172102
  • gurubefree
    thx
  • Ahhoj
    tört szerveren igen
    továbbiak a faq-ban
  • Borg
    Van. Olvasd el a FAQ-ot.
  • And5
    Na hova lett az ejtőernyős kép ???
  • And5
  • gurubefree
    Sziasztok

Van arra mód hogy a neten játszak úgy ha a játék nem eredeti ?????

Köszönöm
  • TDC Geronimo
    re
  • Ahhoj
    sziasztok
  • Borg
    #26018 ;)
  • BurnBaby
    hangkártya problémákat a játék readme-je (amit telepítéskor neked is felrakott) részletesen, kártya típusonként taglalja.
  • And5
    Sharqui Peningsulán vagy min meg a pálya sárkában van egy doboz ha felrobbantod rózsazsín játék nyulak hullnak.
  • And5
    Ja a köv generációnak már nem ilyen népmeséi lesznek, hogy a király kiadja a juhásznak feladatul, hogy számolja meg hány víz csepp van az óceánban és ővé lesz a birodalma hanem számold meg hány bug van Battlefield 2 1.00 ban és tied a fele királyságom :)
  • And5
    Ja nForce 3 as lap és 64 bites win
  • Borg
    Ez költői kérdés volt :)
  • And5
    Hát ezt nem értem Beraktam Hardware High EAX kikapcs de így a rádióüzenetek recsegnek Software High EAX bekapcs akkor minden jó Mi lehet a probléma ?
  • Drachomir
    semmi ertelmeset nem tudok hozza szolni .. :)
  • lac coo
    Ma szúrt először szemet, amikor ráközelítettem a fegyverrel a célra , hogy az egész fegyver ilyenkor áll vagy 10 db pixelből :-S
    Aztán még vegyek ramot is hozzá....
  • BurnBaby
    melyik részét? azt, hogy ez Ben Smith véleménye, nem az enyém? :)
    akkor - mielőtt megjelent - úgy tünt, ez a magyarázat lefedi a kérdést, tehát elfogadtuk. azóta láttuk, hogy csak mértékkel változtat a játékmeneten az unlockolható fegyver.
  • lac coo
    Na ja , csak azt hittem , hogy ebben tényleg van valami ...De eddig nem jöttem rá hogy mi :-D
  • Starfish
    Jah. Jó lenne az IRC. Csak azóta se megy mióta próbáltam rábírni... =( Dehát ez az én szerencsém. De legalább összefutok ranked szervereken Magyarokkal. Catc22-vel pl kegyetlen jót zúztunk ma. Kár hogy mindenki kilépett a sqadunkból. MAradtunk ketten, mégis első lett a csapat :D:D:D
  • Borg
    Ők mondták azt is, hogy új graf motor van a játék alatt, meg hogy a PS 2.0 a minimum, és ezért nem támogatot a gef4 :) (holott a 8500 meg ps1.4)
    Kamuztak ezek már nem egyet :)
  • lac coo
    Hát ezt sehogy sem értem
    De biztos így van :-D
  • BurnBaby
    erre lenne remek pl az irc ,)
  • BurnBaby
    nemtom :) Nem én mondtam, hanem Ben Smith :))
  • Snipa
    bersze jo a voip a bf2 ben, de nem jobb a ventri serveren osszegyulni es ott megdumalni hova melyik serverre kene belepni stb...

ertem en hogy erre volnanak a klanok, de csak azert mert szeretnek este squadban jatszani nem akarok belepni egy klanba sem, kotodes mentesen :)
  • lac coo
    A megszerezhető speciális fegyverek hogy biztosítják a kiegyenlített játékot ?
  • Zsolo007
    Össz kéne gyűlni valéami Eu ranked szerverre....Benne vagytok? Valaki nézzen ki egy nem túl telit és oda soka nbevonulnánk :)

Ventri meg minek? Jó a belső squad chat nem? (hang)
  • BurnBaby
    rang szűrést anno a bf.hu EA interjúban kérdeztük.

