172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
cyberbob29 #40683 Flatline ez nagyon karcsú
-
FlatlineHun #40682 Bocsi, de ha csak 64-es szerveren játszol, akkor nagyon rosszak a "legjobb" köreid, 64-es szerveren 100-150 es maxkörpontszámmal nem lehet ennyi aranycsillagod....
Érdekes módon nekem 64-esen soha nem volt 100-nál kevesebb. Medicként 64-es szerveren lehet a legjobban tarolni. 90%-ban USA-val játszol, és több, mint 50%-ban vesztesz, nagyon magas az SPM-ed. Nem tudom, miért nem látod be, hogy ebből látszik, hogy nem a csapatnak játszol, hanem magadnak.
Csak azért írtam, mert ezt írtad: "Nézzétek lássátok szíggyatok...."
Ha megnézed, nekem jóval alacsonyabb az SPM-mel, de nagyobb a W/L. Ez mindössze annyit jelent, hogy tök más stílusban játszunk, semmi többet. Csak nem értem, miért tagadod ennyire :))))
Amúgy: Flatline_hun -
Ha ilyeneket csináltok, legközelebb elverem a kezeteket, hogy hetekig ne tudjatok játszani!!!
Mit képzeltek magatokról? Főnököket, adminokat c4-ezni, rájuk vadászgatni, hozzájukérni, megszólítani?? Nektek csak parancs értettem van, meg jelentkezem, igen uram.
-
cyberbob29 #40680 Hát sajnos ez pontról pontra úgy volt ahogy leírtad, én is csak néztem, hogy mi a fenéről beszél, kellett a hely??? ő volt egyedül ES-es a szerveren
Ráadásul elég pocsékul játszott, már nem is számoltam hányszor nyírtam ki, ráadásul direkt pisztolyal
Ja és végig basecampeltek pl felment kettő a főbaseünkön a tetőre és onnan ölték a spawnolókat, aztán meg nekik állt feljebb amikor jeleztem, hogy ez nem túl szabályos
Ja, gondolom azt meg Te is láttad Murry hogy, nonstop fut a szöveg a képernyőn, hogy NO BASECAMP, SPAWNKILLING, stb. komolyan mondom röhej..... -
FlatlineHun #40679 Bocsánat, de nem "egy ranked szerveren", hanem a saját ranked szerverükön. Sajna megértem a helyzetedet, én is jártam már ilyen cipőben, sőt! Statpaddingolás miatt ki is bannoltak. Hogyan csináltam? BH-ban lévő adminokat szedtem le c4-el. Addig nem is sejtettem, hogy túl sok ellenfél megölése már statpadding... khm. -
haxoror #40678 Kár hogy nincsen komisszár kaszt azt nagyon élvezném
Sniperrel vagy? BUMM HEDSÁT!
Tizen vártok a reptéren? BUMM HEDSÁT!
Punisholgatsz? BUMM HEDSÁT!
Kommanderként minden gyalogost egyenként spotolsz? BUMM HEDSÁT!
Lenyúlod a tankot amit más javít? BUMM ERYXSÁT! -
Embertelen, hogy milyen pipa vagyok rájuk. Köcsög [ES] klán, köcsög adminokkal.
2 napja benn voltunk CoR-osok 4-en, és persze az egész ES klán USA volt. Folyamatosan rape-eltek, aminek az lett a vége, hogy teljesen beszorítottak a MEC-es fő base-re minket, és amilyen köcsögök nem foglalták be, hogy vége legyen a körnek, hanem ellopták a cuccainkat, majd feláltak a bázis köré 2 tankal 4 APC vel, és 6 emberrel. Ennek ellenére 2 perc után kitörtünk, kinyírtuk az összes páncélost, majd kiűztük őket a főbase-ről, és foglaltuk vissza a zászlókat.
Ekkor annak ellenére, hogy a szét rapelt vesztes oldalon voltunk, már 170 pontom volt. 30 pontal több mint a rapelő legjobb ES-es gyereknek. Következő pillanatban kirúgtak a szerverről.
