• Picador
    "A Magyar Online Játék...
    Mint azt gondolom ti is észrevettétek a magyar szervereken igen vegyes társaság szokott lenni,és itt nem csak a skill benni különbségekre gondolok hanem a csapatjátékra.Mert ahogy észrevettem igen kevés az együttmüködés a playerek között pedig ez a játék erröl szolna és igy lenne élvezetes.

Mert mondjuk mikor pistike fogja és elviszi az orom elöl a jármüvet és csak azért hogy egyedül ((holott vagy 5 embernek kéne transport mert gyalog kicsit nehéz...)) menjen vele kb10 másodpercet mert utána ugyis hamar megölik akkor az ember kicsit ideges lesz.
    + A magyar szervereken publikus jelszo sem ártana mert egy német játékossal én nem fogok tuti együttmüködni ((márcsak azért sem mert nem tudok németül)).Vagyis Magyar szerver Magyar játékos!!! :D.

szoval jo lenne ha ez mihamarabb megoldodna mert igy a játék élvezetessége megszünik.

Ha valaki tudd jo szervert vagy fedezett fel valami uj dolgott a játékban akkor az nyugodtan irjon ide a honlapra. "

- idézve a http://battlefield2hq.atw.hu/

Miért is idéztem? Hát azért, mert maximálisan egyetértek vele. Sőt továbbmegyek, az alábbi kérésem lenne: A jelszóval ellátott szerverekre ne rakjátok ki a jelszót, mert egy rutinos nethasználó a nyelv ismerete nélkül is simán rájön a szövegből, hogy mit kell betyögönie a belépéshez. Nem véletlenül találkozni Rambo külföldiekkel a jelszavas szervereken...