172102
  • cyberbob29
    Egyébként Te mit csinálsz hogy ennyire ráérsz, suliszünet? Örülök ha 3-4 órát tudok játszani esténként, ezért is nem érdekel túlzottan a pontszerzés ilyen játékosok mellet úgy sem tudok labdábarúgni
  • odex
    rá megyek 1 serverre és azt írja ki hogy punkbuster error ez miért van?
  • Running
    Német szervereken csak régebben voltam, de ott se volt gond. Már megszokásból járok mindig a UK #9-sre, csomo emberkét ismerek ott akikkel nagyon jó játszani. Csak eddig nem volt igazán magyar emberke, mostanában meg igen, remélem nem is mennek máshova. Tegnap Leventéékkel jót nyomtunk, csak kár hogy hajigál ide oda a szerver mindenkit. :( Nagyon várom már a patchet. Az a leggázabb, mikor összejön egy jó összeszokott BH csapat és mint leadert átbasz a másik csapatba, ilyenkor meg tudnék ölni valakit. Tegnap Leventét is átrakta, volt is bazdmegelés rendesen. :) Szóval aki tud és akar jöjjön oda, majd minden nap 8-9-től fent vagyok kb 12-1-ig.

Természetesen ott is vannak lámák, de nem annyira vészes. Tk-t gépek miatt nem is láttam nagyon. Mondjuk van egy két punish mániás kezdő, de néhány fuck után észreveszik magukat.
  • CBPeti
    Na meg el ne felejtsük, hogy mien jókat lehet berugni is
  • TS Zolly
    ,,ahol csak pisálni meg büfögni kell a sörtől...,, Pedig az is jó néha!
  • koschwarz
    hja, a virtuális harctér csábítóbb, mint egy füstös-büdös kocsma, ahol csak pisálni meg büfögni kell a sörtől...
  • koschwarz
    tényleg, valakinek van tapasztalata, hogy a nem ranked szervereken tényleg jobb a csapatjáték? merthogy ott nem a pontgyűjtésre mennek, hanem a meccs megnyerésére?

hallottam valahol ilyet...
  • koschwarz
    ja, általában jók az UK szerveren lévő meccsek, de nekem a német szervereken lévők is bejönnek, a németek is szeretnek háborúzni, igazi fegyelmezett népség
  • TS Zolly
    Irtam, hogy nem csak tizéves hüjegyerekek vannak, hanem komoly családapák is, akik kocsna helyett inkább játszanak esténként.
  • Gabor970
    Köszi a tanácsot, én már csak aztán próbáltam konfigurálni, hogy felkerült az 1,02-es patch. Azt én is észrevettem, hogy ha valamit elbarmoltam a konfignál, legegyszerűbb default beállitás után ismételten próbálkozni. Majd este :-) Jó lenne, ha kicsit időben le tudnék végre feküdni, lassan munkahelyi problémáim lesznek a hajnali fekvés miatt :-))))))
  • Running
    Aszem nem, de majd legközelebb pontosabban megfigyelem kik voltak. Az tutti hogy Levente volt, meg valami gogmagogg, valami bonyszki, még ketten de azoknak nem ugrik be a neve.
  • CBPeti
    én szerverröl
    1ébként NaytmaN fönn volt?
  • Polemius
    Csak mert úgy is érthető.
  • Thanatos
    .
  • Running
    Nem szólok hozzá a graf vitához, viszont annak örülök hogy a EA UK OFFICIAL #9 szerveren egyre több magyar van. Tagnap vagy 5 magyar volt fent + 2 állandó külföldi haver. :) Így már azért funosabb volt a game, főleg h a magyarok aláztak mindenkit. :) Látszik hogy harcos nép vagyunk.
    Leventét ismeri valaki valahonnan??
  • TS Zolly
    Merthogy?
  • CBPeti
    Baba
  • Promi #33856
    Jo.
  • Polemius
    Ezt mindenkinek hallania kell!

"..azért vagyok géppuskás -
    nékem is van fészkem.."
  • alma2
    a tobb oldalnyi flém elolvasasa utan, bennem is felmerult a kerdes, vajon en is ilyen kis hulyegyerek voltam anno, amikor ment a c64 vs plus4 haboru.../fiataloknak az is valami szamitogep szeru/ szerencsere mar nem emlekszem ra, persze akkor meg nem volt forum ra, szigoruan szemtol szemben zajlottak ezek, veresebb eredmenyekkel tarkitva, baratsagokat megszakitva stb :)
  • alma2
    Nem tudom, hogy javult e a helyzet az 1.02 patch utan, nekem mar sikerult elotte beallitani az iranyitast, DE az a tiszta megoldas, visszaallitod defaultra, es ujbol beallitod elorol az egeszet.
    Olyan hibakat kepes csinalni, nekem minden jarmunel mar ugy mozgott abba az iranyba ahogy szerettem volna, erre a menuben megforditotta az egeremet...
    valoszinu neked is 'gajdul' kezd elorol es jo lesz.