2 perc múlva sikerült visszajönnöm, és kérdem tőlük, hogy miért rúgtak ki.
A válasz az volt, hogy kellett a hely egy ES es gyereknek.
Első voltam a szerveren, mellette szakszvezető, és klán jelzés van a nevem elött.
Aha biztos...
Mondom neki, hogy van erre egy iratlan szabály. Miszerint ha kell egy hely akkor azt rúgjuk ki a szerverről akinek, legalacsonyabb a pontja, vagy sokat TK-zott, vagy nincs szakaszban, vagy nincs klánjel a neve elött.
Erre ő: Ha tovább folytatod akkor ki is bannolunk....
A gyereket [ES]Shuck nak hívják, és innentől kezdve következetesen rá vadásztam.
Folyamatosan figyeltem hogy hol hal meg, majd annál a zászlónál leálltam rapelni a fejét. Állandóan ki akart nyírni, aminek az lett a vége, hogy egymás után 8x öltem meg. Na ez volt az előzménye a tegnapi napnak.
Tegnap majdnem ue. a szitu volt. Ő megint USA mi megint a nehezebb MEC-es oldalon voltunk. Most velünk játszott az OPC-s Cyberbob is.
És ismét mi a MEC-es oldalon (Cyberbob, és én) álltunk az első két helyen a folyamatos rapelés ellenére, ekkor megint kirúgtak a szerverről.
Kb 2 perc múlva ismét fent voltam, de közben megkértem Ralph-ot, hogy adjon át egy üzenetet az adminnak a nevemben...
Amikor felértem rögtön közölte velem, hogy kellett a hely azért rúgtak ki.
Ekkor szólt Cyberbob is, hogy érdekes módon a két első helyezettet sikerült kirúgniuk. Persze mint kiderült kamu volt az egész mivel, senki más nem volt ott [ES] klán jellel. Akkor kinek is kellett az a 2 hely?
Erre csak az lett a válasza a gyereknek, hogy ha ilyen jók vagyunk, miért is vesztettük el a kört? Mondja ő 21 öléssel, és 49 halállal.
Gondoltam rá, hogy megkeresem őket a neten, és beírok a klán oldalukon a fórumba, de miután megtaláltam őket, és olvastam a hányadék beképzelt írásaikat a saját oldalukon letettem róla.
Undorító, hogy egy ilyen pisis mentalitású kretén azt csinálhat egy ranked szerveren amit akar. -
Na én is kipróbáltam hogy le tudom e lőni antitankkal a bh-t. (Itt butzdultam fel a fórumon.) Erre mikor lebegett a zászló felett rálőttem és pontosan átszállt a gép közepén, majd lőttem mégegyet, erre az is átment a gépen, akkor mondtam hogy itt valami nem stimmel...:) -
Valamit elfelejtesz:
Én csak 64-es rankeden és ua játszom majdem mindig mióta full kijött. Vagyis ott mindig 64 ember van...ott nehezebb szerepelni mint 32-esen, 16-osan.
A BH-val meg nem lehet mindent egyszerre csinálni, ha elfoglalok 3 zászlót és bazzeg még megtartani se tudják, nemhogy 3-at, hanem egyet se, nem feltételezhető hogy képes a csapat nyerni is. Nem akarok nagyképű lenni, de ha fentvagyok és jó a csapatom, legtöbb esetben is azért nyer az usa, mert csinálunk valamit. Sajnos az utóbbi időben egyre inkább az van, hogy az összes kezdő láma usával megy, a profik meg kínaival, meg mec-el. Emiatt felborul az egyensúly és képtelenség kihozni a csapatot győztesnek, vagy nagyon körülményes. Rengetegszer előfordul az, hogy elfoglaljuk majd az összes zászlót, vagy mindent és az ellenfél képes úgy fordítani, hogy mi veszítjük el utána az összeset...erre nincs mit mondani. Nagyon sokszor elgondolkoztam már azon, hogy nem fogok az usával menni, mert most már egyre többször bosszant a csapat bénázása, dehát amíg a patch kijön addig helizek, utána meg jöhet a földiharc ismét... -
1órája kb játszottam én is mashtuuron. mecnél voltam, az elelnség bh-zott, én meg próbáltam leszedni anti-tankal, aztán nemsikerült, de ők leszedtek engem kb 10*.
