172102
  • neménvoltam
    Gef4-el nem fog elindulni!
  • gergod
    FAQ
  • ACE
    Nem is megy :D
  • rriicchhiiee
    Nekem is ez volt miután feltettem a patch-t!!! Megszereztem a Clonedvd-s verziót és azzal már meg.
  • Pigyu01
    Sziasztok!

Sajnos nem indul el a Battlefield 2. Elindítom, a képernyő elsötétül és aztán kilép a Windowsba. Nem értem mi lehet a baj, mert eddig minden játék futott, a gépem király. nVidia GeForce 4 Titanium 4200 videókártyám van.

Kérlek segítsetek!!!
  • FCH kari
    sajnos én tapasztalom zt hogy páran elöszeretetel támadják a nemfoglalhato bázist.nemvoltzászlonk az anyahajorol kellett indulnunk folyamatosan támadták heliver reppcsivel ja és még a commander is volt olyan kedves hogy nyomta a tüzérséget.irogatunk hogy ez igy nem játék légyi fejezzékbe de gondolom jot rühögtek azt csinálták tovább. de mikor fordult a kocka akkor rettentöen felvoltak háborodva hogy mit csinálunk én személy szerint megpakoltam autot c4-el és go a repterükre amit értem bunkoság volt ez tény de kölcsön kenyér vissza jár
  • vgez
    vannak ellenpéldák is tegnap egész jót játszottam magyar II -en jó kis csapat jött össze volt taktika is meg ami a magyar szerverek előnye a magyar VoIP sokkal jobb eredményt értünk el mint a többi csapat hogy közben megbeszéltük a taktikát és persze a 6 csapattag nem a térkép 6 különböző pontján volt
    én a pisztolyos késes jelvényt egy német 20/20 szerveren szereztem, ahol 32 méretű a strike map(nem az ahol mindig ugyanaz strike megy mert azon én is voltam és nem adja a pontot, szóval felejtő), könnyebb odalopakodni az ellenséghez és úgy leszedni, és persze normál gyalogsági katonával érdemes ha tűzpárbajnál jól jöhet a golyóállómellénye
  • FCH kari
    a pisztoly szerintem nehézlessz magyar 5-6 rankeden lagg és egyebek miatt.trükk??ugribugri-lehetöleg fejlövés.
  • Running
    Élmények:
    Tegnap volt először amikor nem igazán találkoztam ismerőssel a szerveren. Mondom nem gond, irány helizni. Kicsit meglepő volt hogy senki nem alkalmazta, beszálltam, csináltam heli squadot, kiírtam, invitáltam embereket. Jöttek is egyből, mondom szupi irány előre. Megyek fütyi pass pályán, felszállok, el is jutok a hídig mikor szemből belémjön az egyik vadászgép (lövés nélkül), mondom nem baj, még1x. Látom 2 ember kilépett, majd vissza, be-ki,mi a rák. Be köv helibe, várom többieket, látom a csapatom 3 helibe osztódott szét. Mondom nekik gyertek ide, senki. Semmi gond, majd ha meghaltak jönnek, de nem, volt aki halála után autókázott, volt aki vadászgépezett és volt aki másik helivel ment, mert pilótáskodott. Néztem mondom mi a fene ez. Beírom, h aki nem a helibe jön hagyja el a squadot. A helis lelépett a másik sráccal, az apc-set kirúgtam meg a jet-eset, mert nem jöttek. Invite más embereket. Megint jönnek. Beszállnak helibe, én forgok a leszállón h lássan ki bombázza erre az egyik töketlen kiszáll és eltaposom a forduláskor. 4x mondom sorry erre meg is büntet. A SAJÁT EMBEREM!!!! Biztos hülye noob, elindulunk eljutok a hídig erre befogják a helit, szól a jelző, erre az egyik barom kiugrik a semmibe és sérültem fut tovább. Visszamentem, felszedtem, eljutok egy zászlóig, ott kiugranak. Kicsit ideges voltam már, hagytam őket. Később se lett jobb a helyzet, mivel össze-vissza mentek, kiléptek-beléptek a squadba. Hagytam az egészet a francba és átmentem egy másik szerverre.
    Nem is tudom mikor volt olyan, hogy ennyire szar lett volna. Úgy vettem észre kicsit sok most a kezdő. Gondolom az eladott példányszám miatt.

