172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
lammaer #46338 Koschwarz... ha nem titok, melyik az a szerver ahol csak városi pályák vannak? Engem is érdekelne...
Őszintén szólva, nekem is tele van a hócipőm a repülőkkel meg helikopterekkel. Az egy dolog, hogy nem tudok velük repülni (sose gyakoroltam mivel alapvetően jobban tetszene a gyalogos teamplay) de a legfájóbb számomra, hogy igazán semmivel se lehet ellenük harcolni - kivéve persze egy másik repülőt.
Lehet hogy én vagyok béna? Hiába próbálkozok a fix rakétainditókkal meg a légvédelmi tankokkal, nagyon ritka amikor sikerül leszedni egy repülőt vagy helit - szemtől szembe gzakorlatilag sohasem, és ez frusztrál. Akkor pöccentem be igazán, amikor szemből ágyúval pofánlőttem egy Abrams tankkal egy Apachot, és nem zuhant le!!!! Pedig mennyit gyakoroltam, hogy sikerüljön :)
Aztán ugye kinombam szoktam vadászni antitank guyként helikopterekre rakétával - abból is kibir a genyó 2-3 találatot :(, szóval elég láma pilótának kell lennie e célpontnak hogy leszedjem. Pedig a Blackhawk downban a primitiv szomáliaiak natúr irányitatln RPG-vel zúzták a heliket :)
Remélem a kiegészitőben balancolnak egy kicsit. Mondjuk ha kapna a gyalogság stingereket :) az helyretenné a pilótákat meg visszaállitaná a gyalogság lelki békéjét... Vagy csak tápolnának kicsit a légvédelmi járműveken...
Mindegy, játékban ezért nem szoktam rinyálni, de ha már feljött a téma gondoltam hozzászólók. -
thomka #46337 De nem értem mert a tört szerverekre meg simán felenged. -
lammaer #46336 Köszi a megoldást, úgy néz ki működik... csodálkozom, mert Win alatt általában az ilyen buher nem jön be... -
thomka #46335 Tűzfalam az nics, de sp 2 es winfosom van. -
csatlakozom, szerintem is gyerekes ez a magatartás ("megöltél soxor, ezért kiszavazlak"). be kell látni, hogy ha valaki jó, akkor jó, ez van. a legtöbbre, amire ilyenkor vetemedem az az, hogy beírom annak az ellenfélnek, hogy "bekaphatja", de csak ha már nagyon ideges vagyok, ami szerencsére ritka. a legrosszabb ellenségem 10x ölt meg egy meccs alatt, mert hiába vadásztam rá, mindig ő volt az ügyesebb, kénytelen voltam elismerni.
aki meg nem repülőzött, az nem tudhatja, hogy télleg elég könnyű belemenni - véletlenül - egy ellenséges helibe, főleg mert a rakétát is általában csak úgy érdemes elküldeni, ha már közel vagy a helihez (a flare miatt), ha meg a géppuskát használsz, akkor is nyilván a heli felé kell tartani, és a végén felrántani. arról nem is beszélve, ha a helis éppen elkezd emelkedni vagy ereszkedni, akkor soxor nincs mit tenni.
egy normális gondolkodású repülős szerintem vigyáz a gépre, ami alatta van, mert lehet, hogy utána már nem jut hozzá.
viszont azt én nem tartom fair-nek, ha valaki csak azért visz el egy gépet, hogy az ellenfél repterét bombázza folyamatosan, magyar szerveren egy csomószor láttam ilyet. ebből az derül ki, hogy a levegőben egyébként egy nulla a másik gép elleni harcban. bár az ilyenek általában könnyű prédák, ami jó nekem :)
uff, én beszéltem. -
FlatlineHun #46333 A tűzfalad letiltja a csatlakozást vagy xp sp 2-d van. -
thomka #46332 Senki sem tud segíteni a #46291 es hozzászolásomban leírt problémákban? -
Erre emlékszek én is :9 akkor is mi bombáztunk :D -
Peugeot #46330 honnan veszed hogy nem voltam ott ? -
Meg, repcsit kell használni.