aztán felpakoltam c4et az egyik zászló tetejére, és vártam hogy jöjjön.
jött is, én felrobbantottam a teli black hawkot, aztán utána a csapattársak elfoglalták a helipados zászlót, és nem tudtak blackhawkozni. ÉS mi nyertünk :) -
haxoror #40673 Az artillery miatt túl veszélyes sokáig egy helyen maradni, zászlónként 4 ember meg teljesen szétforgácsolná a csapatot karkandon az első zászló a legfontosabb mert ott meg lehet akasztani az amcsi járműveket :) -
ja :) -
FlatlineHun #40671 Tényleg nem fikázásként mondom, de a Win/Loss arány nem éppen azt mutatja, hogy sikerül győzelemre segíteni a csapatot a gyógyítással.....
Én amikor mastuur-on játszom az esetek többségében a MEC nyeri a pályát ticketekkel, miközben a BH-sok rengeteg pontot összeszedve veszítenek.
Hétvégén történt meg: Beállok 20 player mastuur 32 player map. MEC-nek nincs spawnpontja, vesztettünk, új kör. C4 madárral szedem le a BHt 5x!! egymás után (majdnem meglett az expert explosives) miközben a mi 8 emberünk harcol a földön az ő 3 emberük ellen. Szerinted miért nem szálltak ki a BH-ból, és próbáltak meg nyerni? Mert nem érdekelte őket, csak pontokat akartak szerezni. Aki ilyen körülmények között IS CSAK BH-ZIK, az nem csapatjátékos. Hiába medic, vagy engi.
Valami 180 ponttal nyertünk... Persze nem kevés anyázást/kiszavazást kaptam az ellenséges csapattól, de legalább a saját csapatom biztatott, hogy szedjem le a madarat az égről. -
Mint a mesékben.:) -
ja, pedig milyen jó lenne, ha minden zászlónál maradna legalább 4 ember :)
1 spec ops a c4 miatt, 1 antitank, 1medic, 1support -
Igen mert ott mindenki arra törekszik, hogy minél nagyobb legyen a húsdaráló, a zászlók tök lényegtelenek.:) -
Ha nem pilóta lennék, kb 1.5 körül lenne a K\D arányom, és az első 60 óra játék alatt is kb 50%-ban gyűjtöttem az érmeket, szóval ennyit még hozzátennék a kortőrténethez..
-
azt útálom, hogy mindenki harcolni akar.
pl strike at karkand pálya, az amcsik elfoglalják az első 2 bázist.
jönnek le foglalni, én fellopakodok, és visszafoglalom az egyik bázist, és ottmaradok bevédeni. páran oda spawnolnak aztán elfutnak, mikozbe jönnek az amcsik visszafoglalni a zászlót, nekem meg egyedül kell védeni
hát persze hogy nem sikerült. aztán visszafoglalták, kezdődött megint előről -
akik bf2 szervet üzemeltetnek
szükségem lenne szerdán (október 5) egy admin segítségére a schönhertz kupán. az ea megkért h legyek ott segítsek, de ugye én szerver ügyben roppant talpraesetlen (deszépszó) vagyok. szóval ha vki ráér aznap, és bír ehhez szükséges ismeretekkel, legyen kedves jelezni nekem. elég fontos lenne. a fáradozásaiért kicsikarok vmi ajándékot a kiadótól. -
Köszönöm, de akkor nézzük más szemmel:
A páciens pilóta, és ráadásul medic, ami máris feltételezi azt, hogy nem a fegyvereivel bánik jól, hanem a gyógyítócsomagjaival...a találati arányok miatt valóban gyenge harcos, de ugyanakkor csapattársainak gyógyításával elősegíti a győzelmeket.
