172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
de ez tuti jó módszer, már 3szor játszottam vele így
-
Borg #29192 Te tényleg teljesen komolyan gondolod az ilyesmit ugye?
-
valaki dobjon már meg a cdkulcsának(eredeti) utolsó 3számjegyével, és én azt átszerkesztem ,és amíg ki nem lépek ,addíg tudok rankedon játszani.
előre is kösz
és ne gyertek azzal hogy vegyem meg, de nemtom, mert nincs pénzem:( -
ne csodalkozzal ha minden honnan kidobnak ilyen hozzaallassal: "....jol lelovom a picsaba mielott meg o szedne ki minket.." hm..ki kezdte a TK-t?!
-
:) -
én kék szimszonnal szoktam nyomni és mindíg dobogós vagyok
-
"altalaban az elsok kozott vegzunk majdnem mindenhol pedig csak helizunk"
Helivel elég könnyű az élen végezni, hálás kis jószág. :) -
You got a driver kill assist! = You got a kill damage assist! = Közre játszottál egy ellenség megölésében (csak annyi akülönbség hogy nem ha csinálsz semmit csak ülsz a seggeden de valaki a járműből megöl valakit akkor mindenki kap You got a driver kill assist! - pontot 
szerintem a You got a driver kill assist! = You got a kill damage assist! hangsújozom nem nyelvtanilag hanem a játékban a valóságos értelmezés szerint ugyanaz csak kell ért feltétlenül tenni valamit.remélem nem fogják orvosolni peccsel mert jó kis pontgyűjtő móccer
amúgy a gázolásos dumát hogyan fordítottátok ? THX a magyarítást
-
Tudom, nem témába vágó, de nagyon fontos! Aki tud, kérem segítsen!
TUDOM, HOGY NEM TÉMÁBA VÁGÓ, DE KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!
FELHÍVÁS!!!! ÉRDIEK!! KÉRLEK JÁRJATOK NAGYRA NYITOTT SZEMEKKEL, FŐLEG PARKVÁROSBA!!!!! AZ ÉJJEL ELLOPTÁK A MOTOROM!! HA ÍRTOK, ADOK TÖBB INFÓT!! KÉRLEK SEGÍGSETEK!!
-
gecc en ezt nem hiszem el.. kezd kurvara elegem lenni a sok fasszopo kocsogbol.eskuszom a CS jatekban 10 szer ertelmesebb emberek jatszanak..persze tisztelet a kivetelnek.. nem ismerlek titeket, hogy mikent jatszotok, milyenek vagytok de en kurvasok pocsfejjel talalkozom.. mostis elmentem egy szerverre:
GFA ranked server
megyek a helikopterhez.. beszallok.. beszall valaki mas is.. erre latom elkezdi rakosgatni a bombakat a gepre es elszalad.. jol lelovom a picsaba mielott meg o szedne ki minket..
majd visszamegyunk eletert meg loszerert ..erre elkezd tuzelni minket granatvetovel... korbelovom a csakot hogy vegye mar eszre magat hogy seccperc alatt tudom kifingatni ne szarozzon velem. de direkt nem lottem megg csak arrafele amerre o all a hazba..
erre kovetkezo alkalomkor mikor beszallok a gepbe szepen kilo sniperrel ( ott fekudt egesz vegig elottem mig be nem szalltam..es azonnal kilott.. erre inditottam a kick kerelmet ellene es a kocsog berohogott hogy akkor most kibannol es kibannolt.. hat elmegy a faszomba az ilyen kis kocsog.. aki visszael azzal hogy valamelyik balfasz valami kis hatalmas adott neki.. azt hiszi az ilyen hogy neki mindent lehet.. szanaszet TK-zza magat es en leszek kibaszva ha ideges leszek?? Es ez mar a 120adik alkalom.. gecc nekem el is ment a kedvem ajatektol. ez kurvagusztustalan...
nincs valami klan ahova be lehetne allni helikopteresnek??? alllando helikopteresnek... megvan a gunner is.. elegge zsirul nyomjuk.. altalaban az elsok kozott vegzunk majdnem mindenhol pedig csak helizunk.... -
Ma készen lesz, szerintem este 9-10 körül keresgélj a magyaritasok.hu-n -
Azt nem árulom el, mivel itt lesz ez a verzió, és ha ezt letöltöd, akkor belegyezel, hogy nem nyúlkálsz a fájlokba, mert az törvényesen is szerzői jogokat sért... -
hogy lehet magyarosítani?
melyik fájlt kell megnyitni hogy áttudjam magyarra szerkeszteni? -
jee, az jó lesz
kb mikorr a lesz kész? -
Ez a készülő magyarításom, ezen a képen még akad 3 hiba, de azok már javítva vannak... :)
A mai nap - ha sikerül mindent megcsnálni - töltheted lefelé a 100%-osat! -
ez melyik magyarítás?
