FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Élmények:
Tegnap volt először amikor nem igazán találkoztam ismerőssel a szerveren. Mondom nem gond, irány helizni. Kicsit meglepő volt hogy senki nem alkalmazta, beszálltam, csináltam heli squadot, kiírtam, invitáltam embereket. Jöttek is egyből, mondom szupi irány előre. Megyek fütyi pass pályán, felszállok, el is jutok a hídig mikor szemből belémjön az egyik vadászgép (lövés nélkül), mondom nem baj, még1x. Látom 2 ember kilépett, majd vissza, be-ki,mi a rák. Be köv helibe, várom többieket, látom a csapatom 3 helibe osztódott szét. Mondom nekik gyertek ide, senki. Semmi gond, majd ha meghaltak jönnek, de nem, volt aki halála után autókázott, volt aki vadászgépezett és volt aki másik helivel ment, mert pilótáskodott. Néztem mondom mi a fene ez. Beírom, h aki nem a helibe jön hagyja el a squadot. A helis lelépett a másik sráccal, az apc-set kirúgtam meg a jet-eset, mert nem jöttek. Invite más embereket. Megint jönnek. Beszállnak helibe, én forgok a leszállón h lássan ki bombázza erre az egyik töketlen kiszáll és eltaposom a forduláskor. 4x mondom sorry erre meg is büntet. A SAJÁT EMBEREM!!!! Biztos hülye noob, elindulunk eljutok a hídig erre befogják a helit, szól a jelző, erre az egyik barom kiugrik a semmibe és sérültem fut tovább. Visszamentem, felszedtem, eljutok egy zászlóig, ott kiugranak. Kicsit ideges voltam már, hagytam őket. Később se lett jobb a helyzet, mivel össze-vissza mentek, kiléptek-beléptek a squadba. Hagytam az egészet a francba és átmentem egy másik szerverre.
Nem is tudom mikor volt olyan, hogy ennyire szar lett volna. Úgy vettem észre kicsit sok most a kezdő. Gondolom az eladott példányszám miatt.
Kérdés: A pisztolyos badgetet nem tudom elérni, illetve 1x sikerült de nem kaptam meg. :( A Strike Karkand pályán próbálkozom (azon a szerveren amin mindig az megy), de nem igazán megy. Van valami trükkje a dolognak, vagy valami jó pálya, jó hely, ilyesmi?