172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #44044 Aha. -
Kovsebi #44043 Jaaaaaaaaaaaaaaaajjjjj istenem eliiirtammmm. Most mi lesz???? Gunyolodos ovis.. beee-beee
-
Kovsebi #44042 Hogy megy vele a BF2? -
Borg #44041 Ezzel az analógiával szeretnék én is mindenkit elküldeni innen, aki mindig ilyen urban legendeket szajkózik, hogy "bezzeg a külföldi szervereken". De jó is lenne... -
pinglimiter nincs rajta pl, soxor van fent 200-300-as pingű ember aki az egész szervert lassítja
countryfilter miért csak 1 szerveren van? -
Ha a vas is ok a net is ok a ping is ok akkor valami más lehet a gond...én csak szeretném kideríteni...hátha valami beállítás kérdése a serveren....vagy pl linux nem linux? Csak szerintem ki kéne deríteni....úgy látom nem csak nekem jelentkezik ez a "zavaró" dolog a magyar szervereknél....
-
nekem az van, miért? -
3G-s xeon van tán benne -
Nálatok mi az atomerőmű, mert a rendőrségnél pl már a p3-as szerver is az.:) -
nem tudok mit mondani. a ranked 1-2 atomerőművön fut, és a datanetnél ülnek bent... -
hagyjad már, mindig csak a kis 12 éves fórumhuszárok dumálnak a legjobban :) -
Most éppen te jöttél kapóra, nyugi szerintem már mindenki megkapta itt a magáét (én pl lámapontfarmer helipilóta lettem). Szóval ennyi.
Figyuzzá badsec, szerintem az a legtutibb ha nem reaglász le minden hszt és akkor nincs gond. Ne vedd magadra és kész. Ennek így úgyse lesz vége és akkor FRICC jöhet a félm szagot érzek képpel! :)
-
Úgy látom, ez alatt az egy nap alatt, amíg a fórumba írtam sok "kedves barátot" szereztem!
Gondolom páran örülnek, hogy végre találtak valakit, akire rászállhatnak. Nem baj! Nem gondoltam volna, hogy egy ártatlan hozzászólás ekkora lavinát indithat el, ami gyorsan személyeskedésbe csap át! Azt hiszem, mostantól minden hozzászólásom után kapok egy "negatív" választ. Nem vagyok az a típus, aki könnyen feladná a dolgokat! Mi történhet? Legfeljebb majd - akiknek nem vagyok szimpatikus - kitiltatnak innen!
Danee: Nem megyek a szlovákokhoz fórumozni, mivel egy kukkot sem tudok szlovákul! És téged miért zavar, ha valaki nem magyar szerveren játszik, hanem külföldin? Esetleg bánt, ha valaki nem úgy csinálja a dolgokat ahogyan Te gondolod? Vagy talán a szlovákokkal van bajod? Azért ott játszom, mert az "közel" van és így nem lehet a pingemmel probléma. Meg amúgy ott is vannak magyarok.
Na várom továbbra is a "lámázós", stb hozzászólásokat! Gyerünk! Ha már céltáblát csináltatok belőlem, legalább próbáljatok meg eltalálni!!!
-
A betéti társaság követkető generációja? -
Verzoo #44030 Mi az a BT2 ????
-
Kovsebi #44029 Játszik valaki Inno3D 6600 vidkarival BT2-t? -
Verzoo #44028 Ne bántsuk mert sírás lesz a vége 
-
TS Zolly #44027 De g**c vagy wazze!
De igazad is van. -
Verzoo #44026 

-
mi lenne akkor ha a szlovákokhoz mennél fórumozni is? -
Igen, ez jó kérdés! Nekem is feltűnt és nem csak a magyar Ranked szerverek laggolnak, hanem a törtek is. Én ezért untam meg a magyar szervereket (+ a Rankeden kívül nagyon kevesen játszanak) és járok a szlovákokhoz. Most már nem csak benzinért és vásárólni járunk oda, hanem játszani is. Ott pl. még sosem volt olyan, hogy a hullák a levegőben maradnak vagy fel le ugrálnak és nem lehet őket újraéleszteni. Mivel a medic a kedvenc karakterem, ezért ez kissé zavart. Főleg miközben próbálok életet lehelni az ugráló társamba és simán lelőnek. És ott pl. van hogy többen is 200 feletti!!! pinggel vannak és még sincs semmi lag. De többektől hallottam, hogy pl. ahogy elkezdenek repülni felugrik a pingjük 500-ra. Érdekes. Nekem csak 512kbites netem van, de a pingem nagyon ritkán megy 80 fölé, úgy hogy szerintem sem a kapcsolat sebbeségén múlik, hanem valami más. -
ezt nem froclizásból írtam, majdnem mindenkinek aki nem önként jelentkezett ezt küldöm vagy hasonlót, de voltak néhányan akik a válaszra sem veszik a fáradtságot, nembaj
-
MA AUTÓVERSENY 19:00-tól AZ SG SZERVEREN!
-
lenne egy kérdésem, technikai, nem fikázás céljából.
miért van az hogy a magyar serverek, bár a pingek tök jók (átlag bőven 100 alatt mindenkinek) iszonyúan laggolnak?
Mielött autómatice modaná valaki, hogy nálam a gond, jelezném hogy sok külföldi (német, lengyel holland) serveren tökéletesen tudok játszani.
Tisztán meg szeretném érteni, hogy miért van ez? Egy tippem is van az egyik lehetséges okról....ha PunkBuster nagyon figyel (pinghatárt, játékosokat, fileokat stb) az mintha drasztikusan növelné a pinget, bár ez nem látszik a játékon belüli ping kijelzésén. Persze lehet 1000 ok is.
Van valakinek elmélete, hogy miért lehet a képregény effektus?