Kérdés: A pisztolyos badgetet nem tudom elérni, illetve 1x sikerült de nem kaptam meg. :( A Strike Karkand pályán próbálkozom (azon a szerveren amin mindig az megy), de nem igazán megy. Van valami trükkje a dolognak, vagy valami jó pálya, jó hely, ilyesmi?
  • Crem
    nem csinálok belőle lelkiismereti kérdést, mivel szelektíven nem tudok bombázni...

A Clean Sweep mapon ti 5 helyre tudtok születni az USA csak egy re!!!! Te-ti azt támadtátok én az 5-ből EGY-et!

Mint már írtam, ahogy elvették a játékszered egyből elhúztatok a serverről. Még meg se próbáltál segíteni a többieknek visszaszerezni. Egyedűl 1 emberrel találkoztam ott az pedig Shrank volt.

Mellesleg egy szaros BH-val foglaltam el a repteret,amíg ti a repülőért veszekedtetek...
  • Boxer HUN
    Na majd így: Szóval nem hinném, hogy ilyen!!!
  • CBPeti
    na jó én léptem, azért engedjétek meg, hogy ezt megmutassam
    ui1.:lehet, hogy sokan csináltatok már nem1x ilyet de nekem akkor is nagyon jó
    ui2.:mielött bárki elkezd kombinálni, tisztességesen szereztem!
  • Boxer HUN
    De nem valószínű, hogy ilyen!!!
  • Boxer HUN
    Hála BF2... Lesz egy új.
  • Boxer HUN
    "besz@rt a billentyűzetem"... :D
  • Boxer HUN
    Eh...! Promi.. teélsz még?? Vmelyik estezsinórba nyírtuk egymást. De látom, ezt folytatni kell, mert félmunkát végeztem!
  • Guer
    ugyanmár bf2 topicot?
    fölösleges...
    néha azér bekukkantok nevetni :D (vagy sirni :)
  • fr3ddy14
    az enyémnek nagyobb izma van
  • fr3ddy14
  • Promi #34772
    At olvastam 3 oldalt, KAR VOLT!
  • Rafia
    [HAWKS] német szerveren próbáltam, és kva jól müxik. A le-clan.de is ok. Nagyon jó ez a recorder dolog, kár, hogy nincsenek replay oldalak.
  • joebacsi
    de az én apukám erősebb :PPPPPP
  • Guer

ügyes vagy fiacskám...
  • Nauron
    lehetek a barátod?
  • fr3ddy14
    bibí, nekem 13000 és te előbb kezdted!
  • fr3ddy14
    a magyar 6os szerveren már nem ugrálnak a hullák és lkehet éleszteni!!!!
  • Hysteria
    mar van 8300 pontom bibi :D
  • Hysteria
    :PPP hagyjatok mar azzal azota nem keseltem egyet sem becsszora
  • Polemius
    Ma már emlegettünk is, a késelős eset okán. :)
  • Stotoo
    nekemse adta meg a pontokat
  • BurnBaby
    megnézte az admin - nincs letiltva az auth port :) így tehát továbbra se értem a mikénteket meg a hogyanokat, ahogy az ugribugri hulla bugot sem...
  • Danee
    végre tudtam egy jót bombázni cleansweepen basecamperek nélkül
    Nem a legjobb teljesitményem, de legalább jól sikerült.

Eredmény
  • fr3ddy14
    jaja, de játsz rajta, és nézd meg hogy nem adja meg.
    és senkinek sem jelzi ki a rangját!!
  • Pharaoh
    pedig aszerverkereső úgy jelzi.
  • fr3ddy14
    nem ranked, mert nem adja meg a pontokat
    ma játszottam rajta
  • Pharaoh
    Az fk2 szever mióte lett ranked?
  • dronkZero
    Ha ez már eddig kész van (mármint ha valaki volt képes ilyeneket írni), akkor szvsz nyugodtan abba is lehetne hagyni. Jót tenne az emberiségnek.

De komolyan, ha valaki ennyire nem tud angolul, az inkább ne a mi idegeinken gyakoroljon már! :P (Programmal meg tisztességes fordító neki se áll...)
  • Gabe18
    Esetleg a Call of Duty-t leszedheted 2x egymás után...
  • Stotoo
    innen:
    http://www.internetisshit.org/
  • baloghs91
    csá
    valaki nem tudja hogy a call of duty 2 honnan lehet leszedni