FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
rang szűrést anno a bf.hu EA interjúban kérdeztük.
"Zs0lt1: Lesz olyan beállítás, hogy bizonyos rang alatti játékost ne engedjen be a szerver (mint az America’s Army játékban)?
Ben Smith: Ez az opció a kiadáskor nem lesz elérhető a Battlefield 2 PC verziójában. Az a tapasztalatunk, hogy a megszerezhető speciális fegyverek biztosítják a kiegyenlített játékot. Mivel az első pár hónapban a játékosok tudásszintje elég egységes lesz, ezt majd a kiadás utáni tapasztalatok alapján mérlegeljük."
a csapatjátékról: én pl azért nem lépek be squadba, mert rambo típusú medic szeretek lenni :) megyek, futok, foglalok, gyógyítom/élesztem akit látok (nemi, faji, kasztbeli, stb. hovatartozás nélkül). ha egy helyen vagyok elunom magam, márpedig a squad ilyen szempontból nagy kötöttség. látom a hasznát, de mégis úgy élem meg, hogy jobb helyen vagyok az ellen háta mögött :)) de ez persze egyéni vélemény, véletlenül se erre akarok biztatni senkit. csak annyit akartam vele jelezni, hogy a csapatjátékos squad nélkül is csapatjátékos :)