A helikopterrel való foglalásokkal elősegíti társainak boldogulását, majd feltételezi azt jóhiszeműen, hogy azok képesek azt meg is tartani, ha nem sikerül, erejét beleadva jár körbe-körbe visszaszerezni azokat és megtisztítani az ellenféltől, vagyis hasznos tagja csapatának.
Nem pazarolja életét öngyilkosságra, ha hasznosan is feláldozhatja magát a sikerek érdekében, ismeri képességei, mégis sokszor áldozza fel magát társainak gyógyításának érdekében.
A játékos 70 óra felett játszott csapatvezetőként, és rengeteg érem tulajdonosa ami feltételezi azt, csapattagjai is hasonló jutalmakban részesülhetnek, ha irányítása alatt állnak.
Köszönöm a figyelmet, egyenlőre legyen elég ennyi.:) -
Jaj jaj, akkor mondok jobbat. Tegnap és tegnapelőtt a dragon valley-n az egyik csávó valahogy bemászott az usa bázisán abba a henger alakú szarba és onnan lőtt mindenkit, főleg a bh-sokat. Természetesen csak a fegyvere lógott ki, onnan láttam, kilőni viszont tankkal se lehetett..:) Csapatvezető lehetett, mivel 3 másik társa folyamatosan spawnolt mellé és folyamatosan foglalták a bázist, lopták a járműveket, lelőtték aki oda spawolt, ilyenek...ja és a commander is társuk lehetett, mert az meg folyamatosan bombázta a bázis...erről ennyit.
Kubra Dam-on meg kötelékbe repülve a jetekkel bombázták az usa főbázist, valamint artyzta a kommander a helipadot. És aki túlélte azt a sniperek, és a tankokat lopdosók ölték meg. Hozzáteszem mindkét esetben volt még elfoglalható bázisa az usának. BC foglamát teljesen kimerítették.
Ja és mikor kérték és szidták őket, akkor röhögés volt a válasz...
Nem értem ezeket az embereket...még a pont se nagyon kell nekik hiszen asz egyik 50000 felett van már. -
FlatlineHun #40662 Remélem nem veszed rossznéven de.....
Azonosító:[HUN]Running[SG?]
Laboreredmény:
K:4977
D:6686
KDR:0.74
SPM:2.45
----MPK----
MPK: Medic (150h)
K(ass): 1201
D(ass): 3060
KDR(ass): 0.39
D(defib): 438
REV:1829
HEA:2146
----MPV-----
MPV: Heli (66h)
K(Heli):1122
D(Heli):1742
MPVKDR: 0.64
----------------
W:406
L:435
WLR:0.93
CPCAP: 3890
CPDEF: 192
SUI:253
A beteg alacsony KDR-je főleg a KDR(ass) befolyására alakult ki, amely szerint nem bánik kielégítően a lőfegyverekkel, határozott gyakorlást igényel.
A magas SPM kombinálva az alacsony WLR-rel pontharácsolásra utal. Kis-, középmértékű BH szindróma feltételezhető a viszonlyag magas CPCAP, és az alacsony MPVKDR miatt.
Védekezés elhagyagolhatónak tűnik, (alacsony CPDEF, 1 alatti WLR) nem suicid alkat. (253 SUI,438 D(defib))
Ajánlott lenne sokkal nagyobb figyelmet fordítani a csapat érdekeire, és kevesebbet a pontszerzésre, valamint jobban meg kellen válogatni, hogy milyen csapatban játszik a beteg.