Különösen "akcio" közben...mikor már lőnéd az ellent és beragadsz égnek fordulva majd csak arra eszmélsz hogy halott vagy...nagyon idegesítő... -
ne kóstolgasd má mert téged is kielemez (anakizál
) aztán leshecc
-
Matt89 #44019 A server készitésekor kapcsold be a VOIP-t ha lehet! ha ilyen fincio nincs akkor sehogy
-
GYILOKOLI #44018 Hogy lehet lanba beszélni egymással mikrofonon keresztül?
-
Hi badsec
nemtudom, hogy láttad-e már a http://www.bf2s.eu.tt/ oldalt ha tetszik és fel szeretnél kerülni nincs más tennivalód, csak elküldeni magadról egy függőleges formátumú fényképet, ami lehetőleg nem olyan régen készült rólad (csak te legyél rajta) és neved vagy PID számod megírni a [email protected] címre, előre is köszönöm
-=vgez=-
-
És, kellett olvasnod??
-
nem elég hogy diszleksziás még a játékkal kapcsolatos fogalmakkal sincs tisztába kedves játékostáers
:
- voltam katona méghozzá HK-s
- ha zászlófoglalás közben ölöm az "odaszületőket" (sehol nem a zászló tövébe szülecc hanem olyan helyre ahol talán nem is látlak
) akkor az nem szpónkempelés mert foglalok az a szpónkemper aki a foglalási zónán kívül lövi az odaszületőket de ők mint minden rutinos (ezen információk hiányában rólad ez nem mondható
) játékos pontosan ismerik a születési pontokat és eszük ágába sincs bemenni a "sűrűbe" foglalni nem kockáztat
- a vékájlendhez csak annyit hogy aki ismerte a 1942-ből (és nem csak azért jáccik a bf2-vel mert ennek az egyik legnagyobb a gépigénye és azzal menőzik hogy neki olyan menő gépe van hogy ő megengedheti magának a bf2-őt
)azt tudhatná hogy az összes pont a házak túloldaláról is foglalható arról nem tehetek hogy a GP-30as ugri-bugri
jampizni akartak hogy majd ők megmutatják hogy akkor is kiszednek 
- danee tedd a szívedre a kezedet és mondd hogy abbból a 60 pontból 45 nem gyalogos volt arról nem is beszélve hogy mi támattunk ami vékájlenden nem kis meló a pilótákról meg nemhiszem hogy különösebb kiselőadást kéne tartani elég annyi hogy nincs a játékban mozgásban lévő repülő elpusztítására alkalmas szerkezet (verzoo1 hogy csinált annyi pontot airdeffenzbe
)
- badsec te meg jáccá magyar szervereken mert köztudott hogy a külföldiek lámák a magyarokhoz képest és akkor legalább lennének közös emlékeink "messziről jött ember azt mond amit Ő akar"
- -
sikerült megcsinálnom:), már majdnem uninstalláltam, mikor véletlenül a modify-ra mentem, és ott bepipáltam a pb-t és felrakta :) -
hogy tudom utólag telepíteni a punk bastert?
mert nem akarom uninstallálni.
-
én alapbeállitáson, csak billentyűvel repülök -
ráirányítja a célkeresztet és megnyomja a tűzgombot, próbáld ki:))) -
hogy tudom utólag telepíteni a punk bastert?
mert nem akarom uninstallálni.
-
Köszi a "biztatást"! Nem kell megijedni, nagyon is lazán veszem a dolgokat. Csak furcsának találtam, hogy írtam a fórumba mert olyanokkal szerettem volna megosztani a gndolataimat a játékkal kapcsolatban, akik tudják miről van szó és erre mit kapok Schrank-től: egyből láma vagyok,stb. És tényleg nem zavar, ha fikáznak, de ne egy olyan ember kezdje el, aki nem is ismer és azt sem tudja ki vagyok! Sőt, ha játék közben "odaszólogatnak" nekem, akkor még élvezem is. De azt nem tűröm el, hogy minden ok nélkül leszóljanak! A Corporal rangról meg annyit, hogy mivel sajnos nincs birtokomban a BF2 eredeti változata
, ezért sajnos csak nagyon ritkán tudtam Ranked szerveren játszani. Ez az 1.03-as patch után meg ne is fog menni. Mondjuk, teljesen mindegy mert mint mondtam, nem a kitüntetésekért játszom.
Még egy dolog. Megnéztem schrank[HUN] statisztikáját. Ügyes, elismerem. Én biztos nem fogom egyhamar elérni ezt a szintet. De egy valami egyből feltűnt. A szervereken eltöltött 339:27 órából 221:50 órát (ez kb.65%) volt Lone Wolf. No comment. -
te hogy tudod gépfegyverrel leszeddni a helit??
mert én csak rakétát tudok lőni. te egérrel játszol?
vagy melyik gombra van állítva? -
Nekem is ez van de ez nem is gond, az viszont mar idegesito hogy ASEbol nemtudok csatlakozni mert amikor bejon a bf kapok allandoan egy message from ea ablakot amiben minden inditaskor kozlik hogy kijott az 1.3as patch. Jatekon belul viszont siman tudok csatlakozni 1.3as szerverekhez. -
helyesebben mondva(ezt schrank-nak kéne mondani) vagy megszoksz vagy megszöksz :) -
tegnap wake-n én is jáccottam schrank ellenségeként :) a végén ő volt a második, nekem 30 kill két halál (60 pont) , neki votl 35 pontja :).
"Köcsög replős" voltam ahogy mondták, ez abban nyilvánult meg, hogy gépfegyverrel szedtem le helit, repülőt, hajót, dzsipet, mert elfoglalták a repteret és nem tudtam tölteni :DDDD