"Zs0lt1: Lesz olyan beállítás, hogy bizonyos rang alatti játékost ne engedjen be a szerver (mint az America’s Army játékban)?
    Ben Smith: Ez az opció a kiadáskor nem lesz elérhető a Battlefield 2 PC verziójában. Az a tapasztalatunk, hogy a megszerezhető speciális fegyverek biztosítják a kiegyenlített játékot. Mivel az első pár hónapban a játékosok tudásszintje elég egységes lesz, ezt majd a kiadás utáni tapasztalatok alapján mérlegeljük."

a csapatjátékról: én pl azért nem lépek be squadba, mert rambo típusú medic szeretek lenni :) megyek, futok, foglalok, gyógyítom/élesztem akit látok (nemi, faji, kasztbeli, stb. hovatartozás nélkül). ha egy helyen vagyok elunom magam, márpedig a squad ilyen szempontból nagy kötöttség. látom a hasznát, de mégis úgy élem meg, hogy jobb helyen vagyok az ellen háta mögött :)) de ez persze egyéni vélemény, véletlenül se erre akarok biztatni senkit. csak annyit akartam vele jelezni, hogy a csapatjátékos squad nélkül is csapatjátékos :)
  • Smuge
    Van még több is..fehér polok amik lognak száriton dice logoval pl, meg bf1942 dobo z elölapja a földön mint papir meg hasonlok 8-)
  • Tibor
    hol vagytok most(szerveren)?
  • gergod
    Erre valóak a klánok :)
  • Snipa
    egyre tobbszor esik szo arrol, hogy sok a lama rambo a szervereken!
    miert nem gyulunk egybe egy ventri szerveren? alakitunk squadokat es jatszunk?

hmm? mi az akadalya? :)
  • alma2
    Csak annyit fuznek hozza, szerintem ugy is lehet hatalmas csapatjatekot csinalni, hogy meg a beepitett "T-gomb" szokasos menj,allj, olj, vedd stb parancsokat se hasznalod, boven eleg, ha ket tapasztalt jatekos, es jatszani akaro egyen, egymas szemebe nezz a csatamezon :) sot volt mar ra pelda is. Bar o angol volt es azt mondta, plusz o meg "stoned", de szerintem csak vagizott :)
    Katonaknak nagyon ritkan mennek "ertelmes" emberek, gondolok itt a kozkatonakra,
    pl irakban szolgalo, utcarol osszszedett csoves semmittevo esetleg rablo tolvaj banda tagok, akik igy megusszak a buntetest, esetleg kilabalnak a kiabrandito jovo kepuk elol./persze kivetlek itt is vannak, de ne kelljen mindig leirni :)/
    most direkt ferditek. akik nem tudjak azt se megtervezni, hogy mi lesz holnap, nem, hogy meg maguktol megoldjak, hogy a bal labuk utan a jobbal kell lepni.
    persze ok is ket reszre oszthatok, akik ezt belatjak elfogadjak, es ezert hallgatnak a parancsnokra mert tudjak az o javukat is akarja.
    de ebben a jatekban a masik fajta a jellemzo akik csak rohangalnak mint az eszement gombak, es azt se tudjak, hogy ok eszementek :)
    Egy kicsit is tapasztalt jatekos egyben commander is, bar kevesebb infot tud a terkeprol, de kepes tervezni. ezzel nem a commanderek ellen vagyok, csak az se jo, ha olyan arc probalkozik aki nem igazan erez ra, csak elvezi hogy kattingathat, persze egyszer mindenkinek bele kell jonni.

Haverom meg nem latta a jatekot, de o egybol ugy gondolta, hogy lehet szurni arra is, hogy milyen rangu emberek jatszanak a serveren, sot vannak olyan szerverek, ahova csak egy bizonyos rang felett lehet bemenni.
    Tudtommal nincsen, vagy tevedek ?
    de nagyon jo otlet, igy akik ma kezdik, nem sirankoznak, hogy bonyolult es mindig lelovik oket, mig az oregebbek meg nem sirankoznak, hogy a csirkeket kell eltakaritani az utbol
    ilyen lesz vagy van, de nagyon jo lenne ????
    na mara befejeztem a mondokam :)

• Max Damage
    Kinn van a látótávból. Próbálj srégen nézni, akkor láti fogod mert nagyobb a látótév egy kicsit :) Ha úgy sem akkor meg menj közelebb :D De szerintem ha lőnek rád és tudják hol vagy de te nem látod őket akkor meg állítsd át a látótávolságot te, mert valószínűleg kb. 80%-on lehet. :)
  • Picador
    Grafikai kérdés:

