• badsec
    Úgy látom, ez alatt az egy nap alatt, amíg a fórumba írtam sok "kedves barátot" szereztem!Gondolom páran örülnek, hogy végre találtak valakit, akire rászállhatnak. Nem baj! Nem gondoltam volna, hogy egy ártatlan hozzászólás ekkora lavinát indithat el, ami gyorsan személyeskedésbe csap át! Azt hiszem, mostantól minden hozzászólásom után kapok egy "negatív" választ. Nem vagyok az a típus, aki könnyen feladná a dolgokat! Mi történhet? Legfeljebb majd - akiknek nem vagyok szimpatikus - kitiltatnak innen!
    Danee: Nem megyek a szlovákokhoz fórumozni, mivel egy kukkot sem tudok szlovákul! És téged miért zavar, ha valaki nem magyar szerveren játszik, hanem külföldin? Esetleg bánt, ha valaki nem úgy csinálja a dolgokat ahogyan Te gondolod? Vagy talán a szlovákokkal van bajod? Azért ott játszom, mert az "közel" van és így nem lehet a pingemmel probléma. Meg amúgy ott is vannak magyarok.
    Na várom továbbra is a "lámázós", stb hozzászólásokat! Gyerünk! Ha már céltáblát csináltatok belőlem, legalább próbáljatok meg eltalálni!!!