Születni még nem lehet oda, de ez az egy bug elmegy a játékban.
-
Pedig nagyon jo repcsivel repkedni, én nem vagyok pilota de az az eggyetlen jármű ami nem igényel csapatot a háttérben:) -
Megtaláltad a rejtett ásót?:) Áthoztad vietnambol mi sunyi?:))) -
Rafia #46326 Ezt én sem értem, de abban biztos vagyok, hogy ez így marad örökre. Tehát amíg lesznek "űber" járművek, arra a többiek mindig fújni fognak, ez pszichológia. Ha több légiharc-pilóta lenne, akkor teljesen más lenne a helyzet. Sajnos az ellenséges repülők inkább békésen elbombázgatnak egymás mellett, így persze érthetőek a gyalogság panaszai... -
Rafia #46325
szintén
-
Én sem nagyon értem ezt a felfogást
. Ebben a játékban azért van repülő hogyha vki megtanul vele bombázni az bombázzon! (miért ha lelő egy tank akkor is azt mondjátok, hogy ****** szavazzuk ki mert megölt? egy heliben gunner voltam és sikerült vagy 50 embert megölnöm és állandóan ki akartak szavazni(chopper noob)
(ami sikerült is nekik)Ha vkit ez annyira zavar csinálja jobban!!
Egyetértek ez gyerekes
-
Jó is billentyűvel repülni.
Bármely mapra képes vagyok lyukat ásni, vagy felszántani.
-
FlatlineHun #46322 Csak egy rövid hozzászólás a "ne bombázzatok már, tönkreteszi a játékélményt" meg "kiszavazlak, mert belémjöttél a repülővel/helivel" témakörhöz:
GYEREKES
Aki repült már repülővel, az tudja, hogy milyen könnyű véletlenül belemenni a helibe, és mennyire nem éri meg, hiszen lehet, hogy nem te tudod megszerezni a köv életben a repcsit. Esetleg teli BH-ba megérheti, amúgy nem.
Érettebb gondolkodású emberben nem merül fel, hogy kiszavazza az ellenfelét azért, mert épp (ilyen vagy olyan módon) megrugdossák a seggét.
Ennél már csak az a viccesebb, amikor egyszer publicon 3-4x kiszedett a helivel együtt a repülő felszállás közben, amikor fel tudtam szállni, őt kilőtték, és elvitték a repülőjét, megpróbált helizni, mire én vagy 6x kiszedtem felszállás előtt, és elkezdett kiszavazni, mint spawncamper. (oilfields pálya)
Ez az a dupla mérce, amit nem tudok megérteni: ha ő csinálja az taktika, ha vele csinálják az genyóság.
Nálam kapásból leírja magát az, aki az ellenfelét akarja kiszavazni, hogy mentesüljön a kihívástól... -
FlatlineHun #46321 Ezúton is szeretném megköszönni a VéNY-nek a tegnapi gyakot, jó volt! -
lehet billentyűzettel is repülni, kicsit macerásabb valszeg, mint joy-jal, de megoldható
én is így küzdöm felfelé magam a repülős társadalomban :)
bár mostanában szinte csak egy szerveren játszom, amin csak a sharqi, mustár, meg karkand van, 64 játékossal (ehhez képest szinte sose laggol, bár 2 óránként 1x ledob mindenkit-míg a magyar szerverek még soxor annyira tudnak laggolni, hogy az botrányos+valamelyiken nincs autobalance). jó, tudom, csak városi pályák..., de én eccerűen unom, hogy a nagyobb pályákon beülök egy járműbe, majd 2 bázis között lebombáznak vagy kilőnek, ha meg gyalog megyek, a fél játékidőben csak futkározok. úgyhogy ha ilyen szerverre tévedek, akkor inkább védekezek egy bázison és nem rohangálok, vagy repülök. :) -
Megint későn keltem!! 

