172102
  • FCH kari
    valakitöl kellene regg engedély
  • FlatlineHun
    Köszi a biztatást :)
    Tehát
    ma 19:00-tól forgatás
    belépés az alább megadott TS szerverre, későbbiekben a 62.112.221.210 IP-n futó szerverre, alapport, jelszó TS-ben lesz kiadva.
  • FlatlineHun
    Na a probléma fele megoldva: TS szerver
    voice.obinet.hu:8771
    anon
    bf movie makers szoba
    Forgatókönyv, valaki?
  • Boxer HUN
    Ha döcögősen indul a dolog, biztos jól fog végződeni!!
  • FlatlineHun
    ÖÖöö. Van egy rossz hírem, és egy rossz hírem.

A ts szerveren törölték a szobánkat (Danee hol vagy?) nincs SA fent + elfelejtettem hazaküldeni magamnak/kinyomtatni a forgatókönyvet)
    Azok közül, akiknek elküldtem, valaki vissza tudja küldeni nekem?

Szóval a mai forgatás sorsa kicsit bizonytalan.
  • FCH kari
    remélem a tsip az a régi??!!??
  • MooD
    Hello emberek akkor ma lesz forgatás? vagy nem?
    MooD
  • Zs0lt1
    leszek ma én is!
  • vgez
    koschwarz mármint a http://www.bf2s.eu.tt/? én készítettem még a http://www.battlefield.hu aláírásokból, bf2s.com segítségével
    én már a SPM hoz szoktam hozzá és ott van a statba, a pont/óra meg számolgatni kell
    TK/Kill szerintem azért nem olyan vészes mert ugye a sokat "parancsnokos" játékosnak kicsivel magasabb mint az átlag

• bigface
    Bocsáss meg! :)
  • koschwarz
    szórakozol itt velünk!!! komolyan gondolkoztam, hogy miért pont jövő hét péntek... :D
  • Verzoo
  • bigface
    Nem. Azért jövő hét péntek, mert valaki, jelen esetben én ezt találtam ki! Nem kell túldimenzionálni. :)
  • Verzoo
    Bakker ez eszembe se jutott
  • Verzoo
    Behunytam a szemem de majdnem elaludtam
  • koschwarz
    szeptember 23.

3 hónapja jelent meg????
  • Verzoo
  • bigface
    Ne legyetek földhözragadtak!
    Hunyd be a szemed, és koncentrálj erősen, próbáld meg kizárni a külvilágot a tudatodból! Ha elég erősen koncentrálsz, megtalálod a válszt a kérdésedre.

Free your Mind!!!
    :)
  • Verzoo
    Azt nem értjük,hogy miért pont jövő hét péntekig
  • bigface
    Mit nem értesz ezen?
  • bigface
    Mindenképp!
    Engedd meg hogy gratuláljak!
    Gratulálok!
  • Verzoo
    Tényleg miért is van ez?
  • koschwarz
    mé'???
  • Verzoo
    Akkor én is ŐSBÉEFES vagyok?
  • Verzoo
    Hurrá hurrá
  • bigface
    Feleim! Örömmel jelentem, hogy aki hjövő hét péntekig nem kezd el játszani a bf2-vel, az már nem számít "ősbéefkettősnek"!!! Hurrá!!! Egyúttal szeretném megragadni az alkalmat, hogy gratuláljak minden jelenlévő ős-bf2-snek: ratulálok!!!
  • Landor
  • haxoror
    De kilehet, csak ez nem fícsör hanem bug
  • Verzoo
  • Landor
    nagy cucc.. ezt minden ősbéeffes tudja
    csak van akinek van ideje égész nap itt baszni a rezet..
  • koschwarz
    na én is ezt mondtam :) 1 lövéssel nem lehet eryx-szel tankot kinyírni :)
  • Verzoo
    Borg le a kalappal
  • Rafia
    1.0-nal nagyobb módosítóval találkoztál már? APC-nél van valami penetrablematerial_thin.
  • Borg
    Mondom.
    Ez nem urban legend, tessék megérteni :)
    A BF2 minden modellnek van egy anyaga, és ezzel X hitpointja egy módosító tényezével (anyagfüggően). Illetve minden fegyvernek Y damage.
    A apc pl 1000hp-s, az eryx meg 500. Éppen ezért, MINIMUM 2 lövés kell eryxből egy apcnek is.

