• badsec
    Köszi a "biztatást"! Nem kell megijedni, nagyon is lazán veszem a dolgokat. Csak furcsának találtam, hogy írtam a fórumba mert olyanokkal szerettem volna megosztani a gndolataimat a játékkal kapcsolatban, akik tudják miről van szó és erre mit kapok Schrank-től: egyből láma vagyok,stb. És tényleg nem zavar, ha fikáznak, de ne egy olyan ember kezdje el, aki nem is ismer és azt sem tudja ki vagyok! Sőt, ha játék közben "odaszólogatnak" nekem, akkor még élvezem is. De azt nem tűröm el, hogy minden ok nélkül leszóljanak! A Corporal rangról meg annyit, hogy mivel sajnos nincs birtokomban a BF2 eredeti változata , ezért sajnos csak nagyon ritkán tudtam Ranked szerveren játszani. Ez az 1.03-as patch után meg ne is fog menni. Mondjuk, teljesen mindegy mert mint mondtam, nem a kitüntetésekért játszom.
    Még egy dolog. Megnéztem schrank[HUN] statisztikáját. Ügyes, elismerem. Én biztos nem fogom egyhamar elérni ezt a szintet. De egy valami egyből feltűnt. A szervereken eltöltött 339:27 órából 221:50 órát (ez kb.65%) volt Lone Wolf. No comment.