DG: observatio mellett elbocsátva. -
cyberbob29 #40661 Tegnap ha jól emléxem Murryék voltak fel vagy 3-4 fő, velük voltam egy squadba jó ideig. USMC meg állandóan spawnkillerkedett, az ES-es játékosokkal az élen a MAIN baseünkön. Bezzeg ha valaki csak egy rossz megjegyzést tett erre lásd pl én már repült is a szerverről. Utálom az ilyen kis köcsögöket, akik így visszaélnek az adminjoggal a saját szerverükön. Remélem CB-ben találkozunk velük és lerombolhatjuk az arcukat
-
lol :DD -
TS Zolly #40659 Multiplay.co.uk :: 24/7 Karkand szerver. Tegnap elött utáltam meg az a szervert, mikor az ES-es faxok, elég keményen berépáztak bennünk az ucsó bézünkön, de foglalni nem akartak. Volt is vagy 9/3x K/D rátiom. De szkilbe tényleg sz@rok. Viszont jól csinálták a csapatmunkát. -
TS Zolly #40658 Mivan Kriszel??? -
cyberbob29 #40657 Na tegnap nagyot csalódtam az egyik Multiplay-es ranked szerverben. A CoR klán néhány tagjával játszottam együtt MEC oldalon 11 után ezen a szerveren, 64-es mapon és nagyon jó volt a játék, kivéve hogy volt ott egy kis szarházi [ES] nevű admin aki a játéktudását nézve egy kalap szar volt, és ezt azzal kompenzálta, hogy minket, akik rendszerint az elsők között voltunk állandóan kick-el a szerverről, hogy legyen az ilyen akadály a HÉV előtt. -
Hát persze, náluk van a csodafegyver: A BH!!!!!!! Ha kijön a patch, akkor bh-k kilővé, akkor már megyek a többi csapattal is.
Másik ok, a szerveren lévő csapattársaim is mind usával megy...úgyhogy emiatt is. -
most infó órám, van :D -
én segitek a csdapatnak, megtisztitom az ellenséges repülőktől és heliktől az eget -
FlatlineHun #40653 Gratulálok. Te mindig amcsikkal nyomod? :) -
PoE2 Update -
Szar lett a link:
http://bf2s.com/player/[HUN]Running[SG?]/
Nézzétek lássátok szíggyatok....
-
Battlefield hírlevél 2005 Szeptember -
MEGVAN A 100. OLIMPIAI ARANYAM 64-es RANKEDEKEN!

A köv cél, hogy ezüst és bronz is meglegyen a száz....
-
Köszönöm a felvilágosítást, és ezt tényleg megoldották ebben a játékban?:) -
természetesen ez álló célpontra vonatkozik, ugye?
-
FlatlineHun #40646 Running! A BH-s tüzérnek mindig figyelembe kell venni a a heli mozgását is, és annak megfelelően kompenzálni a célzást.
PLD
======> Heli arra mozog
----X---T
Akkor az X-re kell célozni, hogy a T-t eltaláld. Ez azért van, mert a mozgó járműből leadott lövések megkapják a jármű sebességét (ebben az esetben oldalirányú sebességet) -
Lenne egy kérdésem. Tegnapelőtt bh-ban voltam tűzér (csak kivételesen) és felfigyeltem arra, hogy a célkereszt közép lévő ellenfelet egyszerűen el sem találom. Ez legtöbbször pl cobráknál, heliknél vettem észre. Azon nevettem a legjobban, hogy kb 3 cm céloztam elé alá, mikor elkezdte jelezni a találatot. Földi járműveknél, néha gyalogosoknál szintén így kellett trükköznöm, ez most a lag miatt van, vagy számít a távolság, vagy mi ez? A pingem 40-50 körüli volt azt néztem nem e magas.
A zseniális az volt mikor pont alattam volt az apc, elkezdtem lőni a közepére erre semmi, mondom jó akkor elkezdtem mellé lőni, akkor már találtak a lövések, hozzáteszem egyhelyben állt, nem mozgott. Elég érdekes.
Gyalogos-gyalogos harcoknál is szerintem nagyon sokat számít ez, mert rengetegszer előfordult az hogy egy supportos lőtt rám közelről én meg leszedtem két sorozattal a medic alapfegyverével ami jóval kevesebbet sebez. A 1-2 lövéses bug is kinek mikor kedvez, remélem ezekhez a patchben hozzá se nyúlnak...hogy enne meg a dice egy tál teveszart. -
"megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel " hol tartózkodtál hittanóra helyett Crrem6 testvér