni sem fikázom... ;<
  • TheGOro
    hú akkor én voltam a nagy Adjuster GrandMaster. Ennek, és a nagy bölcsességemnek érzése járja át most agyam, testem jól! Amúgy kösz az összefoglalót!
  • joebacsi
    jah meg persze a szokásos noob kérdések :)
    amúgy nememlékszem, hogy cad felvetette volna a dolgot...
  • joebacsi
    - reggel borg betette a vele kötött ultimátumot linkezve, amit majd kiteszek az új bannerre ha megleszek vele (#25304)

- volt kép egy red alert féle modról (by starfish asszem)

- volt egy jókis cheaterezős téma, mely abból indult hogy flatline most hétvégén furcsálotta, hogy a gonosz dzsippeseknek van unlockolt fegyvere a szerverünkön, holott az nem jelezte ki a rangjukat...bár felsoroltunk millió 1 normális érvet, hogy miért téved, ő kiállt állítása mellett, és csak egy harmadik jelenlévő fél kommentje (Cobra) győzte meg, és ezután annak rendje és módja szerint elnézést kért
    gyakorlatilag ez jelentette a nap flémgerincét :) (szó copyright joebacsi :D)

- illetve szóba került a tankok sebződése (hogy a szarba löhettek ki 1 lövéssel, utánna sebződések különböző pontokon, laza, flémmentes eszmecsere)

- összességében kissé hullaszagú nap volt, mint a mostaniak általában a sok ban miatt :/

megfelel? ;)
  • TheGOro
    Amúgy már szerintem cad elvtársam is feldobta azt az igen bölcs, gondolatsólyomi magaslatokat verdeső felvetést hogy mi lenne ha a napi eseményeket, ( amit roppant szórakoztatónak találok, de tényleg, legalább annyira mint a mónika showt ) valaki összefoglalná egy 3 soros monológ keretében. Megköszönnénk! Respect+
  • TheGOro
    Sajnálatos az fs2004-ben a vatsimezést lehetővé tevő régi SquawkBox kifejezetten rühelte a HT-t...
  • joebacsi
    Adja isten, hogy így legyen. De akkor arra milyen magyarázatot tudsz (és ez nem terelés, csak mellékvágány) hogy a nagyon korrekt emberek bejönnek öten, beállnak egy oldalra, majd miután mindenki melléjük áll, legalább három partit játszanak 2-6 emberes fölénnyel, elrontva másik 15 ember játékát? Én ezt távolról sem nevezném korrekt dolognak. Valaki benyomott ma egy shot-ot az egyik partiról (ott nem voltak JCSR tagok) láthattad, kétszeres túlerő az egyik oldalon. A nagyon korrekt JCSR emberek gondolom azért nem váltak kétfelé, hogy jobban összeszokjanak, és tudjanak együtt játszani, miközben nem érdekli őket, hogy ezzel hány embernek tesznek kereszbe. Amúgy le a kalappal előttük, nagyon tudnak. De ezzel a találkozással a korrektségnek a leghalványabb benyomását sem keltették bennem.

hát ez a "klánosok most egyoldalra álljanak/hatnak, vagy sem" már elég régi problémó :)
    azt látnod kell, hogy valamilyen szinten mindenki lojális a saját klánja felé (ahogy ezt előttem már páran megfogalmazták), és előrébb teszi a csapatérdekét a "népérdeknél", és a public játékot egyfajta felkészülésnek tekinti az éles warokra...namost általában ezt úgy is lehet végezni, hogy a "népet" sem éri sérelem, viszont, nemmindig van ott az arany középút, és akkor valakinek kellemetlenebb lesz...
    a nép lenyeli a békát, hogy el lesz picsázva párszor, cserébe a klánosok meg lenyelik, hogy valakik alaptalanul csíterezik őket, és fennáll az egyensűly :)
    (persze az elozo hozzaszolasom is erre a postra ment)
  • TheGOro
    Számomra meg pont a magyar tűnik roppantmód szokatlannak, egy ilyen szintű játékban, főleg hogy nem lehet igazán normálisan magyarítani, legalább is nekem ez volt a tapasztalatom a bf magyarítással kapcsolatban...
  • joebacsi
    Akkor most még lassabban, hogy te is megértsd: ez nem érdekel. Az érdekel, hogy NEM volt rangjuk, csak unlockolt fegyvereik. Mellesleg a klántagoknak kötelezően úgy kezdődik a nevük, hogy "JCSR-"? Mert Odiné így kezdődött, és neki jelezte a rangját, míg ezeknek az embereknek nem volt kötőjel a JCSR után, ami megerősíti a gyanúmat, hogy nem a rendes acc-ukkal játszottak.
    ODIN már emberemlékezet óta rak oda egy kötőjelet, míg a többiek nem...namost nemismerem a részleteket, de ha engem kérdezel sztem leöntötte a space-ét sörrel, ami most pötyikét kontakthibás, azé :D
  • joebacsi
    itt:

vagy itt:

esetleg itt:
  • fr3ddy14
    én ma játszottaam az egész JCSR klánnal egy szerveren, és volt rangjuk
  • lamase
    zenés dolog ismerős:D
  • Forrest Gump
    Sziasztok!
    Egy láma kérdés, de muszáj feltennem: ezt a Hyper-Threading-et hol kell kikapcsolni?
    Köszi a választ előre is!
  • FlatlineHun
    "Bár már lement a cheates téma, de azért álljon itt egy pártatlan hozzászólás is: ott voltam az RDHA szerveren, amikor szóbakerült, hogy nincs rang, de van unlockos fegyver. Valóban senkinek (nekem se) mutatta a rangot a szerver, viszont én ugyanúgy tudtam használni a saját unlockolt fegyveremet.
    És egy kérés a JCSR vezetőihez: Tominak magyarázzátok már el, hogy nem szép dolog a BC, főleg ha olyan jó a team balance, hogy gond nélkül be tudták szorítani az ellent a főbázisra."

Ez előtt kénytelen vagyok meghajolni, és bocsánatot kérni a JCSR-től. Sorry.
  • FlatlineHun
    Gaba, te ott voltál azon a szombati játékon?