172102
  • leveskocka
    alma,ez nagyonjo,irjal egyet rolam is:)
  • alberto 15
    sorry, egy kis reklám
    plz írjatok ide
    hátha beindul, és lesz jövője.
    már 3an regeltek.
  • alberto 15
    ja, értem
    nekem az engineerel több a deaths mint a kill
    mert csak közelre jó, de közelre sem ér semmit az assault ellen
  • TDC Geronimo
    Úgy hogy a nagy seggét a tankba mereszti egész körbe :D
  • FlatlineHun
    Engem is, doktor úr!

Flatline_hun
  • alberto 15
    engineerel hogy tudsz anyit gyilékolni?
  • koschwarz
    öhöm, S/P, hüjjeségeket írok
  • koschwarz
    egyetértek az SPM a fontos, a többi adat nem mérvadó!!!
  • haxoror
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá

kellkellkell!!!
  • atwe
    10percetek van még aztán bezuzok mindenkit ugyhogy várok minden kit
  • atwe
    Gyertek a sg szervere játszani léci
    Minden kit bezuzok
  • misaab@a
    Szerintem mindenki pippanthat ezerrel!!!
    Tünés játszani répák!!

Torrente
  • vgez
    én nem vonnék le ilyen messzemenő következtetéseket hogy lelövi a tankra várókat, TK rendszer hibái miatt,direkte eléd áll, hogy az az ő járműve, meg persze egy tank löveg sebzési határát is nehezebb megbecsülni, hogy a becsapódáskor véletlenül a közelben állók ne sérüljenek, az öngyilkos pontokat mindenki azért szerzi ha áterőszakolja magát a másik csapatba, vagy nem?
  • alma2
    SAc-Kari, azt hiszem nem esek tulzasba, ha azt mondom, napjaink egyik legjobb harcosa, persze 274 ora jatektapasztalat utan, boven kierdemli a squadleader beosztast/129 ora/, hisz napjait, sot elete legtobb reszet ebben a pozicioban toltotte le.Nem csak a csapatjat vezeti nap mint nap dicso harcra, amit annak rendje es modja szerint megnyernek /az OSSZES palyan joval magasabb a Win/loss ratioja mint egy !/
    hanem azon kevesek koze tartozik ki megtalalja a kozos hangnemet a commnderrel is.
    Fizikai eronleterol mi sem tesz jobb tanubizonysagot,nem eleg, hogy ellatja a vezetoi poziciot, meg o cipeli a legnagyobb terhet a vallan, nev szerint stinger es tarsait, amellyel hatalmas pusztitast kepes veghezvinni /1611 kill/
    Ha a terep es palya viszonyok megkovetelik, nem idegenkedik, beulni egy repulobe, akar egy helikoperbe is /27 ora helizes/, hogy ezzel segitse csapatat a gyozelemhez jutni.Mondhatnank a modern hadszinter james bondja, aki minden jarmuben jol erzi magat.Raadaskent, ami ritka pozitiv tulajdonsag, ha azt koveteli meg a jatek, hogy nyugodtan kezremeges nelkul fedezze az osztagat egy bokorbol, ott is kiveszi a reszet a feladatbol, a maga 152/66 K/D arannyal igen jonak nevezheto. nem is ertem miert nincs benne a magyartop 20 ban.

na jo ennyi mara zarul moka viki tara, visszavonultam :)
  • vgez
    Hi

elég sokat nézegettem, elemezgettem mások statisztikáit és már többször is leírtam hogy K/D érték magas(2<) az hogy jó harcos, de nem csak harcosok kellenek a csata megnyeréséhez hanem támogatok és orvosokra is, szerintem ami eldöntheti hogy milyen jó játékos az a S/P (pont/perc) mert akár öléssel vagy gyógyítással, zászlófoglalással pontot lehet szerezni és aki a egy óra alatt 180 pontot tud szerezni hosszútávon (most a csalókat kizárom ebből a körből és azokat is akik kihasználják a pontozás hibáit heli,farm) az szerintem jó játékos
    TK felesleges elemezni mert a játék érdekesen kezeli ezt a dolgot (heli pilóta) arról nem is beszélve hogy a commander dolga se könnyű kiadja a tüzérségi parancsot kamikeze beosztottjai dalolva rohannak bele (kivétel a szadista commander aki direkt élvezi ha saját embereit is feláldozza hogy szerezzen néhány kill pontot)

szerintem
    Lbandi: tankkal nagyon ügyesen tud harcolni, ha megsérül kedvenc járműve azonnal javítja hogy tudja folytatni az öldöklést, igaz így hosszútávon egysíkú a játék, de valakinek így tetszik, szerintem nem csalt(heli, farm)

verzoo: elég sok ideje van játékra mindennapi 4-5 óra mutatja,(külföldi figurának láttam már ennek 2x ét is), szeret ő is tankoz (ki nem? ) de ő kicsit máshogy mint bandi ő nem javítja a gépet hanem ha kilövik alóla akkor a kis ravasz anti-tankkal gyalogosan teszi ártalmatlanná az ellenséges tankot
    bocs ha tévedtem volna, igaz csak számokból ennél több elemzésre nincs módom

és a végére a LEGFONTOSABB az a jó JÁTÉKOS aki jól együtt tud működni a csapattársaival nem önző, segítőkész, kulturált kommunikációval segíti társait és azért az se árt, ha tud célozni

kisregénynek vége

verzoo és Lbandi is fent van a stat oldalakon http://www.bf2s.eu.tt/
  • m1c1mack0
    blokkolnám
  • m1c1mack0
    he mindjart insertelek en is egy kepet a tarskeresobe

