FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
gecc en ezt nem hiszem el.. kezd kurvara elegem lenni a sok fasszopo kocsogbol.eskuszom a CS jatekban 10 szer ertelmesebb emberek jatszanak..persze tisztelet a kivetelnek.. nem ismerlek titeket, hogy mikent jatszotok, milyenek vagytok de en kurvasok pocsfejjel talalkozom.. mostis elmentem egy szerverre:
GFA ranked server
megyek a helikopterhez.. beszallok.. beszall valaki mas is.. erre latom elkezdi rakosgatni a bombakat a gepre es elszalad.. jol lelovom a picsaba mielott meg o szedne ki minket..
majd visszamegyunk eletert meg loszerert ..erre elkezd tuzelni minket granatvetovel... korbelovom a csakot hogy vegye mar eszre magat hogy seccperc alatt tudom kifingatni ne szarozzon velem. de direkt nem lottem megg csak arrafele amerre o all a hazba..
erre kovetkezo alkalomkor mikor beszallok a gepbe szepen kilo sniperrel ( ott fekudt egesz vegig elottem mig be nem szalltam..es azonnal kilott.. erre inditottam a kick kerelmet ellene es a kocsog berohogott hogy akkor most kibannol es kibannolt.. hat elmegy a faszomba az ilyen kis kocsog.. aki visszael azzal hogy valamelyik balfasz valami kis hatalmas adott neki.. azt hiszi az ilyen hogy neki mindent lehet.. szanaszet TK-zza magat es en leszek kibaszva ha ideges leszek?? Es ez mar a 120adik alkalom.. gecc nekem el is ment a kedvem ajatektol. ez kurvagusztustalan...
nincs valami klan ahova be lehetne allni helikopteresnek??? alllando helikopteresnek... megvan a gunner is.. elegge zsirul nyomjuk.. altalaban az elsok kozott vegzunk majdnem mindenhol pedig csak helizunk....