• Murry
    Embertelen, hogy milyen pipa vagyok rájuk. Köcsög [ES] klán, köcsög adminokkal.

2 napja benn voltunk CoR-osok 4-en, és persze az egész ES klán USA volt. Folyamatosan rape-eltek, aminek az lett a vége, hogy teljesen beszorítottak a MEC-es fő base-re minket, és amilyen köcsögök nem foglalták be, hogy vége legyen a körnek, hanem ellopták a cuccainkat, majd feláltak a bázis köré 2 tankal 4 APC vel, és 6 emberrel. Ennek ellenére 2 perc után kitörtünk, kinyírtuk az összes páncélost, majd kiűztük őket a főbase-ről, és foglaltuk vissza a zászlókat.
    Ekkor annak ellenére, hogy a szét rapelt vesztes oldalon voltunk, már 170 pontom volt. 30 pontal több mint a rapelő legjobb ES-es gyereknek. Következő pillanatban kirúgtak a szerverről.

2 perc múlva sikerült visszajönnöm, és kérdem tőlük, hogy miért rúgtak ki.
    A válasz az volt, hogy kellett a hely egy ES es gyereknek.
    Első voltam a szerveren, mellette szakszvezető, és klán jelzés van a nevem elött.
    Aha biztos...
    Mondom neki, hogy van erre egy iratlan szabály. Miszerint ha kell egy hely akkor azt rúgjuk ki a szerverről akinek, legalacsonyabb a pontja, vagy sokat TK-zott, vagy nincs szakaszban, vagy nincs klánjel a neve elött.
    Erre ő: Ha tovább folytatod akkor ki is bannolunk....

A gyereket [ES]Shuck nak hívják, és innentől kezdve következetesen rá vadásztam.
    Folyamatosan figyeltem hogy hol hal meg, majd annál a zászlónál leálltam rapelni a fejét. Állandóan ki akart nyírni, aminek az lett a vége, hogy egymás után 8x öltem meg. Na ez volt az előzménye a tegnapi napnak.

Tegnap majdnem ue. a szitu volt. Ő megint USA mi megint a nehezebb MEC-es oldalon voltunk. Most velünk játszott az OPC-s Cyberbob is.
    És ismét mi a MEC-es oldalon (Cyberbob, és én) álltunk az első két helyen a folyamatos rapelés ellenére, ekkor megint kirúgtak a szerverről.
    Kb 2 perc múlva ismét fent voltam, de közben megkértem Ralph-ot, hogy adjon át egy üzenetet az adminnak a nevemben...
    Amikor felértem rögtön közölte velem, hogy kellett a hely azért rúgtak ki.
    Ekkor szólt Cyberbob is, hogy érdekes módon a két első helyezettet sikerült kirúgniuk. Persze mint kiderült kamu volt az egész mivel, senki más nem volt ott [ES] klán jellel. Akkor kinek is kellett az a 2 hely?
    Erre csak az lett a válasza a gyereknek, hogy ha ilyen jók vagyunk, miért is vesztettük el a kört? Mondja ő 21 öléssel, és 49 halállal.

Gondoltam rá, hogy megkeresem őket a neten, és beírok a klán oldalukon a fórumba, de miután megtaláltam őket, és olvastam a hányadék beképzelt írásaikat a saját oldalukon letettem róla.

Undorító, hogy egy ilyen pisis mentalitású kretén azt csinálhat egy ranked szerveren amit akar.