Sohasem lesz enyém az arany
-
Azért vagyok én itt ;) -
Platypus16 #46317 Na jól van, most az egyszer:) -
Láttam reggel,csak nem volt időm átméretezni!
A fórumot meg nem akartam széthúzni! -
PoE2 Update:
A többi itt ;) -
Nem látod hogy azt csinálom? :)! -
TS Zolly #46313 Te miért nem dolgozol ilyenkor wazze!?
Többi ratyinak: Juj de ismerős! -
Ez szerintem csak azt erdményezné, hogy eltünnének a koca pilóták. Volt szerencsém olyan pilótához, aki Kubra Dam-on úgy rázott le, hogy "befékezte" magát a hangárba, majd a földről felszállás közben már lött rám...
Szal' szerintem az történne, hogy csak bombázás lenne, ha nem adódna egy-két hős aki megpróbál billentyűzetről repülni.:) -
Összefutok velük néha! -
:)
Ez akkor született, amikor 1.0-nál nem hitted el, hogy sz@r az igla! -
Ja. Szedj le mindent. Tedd fel az 1.0-t, majd másold el valahova. Aztán peccseld fel 1.03-ra és a két exe-ből csinálj egy-egy parancsikont az asztalra és kész. Ha eredetid van akkor lehet, hogy nem működik. Ha nem akkor is
-
lammaer #46308 srácok, meg lehet oldani hogy egyszerre két BF2 is installálva legyen ugyanazon az oprendszeren (Win XP)
4 szerverrel szimpatizálok, de abból kettő 1.0-ás, kettő meg 1.03-as... hol egyik, hol másik a tuti... -
Megvettem én is a BF2-t eredetibe, de nekem nem volt vele semmilyen problémám, 1.03 patch (nem lehet, hogy ez a gond 46291-re kérdezve, amúgy?) install és pá. Jól el voltam ma, el akartak gázolni csapatszállító helivel, csak visszafele sült el :D. Érdekes emberek is vannak, egy-két viráglelkű, akik nem bírják, ha meghalnak, és egyből kickvote arra, aki párszor egymás után megölte őket, gratulálok. ja igen, az SG szerveren szoktak történések lenni? Ha igen, akkor gondolom azt itt listázzák, hmm? Ha a játékban (na ja, ez nem konkrét, főleg EA HU Offical (amúgy szervernévbe a játékban félre van gépelve :D) szervereken vagyok) egy [HUN] S1lverwing-et láttok, az én vagyok :). -
Üjj le eggyes! -
Barganda #46305 Helyesírás...
-
"...hogy meg sem próbáltál elkanyarodni"
Nos ehhez azért annyit hozzáfúznék, hogy ezek szerint a squadtársaid sem nagyon akartak kitérni.
Van ez így. Ha ügyesek akkor ki kellene lőniük, mielőtt beléjük száll. Amúgy meg nem egyszer fordul elő, hogy két heli szembe kerül egymással, lövik is rendesen a másikat, és épp annyi ideig kell lőni, hogy a nyertes helis a kilőtt gép lebegő roncsába száll. -
én nem akarok vitázni. plz fejezük be. ok? -
Platypus16 #46302 Szeretnéd szegény kisgyerek, ha direkt belemennék valakinek a helijébe! Én nem vagyok olyan szemét, hogy örömmel megyek bele mások járműjébe. Ennyit erről! Egyébként meg ez az ütközés max. 1-szer vagy 2-szer fordult elő, úgyhogy ezek szerint te amnéziában szenvedsz!:) -
ma is belementél többször a helikopterbe, mert mondták a squadtársaim hogy meg sem próbáltál elkanyarodni :) -
mit értesz egyet?? ott sem voltál -
helyes, ezé tartunk :)