FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na eddig csendben olvasgattam, de mivel ott tartumk, hogy még mindig ez a téma, ezért hozzászólok!
Én is ott voltam aznap este, ráadásul angolul kezdtünk el ezen szenvdeni ... csodálkoztam is hogy egy Flatline_HUN és egy [HUN]Hacker nickű játékos miért angolul társalog....
Szóval Flatline oldala: Sérelmezte, hogy a JCSR unlockolt fegyókkal játszik és emiatt "jogosulatlan" előnyhöz jut ... ÉS ahogy ott is említettük, ez nem jogosulatlan előny ... ha őt ez zavarta, másképp is előadhatta volna mint hogy nekiáll csíterezni ... Ő úgy fogalmazott, hogy a program buherálásával jogosulatlan előnyhöz jutottak ... DE!!! Azt nem tudta (És valszeg ezért volt az egész, ugyanis ettől függetlenül jó játék volt, csak nagyon béna voltam :) ) hogy ez akkor is előfordulhat, ha a server nem jelzi a rangokat, ha már jogosan unlockolták a fegyókat!!!
Ha a JCSR jogosan, ranked szerveren unlockolta a fegyóit (Amit tényleg semeddig nem tart bebizonyítani ...) akkor viszont jogos, hogy azokat használja ... mellesleg én nem tartom akkora fenenagy előnynek ... (pl: mai napig jobban lövök az SVD-vel mint az M95-el!!!) Ha így van akkor jár egy nagy bocsánatkérés a JCSR játékosainak ...
És egy harmadik dolog ... Az volt a gond, hogy a program megváltoztatásával jogosulatlanul előnyhöz jutottak? Akkor szép halkan megjegyezném, hogy akik feltörték a játékot azok is ezt csinálták ... tehát aki megvette a játékot, ahoz képest az összes tört játékot használó player Csíter???? Jogosulatlan előnyhöz juttatja őket azokkal szemben akik igenis fizettek érte ... nem? :)
Tegnap pl a HWOC fórumon egy srác ki volt akadva, hogy mekkora köcsög az EA/DICE, hogy a tört játékokkal nem lehet ranked serveren játszani ... LOL ...