FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Csak annyit fuznek hozza, szerintem ugy is lehet hatalmas csapatjatekot csinalni, hogy meg a beepitett "T-gomb" szokasos menj,allj, olj, vedd stb parancsokat se hasznalod, boven eleg, ha ket tapasztalt jatekos, es jatszani akaro egyen, egymas szemebe nezz a csatamezon :) sot volt mar ra pelda is. Bar o angol volt es azt mondta, plusz o meg "stoned", de szerintem csak vagizott :)
Katonaknak nagyon ritkan mennek "ertelmes" emberek, gondolok itt a kozkatonakra,
pl irakban szolgalo, utcarol osszszedett csoves semmittevo esetleg rablo tolvaj banda tagok, akik igy megusszak a buntetest, esetleg kilabalnak a kiabrandito jovo kepuk elol./persze kivetlek itt is vannak, de ne kelljen mindig leirni :)/
most direkt ferditek. akik nem tudjak azt se megtervezni, hogy mi lesz holnap, nem, hogy meg maguktol megoldjak, hogy a bal labuk utan a jobbal kell lepni.
persze ok is ket reszre oszthatok, akik ezt belatjak elfogadjak, es ezert hallgatnak a parancsnokra mert tudjak az o javukat is akarja.
de ebben a jatekban a masik fajta a jellemzo akik csak rohangalnak mint az eszement gombak, es azt se tudjak, hogy ok eszementek :)
Egy kicsit is tapasztalt jatekos egyben commander is, bar kevesebb infot tud a terkeprol, de kepes tervezni. ezzel nem a commanderek ellen vagyok, csak az se jo, ha olyan arc probalkozik aki nem igazan erez ra, csak elvezi hogy kattingathat, persze egyszer mindenkinek bele kell jonni.
Haverom meg nem latta a jatekot, de o egybol ugy gondolta, hogy lehet szurni arra is, hogy milyen rangu emberek jatszanak a serveren, sot vannak olyan szerverek, ahova csak egy bizonyos rang felett lehet bemenni.
Tudtommal nincsen, vagy tevedek ?
de nagyon jo otlet, igy akik ma kezdik, nem sirankoznak, hogy bonyolult es mindig lelovik oket, mig az oregebbek meg nem sirankoznak, hogy a csirkeket kell eltakaritani az utbol
ilyen lesz vagy van, de nagyon jo lenne ????
na mara befejeztem a mondokam :)