172102
  • CéZé
    köze nincs a daemonnak a hibához, annál inkább a clone cd-nek, azt törölje le :)
  • FlatlineHun
    Khm :) Songhua-n és Mastuur cityn mennyi vadászheli van? :) Lévén a BH-k ott okozzák a legtöbb "gondot".
  • Running
    Ja tényleg az a legtutibb ha a bh nem engedi közel a tehenet. Egyszerűbb messziről lelőni, ha meg nem veszi észre a pilóta, az az ő baja.

A szemből és hátulról jövő kamikaze jet-ek ellen is megtaláltam a megoldást aszem, legalábbis most már csak 1x-2x repülnek belém. Billegek jobbra-balra majd az egyik irányba és lefele kidöntöm a gépet. (A kedvencem mikor beállok a sziklafal közelébe és hallom jön a jet a géppuskával, a fal előtt felrántom a gépet hogy hátráljon a jet meg puff bele a falba.:) )

A vadászheliről meg annyit, hogy simán képes egy sorozatra szétlőni a bh-t. Mostanában a tehetségesebb pilóták ravasz módon mindig mögém kerülnek és megvárják hogy elkezdjek lebegni a zászló körül. Mikor pillanatra megáll, akkor tűz teljes sorozatot rálő a bh-ra ami rendeltetésszerűen fel is robban. Magyarul nem kell cikázni, meg szenvedni, hanem csak lopakodni és lelőni mikor lebeg és nem figyel. Ennyi. A taktika tulajdonképpen kivédhetetlen. Kb ennyit a bh sebezhetetlenségéről, meg a javításáról...
  • FlatlineHun
    Sajnos dedikált szerver nem felel meg nekünk.
  • vgez
    Hi
    =SAC=PocoK megkaptad az emailt amit küldtem?
    nézz be a http://www.bf2s.eu.tt/ra

koschwarz te is nézz be oda meg a stat4 be is
  • haxoror
  • BurnBaby
    átjött a gépem a pasihoz, és itt asztal van... :)
  • BurnBaby
    annyi klánszervere van, egyet kérjetek kölcsön. biztos vannak, akik szívesen áldoznak a bf2 filmkészítés oltárán :)
  • FlatlineHun
    Háááát. Az 512 M kevésnek hangzik.... de egyszer tesztelhetnénk, hogy mit bír...
  • FlatlineHun
    DummyBoy: én ezt a technikát szinte kizárólag a songhua pályán szoktam alkalmazni a következő okok miatt:
    - szinte mindig BH-znak az amcsik.
    - A bh 10x jobb, mint a kínai transport heli, így a kínai oldalon szinte senki nem használja.
    - A bh kb 8 mp alatt leszedi a kínai APC-t, kínai transport meg sem tudja sebezni az amcsi APC-t
    - Az amcsi apc úgy szedi le a kínait, hogy kb 1/3 élete megmarad.
    Ezek után nem csoda, ha senki nem szeret azon a pályán kínai oldalon játszani, szóval általában az amcsik még túlerőben is vannak.
    Ezek után nem sok stratégia választásod van, ha szeretnéd, ha a csapatod nyerné meg a pályát. Ezek egyike, hogy a saját életed árán (is) semlegesíted az ellenfél BH-ját. Amennyiben ez összejön, te egymagad lekötsz 3-6 embert az ellenféltől, szerencsésebb esetben ez már jelentheti azt, hogy ekkora földi túlerővel van esély megnyerni a pályát.
    A nekirepülésnek én sem vagyok híve, mivel a hülye rendszer miatt ilyenkor nemritkán a BH pilótája kap TK-t. Épp ezért én nem is ezt teszem, hanem fölérepülök, átülök a 6-os ülésre és robbantok. Így ugyan van rá esély, hogy nem vagyok elég közel, és hiába robbantom fel magam, (- 4 pont) de legalább biztosan nem szivatom a BH pilótát.
    Ha esetleg neked van valami egyéb stratégiai ötleted túlerő és technikai fölény ellen, szívesen meghallgatom.
    Hidd el, ha a két heli nem volna ennyire aránytalan, én is szívesebben szerveznék "ellenheli" csapatot, de ez nem megoldható. Mellesleg, ha megfigyelted, a legtöbb technika ellen azok lázadnak akik a "szopós" végén vannak. Én is ültem már BH-ban, belém is jöttek már repcsivel, miközben kobrában ültem, mégsem lázadok ellene. Elfogadom, mint kétségbeesett manővert, hasonlóan a saroknál befordulva magát és az ellenséget lerobbantó (m203,gp-30) assaulthoz.
    Arról nem is beszélve, hányszor van, hogy specopsként becserkészem a tankot, de csak magammal együtt tudom felrobbantani. Ilyenkor mindig a cselekvő fél dönti el, hogy az ő halála megéri-e az elért eredményt. Arra is volt példa, hogy heliharcban csontra lesebződve belevezettem az ellenséges helibe. Neki volt gunnere, nekem nem.
    Egyébiránt.... akárhányszor használtam a BH leszedős taktikámat, mindig csak az ellenfél kifogásolta, csapattársak soha. Szerinted akkor ez nem azt jelenti, hogy a csapat örül annak, hogy hajlandó vagyok feláldozni magam az ő érdekükben?
    Ahányszor kértem, mindig spottolgatták nekem a vastehenet, hogy rá tudjak repülni.

