FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FlatlineHun #25547 JoeBacsi, mi az a flémgerinc? Mellesleg mi volt az az egy millió érv? Cobra volt az első hozzászóló, aki valóban ott volt, és mondanivalóját tényként közölte, mindenki mástól csak feltételezéseket hallottam.
És valamit kérlek ne feledj: nem azért csítereztem, mert jók voltak! Kezdettől fogva elismertem, hogy nagyon jó játékosok, azonban ha pártatlanul nézed, a tények igenis ellenük szóltak. Valószínűleg a nem teljesen korrekt hozzáállásuk, valamint az, hogy nem mutatta a szerver a rangjukat ébresztette fel bennem a gyanút, amit a kicsit arrogáns hozzáállásuk megerősített. De tévedtem, és elnézést is kértem. És mivel nem vagyok naív, nem várom el tőlük, hogy elnézést kérjenek mindazoktól, akiknek pár órányi játékát tönkretették. Azt hiszem, tanultam a leckéből, legközelebb hasonló helyzetben disconnect, és akkor no hurt feelings. Én jokkal inkább szeretek veszíteni egy jó harcban, mint nyerni háromszoros túlerővel. Mertem feltételezni, hogy a klánjátékosok (akik messze az átlag fölötti színvonalon játszanak) hasonló hozzáállással rendelkeznek.
Üdv