• Running
    Lenne egy kérdésem. Tegnapelőtt bh-ban voltam tűzér (csak kivételesen) és felfigyeltem arra, hogy a célkereszt közép lévő ellenfelet egyszerűen el sem találom. Ez legtöbbször pl cobráknál, heliknél vettem észre. Azon nevettem a legjobban, hogy kb 3 cm céloztam elé alá, mikor elkezdte jelezni a találatot. Földi járműveknél, néha gyalogosoknál szintén így kellett trükköznöm, ez most a lag miatt van, vagy számít a távolság, vagy mi ez? A pingem 40-50 körüli volt azt néztem nem e magas.

A zseniális az volt mikor pont alattam volt az apc, elkezdtem lőni a közepére erre semmi, mondom jó akkor elkezdtem mellé lőni, akkor már találtak a lövések, hozzáteszem egyhelyben állt, nem mozgott. Elég érdekes.

Gyalogos-gyalogos harcoknál is szerintem nagyon sokat számít ez, mert rengetegszer előfordult az hogy egy supportos lőtt rám közelről én meg leszedtem két sorozattal a medic alapfegyverével ami jóval kevesebbet sebez. A 1-2 lövéses bug is kinek mikor kedvez, remélem ezekhez a patchben hozzá se nyúlnak...hogy enne meg a dice egy tál teveszart.