Na mindegy, egy szónak is száz a vége: a BH-sok azzal szoktak védekezni, hogy ha nem tetszik amit csinálunk, tegyél ellene. Én is ezt szoktam mondani: ha nem tetszik, hogy felrobbantalak, ne engedj közel magadhoz...
  • Rafia
    kötél sincs a BH-hoz, ez még a régi szép időkből való...
  • erdos
    Engem a csapattársam keltett fel 3* a VÉNY elleni gyakmeccsen, üres tárral. persze amíg betáraztam volna megen leszedett az ellen. Cimbi jön, leszedi, megint felkelt, elmegy, engem megint leszednek és ez így ment, mikoris kértem hadd nyugodjak már békében :D
  • koschwarz
    hétvégén kaptam egy basic command badge-t, azóta már frissítették a got3n-t is, mégsem mutatja, na mind1

tegnapi játék során rájöttem még 1 dologra, ami qrvára idegesítő: én örülök, amikor egy medic feléleszt, de azt azért nem bírom, amikor egy durva helyzetben akarja ezt megtenni, és úgy éleszt fel, hogy körül se néz. várom a 15 mp-et, alig van 1-2 hátra, erre feléleszt, de ugyanaban a pillanatban megint lelőnek vele együtt. 3 frag az ellenfélnek kapásból.
  • koschwarz
    irtsd ki a deamon-t a registry-ből is, ha kell, aztán tedd újra a bf2-t

és használj alcohol-t a deamon helyett, nekem azzal nem problémázik
  • Shep
    Srácok, haver megvette a BF2-t még a megjelenéskor minden szép és jó volt egészen a múlt hétig, amikor is indításnál azt írja a progi, hogy CD/DVD emu program detektálva, leszedte a daemont és még mindíg ez van, van vkinek ötlete, mi lehet a gond?
  • DummyBoy
    @Flatline:

Az előző hosszú írásodban majdnem mindennel egyetértek ... DE!!!

Az hogy a SpecOps a C4-el megrakott kicsikocsit nekivezeti a tanknak, KIUGRIK és robbant, az ok ... de ugyanezt helikopterrel eljátszani szvsz annyira már nem etikus, mi több pazarlás ... (Tudom megint ah ülye hátha valaki jobban tudná használi szöveg jön ...)