Ja tudtommal azzal a problemaval hiaba van invertalva mindenhol az iranyitas, a lezeres raktakat helibol, reppulobol, keptelen forditva kezelni...
  • Stotoo
    ez nem frissit, de a masik jo :)
  • Pharaoh

Ez még mindig nem tökéletes.
  • Stotoo
    thx, lementem ezeket:)
  • koschwarz
    www.bf2s.com
  • m3200gt
    http://www.got3n.com/
  • Stotoo
    vki irjon egy mukodo stats oldalt pls :)
  • oO EDDi Oo
    nemtudom majd megkérdezem töle
  • m3200gt
    EDDi!

Chry$ a DC-ben Krisz volt?
  • 3TOMI3
    ...
  • koschwarz
    ezekhez a patch problémákhoz: javaslom leszedni a játékot, mindenféle fennhagyott mappákkal együtt (account nem fog eltűnni, természetesen), és a registry-t is kitakarítani, lefuttatni egy antivírus és antispy programot, defregmentálni, és ha így gatyába ráztátok a gépet, akkor feltelepíteni megint a játékot, aztán csak az 1.02-est (1.01-est ne), amit érdemes szerintem a hivatalos EA oldalról leszedni. ha ezek után sem megy, akkor nem tudom mi lehet a baj. ja, érdemes eredeti játékkal próbálkozni.

nekem folyamatosan karbantartott gépem van, és még egy olyan problémám sem volt, amit mindenféle fórumokon olvastam, minden simán felment és futott. mást nem tudok elképzelni, legfeljebb még azt, hogy van valami program a gépen, amit a játék "nem szeret", pl. deamon, vagy klónozó programok (ilyet is hallottam).
  • oO EDDi Oo
    van elég szabad hely a vinyon?
  • neménvoltam
    megtörtént, így se megy :(
  • oO EDDi Oo
    m3200gt ok felölem is hadjuk mert nincs értelme.

cyberbob29: ezt nem csak skillre lehet érteni hanem a klánon belüli hangulatra.
    És amugy úgy is fellehet fogni, hogy Stevenek ez a legjobb klán of the wörld.

És tudod mit nekem is ez a legjobb klán of the wörld
  • Polemius
    Ez most felkérés lenne?
  • cyberbob29
    A klánotokkal kapcsolatos észrevételeknél az alábbi olvasható egy klántagotoktól "SACSteve: Ez a legjobb klán of the wörld"
    azért látom szerények is vagytok egyben Bár erre rá tudnék cáfolni
  • m3200gt
    OFF
    relax
    Nem okoskodom, legyen igazad, nem érdekelsz.
    Szvsz hagyjuk, ne élesszük újra a tegnapi frontot
    relax
    ON
  • koschwarz
    hát, a tegnap délutáni hozzászólásomig visszakerestem, nem gondoltam volna, hogy valami 7-8 oldalt kell viszalapoznom... :-)
    és végig is olvastam az egészet, nem akarom elindítani megint a vitát, de ekkora butaságot, amit itt műveltetek...
    pont az ilyen helyzetre szokták mondani, hogy "okos enged, szamár szenved", és ez mind2 oldalra el lehet mondani

tulajdonképpen igaza van lacc-coo-nak abban, hogy a bf2 gépigénye kissé magas, nem tökéletes a fizika, és az is igaz, hogy az EA többet igért, mint amit teljesített, ezek tények,de másrészről, hogy kinek melyik játék grafja tetszik, totálisan szubjektív, és éppen ezért tök felesleges erről vitatkozni, legalábbis ennyire elvakultan. erre is van egy szólás: "ízlések és pofonok"

ja, és azt sem kellene elfelejteni, hogy itt egy nagy térképeken játszódó, akár 64 fős, úszó, guruló, repülő járművekkel teli multis FPS-ről van szó, aminél - szerény ismereteim szerint - azért valószínűleg a fejlesztőknek kellhetett némi kompromisszumot kötnie a szépség, fizika, játszhatóság és gépigény tekintetében. nem hiszem, hogy egyszerű dolguk lehetett.

személy szerint nekem egyetlen dolog számít: hogy milyen a játékélmény. végigjátszottam már csúnya játékot is, és abbahagytam nagyon szépet is. és szvsz a bf2 nagyon jó játékélményt nyújt, 1000 éve vártam már egy ilyen játékot, és most végre megvan, szóval részemről ennyi. mellesleg nekem egy egész jó gépem van, mégis minden low-ra van állítva, 800x600-ban, mivel így lehet némi előnyre szert tenni, aki játszik vele, tudja miért...és nem nagyon érdekel, hogy így hogy néz ki.
  • oO EDDi Oo
    valószinü ,hogy nem:D

Ez csak egy nick, mi már rizsának hívjuk úgy magyarosabb
  • oO EDDi Oo
    Szerintem neked meg nem kéne okoskodnod.

Nézd meg, hogy flatline miket írt és én miket írtam van különbség a kettö között és kapott figyelmeztetést nem én.Amúgy meg a sac klán egy baráti klán magyarúl ilyenért nem fogunk senkít sem kirugni max megmondjuk neki, hogy ne csináld.

Amugy mivel a leaderünk elment egy kis szabira így most én vezetem a klánt.