DE.
    Minden jármű modellnek van módosítója. Ez annyiból áll, hogy oldalanként más szorzóval látja el a bevitt sebzést. Elöl 0.4, oldalt 0.7, hátul 1.0.

Igy jön ki az, hogy hátulra 500x1.0+500x1.0 = 1000, tehát 2 eryx lövés kell neki hátulról. (most nem pontos számokat mondtam, csak példák)

Magyarán eryxből LEHETETLEN az 1 lövéses tank kill. Az 1 lövéses tank kill bug, ami több okból adódhat:
    1. Mesh hiba, vagyis a modell problémája miatt egy-egy precízen eltalált ponton egyből robban.
    2. Megszorulási hiba. Sok esetben ha fal mellett/előtt, vagy más jármű, tábla, ojjektum közelében áll, vagy közvetlen rajta áll a célpont, és meglövöd valamivel, akkor nem csak a lövés sebzi, hanem az ellenütés is, amit a mellette lévő ojjektumtól kap. Igy pl ha valaki háttal rááll egy falra, és csutka szemből kap egy eryx-et, több mint valószínű, hogy nem csak a 0.4x500 sebzést kapja a jármű.

Ezenkívül én már magamtól is szorultam be úgy egy másik jármű és egy fal közé, hogy minden előjel nélkül felrobbant a tankom. Egyszerűen megszorult egy pillanatra, és mivel nem volt játéktere a "lökdösődéshez" (vagyis amikor pl két cucc ütközik, és taszigálják egymást", hirtelen végtelenszer hatott rá az ütközési erő, ami amúgy egy fal esetében elhanyagolható. De itt összeadódott a sok, és robbant is egyből.
  • Rafia
    A BF2Editort töltsd le. A BF1 sérülési modellje jól van doksizva a neten, az kb. ugyanaz a kettesben is. Az ún. collision mesh-eket kéne valahogy megnézni egy 3D editorban. A játék sérülésmodellje azért nem egyszerű, sokféle anyag van pl. egy APC-n, mindegyik máshogy sebződik, némelyik átlőhető. Abszolút nem arról van szó, hogy az APC-nek 2 lövés kell, a tanknak meg 3.
  • Rafia
    Én is erre a játékra vágyom, a BF2 nem ez. Nem igényelne nagyobb gépet, csak a hitpoint-alapú sebzést kellene kicsit áttervezni. Ők egyelőre büszkék arra, hogy nincs realizmus, meg 5 perc alatt meg lehet mindent tanulni, de remélhetőleg nem sokáig lesznek konkurencia nélkül. OFP2?
  • Xian
    Egyébként vannak bizonyos pontok a heliken, főleg a kobrán ahol jobban
    sérül. Többször volt már hogy PKM el leszedtem a helit a 2. sorozat közben.
    Valahol a rotor alá kell célozni, úgy volt a leghatékonyabb.

A másik a bh -t leszedni pkm -el. Persze itt inkább csak az embereket
    szedem ki oldalról.

Talált már valaki infót az egyes járművek sérülési modelljéről?

• Boxer HUN
    Az álványról indítható rakéta is írtja 1 lövésből a HK-t. Lehetett az is.
  • koschwarz
    azért az lehet, hogy egy vadászgép laser-guided-rakétája volt, az nagyon pusztító! vagy esetleg egy heli tv-guided-ja. szerintem eryx nem lehetett. mostanában sokat vagyok antitankkal, és egy csomószor lőttem meg tankot hátulról, de 1 lövésből még nem sikerült kiiktatni.
  • Boxer HUN
    Azért ne keseredj el... Próbáld meg ezt.