• Running
    Megnéztem egy ranked szervert ahonnan kidobtak, és még nem enged fel. Lehet azt tudni mennyi idő amíg visszaenged? Vagy azon már sose lehet?
    Tegnap az Official Uk #11-es ranked szerveren jártam. És a köv történt meg velem, becsajoztam, na jó nem. Szóval amerikával játszottam a dragon valley-n. Mit látok mikor a domb tetején kúszok dzsindzsába, jönnek az ellen. Kínai feje volt, meg kínai szerlése. Hát lövök rá egy sorozatot. Húúú bazz félrenéztem ennek kék neve van. Hát sprint oda, bukfenc oszt nyomom a defibrivel nehogy tk legyen má. Felkelni nem kelt fel, látom a közbe megjött a társa is, ott állt két méterre oldalra tőlem, szemezett az amcsi bázissal, meg velem, mikor támasztom fel a társát. De a maki nem figyelhetett eléggé, hogy én a másik táborba tartozom és épp csak színház van a földön, uccse fog felkelni a krapek. Ezért röhögtem egyet és azt is fejbelőttem jól. Majd szépen távoztam. Ezzel a csávóval még többször összefutottam és mindig kék neve volt és közbe lenni ellenfél. :)
    A másik, ugyanott hasalok a fák között, erre látom jön egy osztag. Oldalról leszedtem az elsőt, erre vad rohangálás, puff a másodikat..jött a medicjük támasztani, azt is lekaptam meg akit felélesztett. aztán tárazás és a másik 3 is elhullt. Csak néztem mondom ez tényleg egy osztag volt és mekkora ász vagyok, meg mekkora szerencsém volt, h nem látták honnan lövök. :) Aztán persze felbuzdultam, és mindig arrafelé jártam, de méga legutolsó sündisznó is orrbavert, úgyhogy eltakarodtam onnan. :)
    Na ennyi volt a mesedélelőtt.