100%
honnan lehet letötleni? -
Így azért mégis csak jobban néz ki, nem igaz?
-
Jajj sorry. Nem neked akartam volna címezni. Ne haragudj. Csak közben ezt a kis piszok ATI drivert baszkurálom, mert idegesít, hogy textúrahibás az 5.7-el a játék. =) Elnéztem. Szóval javítom magam és még1szer bocsi =) -
jefferson83 #29175 Ez így tényleg hülyén hangzik :) Inkább lefekszem mert már nem látok. Jóccakát mindenkinek! -
jefferson83 #29174 Én kérek elnézést, de szerintem rájöttél mit akartam mondani. Magyar szavakra javítom igazad van. -
Nem Jefferson munkája, benézted egy kicsit.... -
Magyar betű rég nics, max latin, de az angol is az. -
jefferson83 #29171 Félreértés ne essék nekem semmi közöm hozzá. -
jefferson83 #29170 Hagyd rá én örülni fogok a magyarításnak, mert sokkal kellemesebb a szememnek ha magyar betüket látok. Még akkor is ha ez csak egy fps. -
Most mia fenéért vitatkoztok hogy magyarítás így vagy úgy. Nekem van egy ismerősöm aki mindent magyarít. Fél az angoltól be van szarva tőle. Sok esetben a fordítás nem túl jó dolog, mivel nem épp olyan értelemben fordítják le a szöveget mint ahogy az igazából van. (mint itt a frive kill assist pl.) És sajna meg is látszik a rendszerén. Dehát ő tudja. Van aki nem bírja csak az anyanyelvét. Hát ez van. Szidni nem kell. Akinek kell az úgyis leszedi. Vitatkozni meg kár. Itt is két fél van, és mondják a magukét. Dícséretes a munkád hogy fordítod Jefferson, de meg kell szokni hogy van akinek nem kell és nemtetszését kinyilvánítja. És mindkét félre vonatkozhat akár a következő: "Próbáld meg elmagyarázni egy egyenesnem, hogy mi az a kör." Na így néz ki ez a dolog is =) No ofense, senkit nem akartam bántani, csak leírtam hamár megint vita van =) -
jefferson83 #29168 Sajnos másra kő a pízmag, különben is kinőttem már a pontvadászatból. De ha nyerek a lottón az lesz az első. -
Jobb lenne ha nem húznál fel... -
Nauron #29166 dehogynem ha elmész a botba és megveszed a gamét:) -
Nauron #29165 mit jelent az roger that?:P 
jah már értem jobban tudja majd leloni az ellent mert magyarul irja ki hogy pl ott egy sniper... -
jefferson83 #29164 Ja rájöttem,hogy nem találtam egy tört rankedes szervert, hanem most mindenhova felengedett így hát kijátszottam magam egy tömöttebb szerveren. 
Na de ez se sokáig lesz így.
-
Lehet felteszem azt az imikés "magyarítást" ha majd kezdem megunni a játékot
-
haxoror #29162 Azt se hagyd ki hogy az IQ nullák akik passzolták volna a játékot hála a magyarításnak ott fognak majd töketlenkedni a szerveren 
(nincs kifogásom a magyarítások ellen RPGknél vagy nem emberi nyelven írt játékoknál de itt kb annyi értelme van mint a Diablo2-ben :) -
a stat weboldala is szar
azt is meghekkelték :D -
FlatlineHun #29160 Kitüntetések excelben, ha érdekel valakit, van nyomtatható változat is, ahol nyomonkövetheted, hogy mi van meg, illetve melyikhez mi kell még.
http://flatline.freeblog.hu/files/bf2.xls
Aki még nem látta... -
Mert van rá igény, és van benne elég sok szöveg+sokan szeretnek magyar nyelven játszani, soroljam még? -
Én is csak azon változtattam, szerintem ez lesz a vége:
A vezetéseddel segítettél egy ellenséget megölni! -
Nauron #29157 egy költöi kérdés fps játékhoz minek magyarositas?:P -
Nauron #29156 de azért ez még lollabb:P
"You got a driver kill assist! = [Röviden, frappánsan] Megölted az ellenség soförjét." -
Én meg véleményeztem és mi ebben a baj? Azért írtad be nem? Megmondtam h szvsz marhaság. mi a probléma? (erre se kell válaszolni) -
Kérdeztem? (nem kell válaszolni)