• alma2
    Ilyen hostess lanyokat, hol lehet berelni egy foto erejeig ? :)
  • Borg
    Én nem keltem későn, csak nem ide vezet az első utam :P

Aki akarja az folytassa a community topikban.
  • Pharaoh
    Későn keltél a flém nagy része már lement
  • Borg
    Fejezzétek már be a flamelést.
  • FCH kari
    KÉRLEK EGY ILYEN MINÖSITÉST ROLAM IS CSINÁLJ EZ NAGYON JO:)
  • FlatlineHun
    Hát ez a top 20 nem éppen mérvadó, kapásból látok két játékost, akik alattam vannak, pedig tudom, hogy jobbak, mint én. (GCR,Schrank)

Bandinak meg csak annyit mondanék (anélkül, hogy meg akarnám bántani:)
    Total kill 4,673
    Total death 1,420
    ARMOR
    Kill:4,651
    Death:730
    Azaz tank nélkül:
    22 kill 690 death. (ami egyébként ellentmond a stat többi részének, de mindegy)
  • FCH kari
    LBandi??szerintem te az a tipusu csáko vagy akinek azért nagy a szája,meri szidni anyázni stb a másikat mert ügye a monitoron keresztül nemlehet a nyakad megszorongatni gondolom ha néhányunkal találkozhatnál talán másképp beszélnél GONDOLOM ÉN!!JA KÉPEN ÉN VAGYOK =SAC=Kari
  • Verzoo
    Ez a barátnőm meg én
  • Verzoo
    THX
  • CéZé
  • Verzoo
  • alma2
    na ez az utolso, csak kihasznalom a lehetoseget a flamre :)
    elmezzunk egy statot, ahogy en latni, akarom cimmel.
    Bar ez Lbandije /nem direkt ellene szol/, de ugye barki lehetne az aldozat.
    A 68 orabol amit jatszott, 51-et jarmuben toltott, tehat gyalogos harcban nulla, nem reszesiti elonyben, biztos megvan ra az oka tan elbotlik sajat lababan ?
    az 51 orabol amit jarmuben tolott 46,5-ot tankban , apcben toltott.
    tehat keptelen felszallni egy repulovel, a helirol ne is beszeljunk ugye.
    a legtobb idot a tipikusan gyalogos palyan toltott, karkand, ahol valoszinuleg messze a jatek lenyegetol, nem zaszlot foglalt, mert amcsi oldalt reszesiti elonyben, plusz ugye tankban, tehat a varos elott irtotta a buta kirohangalo embereket. /bar oket sem ertem, mert kell tamadni a hazikot a dombon, amit nem lehet elfogalalni/.
    mindezek ellenere, nagyon sok teamkillje van, tehat nem eleg, hogy egybol lelovi a csapattarsat a palya elejen ki elakarja vinni a tankjat, meg celozni se tud vele.Extra raadaskent, mikor valaki kilovi alola a tankot, akkor egybol ongyilkos lesz /iszonyat nagy szam 78/ mert nem tudja merre induljon el a nagy varosban mikor magara hagytak illetve, melyik oldalrol kell belenezni a puska celkeresztjebe.
    es maris te vagy a legrosszabb jatekos akit valaha lattam.
    roviden ennyit a statokrol.Es aki ezt elolvasta, annak csak a 0,01% -a fogja leellenorizni, hogy valoban valos erteket irtam, holott most kivetelesen igen :)
    ezentul jopenzert barkit beallitok a vilag legjobb, illetve a legrosszabb jatekosanak keresre:
    ha kell hivj 1-800-statforyou szamon :)

• Verzoo
    Tököm ez nem sikerült na majd mindjárt
  • Verzoo
  • Verzoo
    Itt egy kép rólam meg a barátnőmről.
    Na Bandikám majd ha így nézel ki és ilyen nőd lesz akkor gyere vissza és megbeszéljük a problémáidat.én
  • Deqwator

Indulhat a disznóvágás?
  • LBandi
  • geri15
  • alma2
    450 orat jatszott a jatekkal lehet,
    -hogy otthagyta a noje, es inkabb jatszott mint, hogy ivott volna
    -lehet, hogy mozgasserult, nem tud lemenni focizni a tobbiekkel.
    - lehet, hogy mar felepitette a sajat birodalmat, aminek tudtodon kivul te is a rabszolgaja vagy, ezert ra er.
    - lehet, hogy perverz a baratnoje es akkor kapja be neki, ha eppen jatszik :)
    - lehet, hogy o ugye ebbol el /ez csak hysteria kedveert irtam :)/
    - lehet, hogy tenyleg kockafeju

de ennyi felsorolasbol is latszik, mar csak 1/6 eselye annak amit irtal, vagyis kockafeju...
    maskor gondolozz mielott beszolsz valakinek.
  • Verzoo
    Nem lépsz hanem GURULSZ mint az előbb már mondtam.
  • geri15
    szánalmas vagy
    /flame

Mindenkinek egy szép napot, majd este találkozunk! :)
  • LBandi
    na most tévedsz kicsikét, éppen mint irtam ez egy fél éves kép azóta nem picit durvultam :D
    na lépek hagylak titeket értelmeteln magányotokban senyvedni illetve a kockák mehetnek lejáccani a napi adagot!!!!!!!
  • geri15
    :DDDDD