Szerintem az hogy odarepülsz helivel és felrobbantod magad, vagy direkt belerepülsz, ezek nem igazán fair dolgok ... most jöhetne az hogy "Háborúban mindent szabad, de ha a valóságban ezt így oldanák meg a katonák, (Kamikaze...) akkor valszeg posthumus is széjjelrugnák a seggüket :)

Szóval ez a helivel való C4-ezés nekem nem igazán szimpatikus ... bár lehet hogy csak én érzem így :)
  • PocoK Bf2
    lool
  • Guer
    ennek a topicnak a nagyrésze flém...
  • vgez
    hi
    ha elkészül a film küldj emailt a [email protected] -ra
    és felteszem a http://bf2videos.eu.tt/ ra
  • zpeti
    Hogyan lehet megoldani hogy 1.1.2484.0 -s verziószámra emelhessem a játékot? Eddig csak az 1.0.2442.0 amin éppen van alap install után a game.
  • leveskocka
    ma jatszottam bf42-ot lssah szerveren,nemetekkel voltam,tankkal persze,tobruk,angol fobazist fogom,erre szaladnak messzebb ketten,persze,osztonosen a piros nevu foszert szedtem le....ki is vagtak:)
  • MECRATS
    Amíg nem volt eredeti játékom 10 cserét is csináltam mire beengedett.
    Kitartás
  • Pharaoh
    A key-gén másnak is kidobhatja ugyan azt a key-t.
  • Polemius
    Rajtam kívül???
  • uHs Gerzson
    És mások is használják azt a kodot rajtad kivül.
  • Polemius
    Azért, mert nem eredeti játékod van.
  • Gabesz amd64
    mért van az hogy már 3x csináltam a CD-key cserét ahogy le van írva a FAQ-ba és mindig azt írja ki hogy ezt a kodot már használja valaki
  • Cobra.
    Wander ha még erre jársz, próbáld az 5.6-os Catalyst-et (lehetőleg Omegadrivert). Hang Live-nál is szoftveresen legyen és medium minőségen.
  • Danee
    most inkább csöndben maradok :D
  • Seat
    asztalnál???
    mi van veled? )
    az ágyon fekve már smafu?! :)
  • Danee
    jaja, ténleg jó volt :) a miccel kapcsolatban én is vmi ilyenre gondoltam.
    a legjobban ez a mondat tetszett voice-ba: "Kösz a játékot srácok...azaz izé öö fiuk-lányok" :D:D:D:D
  • dronkZero
    Azé' mondom, itt a kolinet, 100Mbit fel-le, csak nemtom, hogy a gép elég-e?
  • BurnBaby
    viszont ma vicceset jáccottunk srácok. a micem nincs bedugva, azé nem vagyok vmi beszédes :) így is szoknom kell, h asztalál jáccom, akad az egerem zsinorja, meg minden bajom van...
  • Danee
    nekem a HNS viktorral való találkozásom, kihatott a klánotokról való vélemányemre is (huhh ez jó lett:)).
    Ugyhogy valszleg nem fog tetszeni a videotok se :P
  • Borg
    Nincs időm rá mostanában, túl sok az egyéb dolog.
    Majd most szedek össze embert erre is, aztán beindul jobban.
  • odex
    Most készül 1 videó a klánunkról hogy mi hogyan is játszunk ide kiraklyuk az sg-re!
    és nagyon remélem hogy tecceni fog nektek :)
  • odex
    Van hns viktor nevű tagunk :)
    én is hns-es vook :)
    (Sőt az egyik leader vook a klánba:)
  • geri15
    ez csak artwork ugye, és gondolom amikor ez készült akkor még tervben volt az MLRS is (MLRS=olyan rakétalövőtank vagy hogyishívják :))
  • erdos
    És jelenkezni kell ellenfélnek vagy csk megjelenni játszani?
    egy kissebb squadot lehet vállalnánk ha kell és lehet...
  • Danee
    Nem tom van e HNS Victor nevű tagotok (asszem igy hivják)
    de elvittem dalain plantena j10-et, 2x is le dtk-ztatta magát...

by HNS...