• alma2
    na ez az utolso, csak kihasznalom a lehetoseget a flamre :)
    elmezzunk egy statot, ahogy en latni, akarom cimmel.
    Bar ez Lbandije /nem direkt ellene szol/, de ugye barki lehetne az aldozat.
    A 68 orabol amit jatszott, 51-et jarmuben toltott, tehat gyalogos harcban nulla, nem reszesiti elonyben, biztos megvan ra az oka tan elbotlik sajat lababan ?
    az 51 orabol amit jarmuben tolott 46,5-ot tankban , apcben toltott.
    tehat keptelen felszallni egy repulovel, a helirol ne is beszeljunk ugye.
    a legtobb idot a tipikusan gyalogos palyan toltott, karkand, ahol valoszinuleg messze a jatek lenyegetol, nem zaszlot foglalt, mert amcsi oldalt reszesiti elonyben, plusz ugye tankban, tehat a varos elott irtotta a buta kirohangalo embereket. /bar oket sem ertem, mert kell tamadni a hazikot a dombon, amit nem lehet elfogalalni/.
    mindezek ellenere, nagyon sok teamkillje van, tehat nem eleg, hogy egybol lelovi a csapattarsat a palya elejen ki elakarja vinni a tankjat, meg celozni se tud vele.Extra raadaskent, mikor valaki kilovi alola a tankot, akkor egybol ongyilkos lesz /iszonyat nagy szam 78/ mert nem tudja merre induljon el a nagy varosban mikor magara hagytak illetve, melyik oldalrol kell belenezni a puska celkeresztjebe.
    es maris te vagy a legrosszabb jatekos akit valaha lattam.
    roviden ennyit a statokrol.Es aki ezt elolvasta, annak csak a 0,01% -a fogja leellenorizni, hogy valoban valos erteket irtam, holott most kivetelesen igen :)
    ezentul jopenzert barkit beallitok a vilag legjobb, illetve a legrosszabb jatekosanak keresre:
    ha kell hivj 1-800-statforyou szamon :)