A távolban lévő mozgóo járművek hol eltűnnek-hol láthatók. Néha azt látom, hogy lőnek rám (látom, hogy konkértan honnan), de nem látom a járművet. Erre mi a megoldás?
  • alma2
    Igen az EA reszerol nagyon jo huzas, volt ez a pontozas, ha belegondolok, ma majdnem elmentem megvenni a jatekot, es ha belegondolok, nagy resze a pont rendszer meg a gyakorlatban haszontalan kituntetesek miatt van.
    Az ember szereti sot igenyli, hogy elismerjek a munkajat, ertekeljek a teljesitmenyet, mivel klanba lenni maceras, ez a legegyszerubb modja, hogy visszajelzest kapjal teljesitmenyedrol. Ahhoz meg meg tul sokan nyomjak, tul sok helyen, hogy mukodjon, mint ami a codban mukodik, hogy felmesz a neveddel es akik surubben jatszanak, mar tudjak a neved es felnek toled :)
    valamelyik hun serveren, de lehet, hogy az osszesen ez van, amikor nem tolti be az uj mapot meg se mutatja az eredemnyt, mar indul is ujra a map. ha elso vagy legalabb magadnak szeretned eltenni emlekbe, hogy magasan elso voltal, mert ugye mast nem nagyon erdekel :)
    Es hogy mennyire eros ez az erzes, annak tudataban, hogy tudod sose leszel elso de meg a top 1000 -se. plusz tudod, hogy ott a fele csalo, megis megnezed azt a nyavajas ranglistat, megis beteszik ide a pontjaikat az emberek, szoval okos huzas volt ez a reszukrol, anyagi szempontbol biztos :)
    De teny nehez lekuzdeni, az "elismeres kell" cimu erzest.
    Bar codban is van par server amit statisztikaznak, az radob egy lapattal, de igtt globalisan van, egybol mondhatod a VILAGON EN VAGYOK A 435000. jatekos amit egybol a fold nepessegehez hasonlitasz, es maris jo erzessel tolt el :)

• Picador
    "A Magyar Online Játék...
    Mint azt gondolom ti is észrevettétek a magyar szervereken igen vegyes társaság szokott lenni,és itt nem csak a skill benni különbségekre gondolok hanem a csapatjátékra.Mert ahogy észrevettem igen kevés az együttmüködés a playerek között pedig ez a játék erröl szolna és igy lenne élvezetes.

Mert mondjuk mikor pistike fogja és elviszi az orom elöl a jármüvet és csak azért hogy egyedül ((holott vagy 5 embernek kéne transport mert gyalog kicsit nehéz...)) menjen vele kb10 másodpercet mert utána ugyis hamar megölik akkor az ember kicsit ideges lesz.
    + A magyar szervereken publikus jelszo sem ártana mert egy német játékossal én nem fogok tuti együttmüködni ((márcsak azért sem mert nem tudok németül)).Vagyis Magyar szerver Magyar játékos!!! :D.

szoval jo lenne ha ez mihamarabb megoldodna mert igy a játék élvezetessége megszünik.

Ha valaki tudd jo szervert vagy fedezett fel valami uj dolgott a játékban akkor az nyugodtan irjon ide a honlapra. "

- idézve a http://battlefield2hq.atw.hu/

Miért is idéztem? Hát azért, mert maximálisan egyetértek vele. Sőt továbbmegyek, az alábbi kérésem lenne: A jelszóval ellátott szerverekre ne rakjátok ki a jelszót, mert egy rutinos nethasználó a nyelv ismerete nélkül is simán rájön a szövegből, hogy mit kell betyögönie a belépéshez. Nem véletlenül találkozni Rambo külföldiekkel a jelszavas szervereken...

• Borg
    Mert nemkell külön szerver hozzá.
    Nem szeretnék tippeket adni hogy hogyan, de sima public rankeden is csak össze kell állni két embernek ehhez. Sajnos.
  • Max Damage
    és még beállsz commandernek hogy még1x megduplázza! :)
  • Running
    Ha a sok prosztáknak van ilyen szervere, akkor hogy a picsába lehet hogy ebben az országban még egy sincs???????????????????????