• koschwarz
    hát, a tegnap délutáni hozzászólásomig visszakerestem, nem gondoltam volna, hogy valami 7-8 oldalt kell viszalapoznom... :-)
    és végig is olvastam az egészet, nem akarom elindítani megint a vitát, de ekkora butaságot, amit itt műveltetek...
    pont az ilyen helyzetre szokták mondani, hogy "okos enged, szamár szenved", és ez mind2 oldalra el lehet mondani

tulajdonképpen igaza van lacc-coo-nak abban, hogy a bf2 gépigénye kissé magas, nem tökéletes a fizika, és az is igaz, hogy az EA többet igért, mint amit teljesített, ezek tények,de másrészről, hogy kinek melyik játék grafja tetszik, totálisan szubjektív, és éppen ezért tök felesleges erről vitatkozni, legalábbis ennyire elvakultan. erre is van egy szólás: "ízlések és pofonok"

ja, és azt sem kellene elfelejteni, hogy itt egy nagy térképeken játszódó, akár 64 fős, úszó, guruló, repülő járművekkel teli multis FPS-ről van szó, aminél - szerény ismereteim szerint - azért valószínűleg a fejlesztőknek kellhetett némi kompromisszumot kötnie a szépség, fizika, játszhatóság és gépigény tekintetében. nem hiszem, hogy egyszerű dolguk lehetett.

személy szerint nekem egyetlen dolog számít: hogy milyen a játékélmény. végigjátszottam már csúnya játékot is, és abbahagytam nagyon szépet is. és szvsz a bf2 nagyon jó játékélményt nyújt, 1000 éve vártam már egy ilyen játékot, és most végre megvan, szóval részemről ennyi. mellesleg nekem egy egész jó gépem van, mégis minden low-ra van állítva, 800x600-ban, mivel így lehet némi előnyre szert tenni, aki játszik vele, tudja miért...és nem nagyon érdekel, hogy így hogy néz ki.