• koschwarz
    csatlakozom, szerintem is gyerekes ez a magatartás ("megöltél soxor, ezért kiszavazlak"). be kell látni, hogy ha valaki jó, akkor jó, ez van. a legtöbbre, amire ilyenkor vetemedem az az, hogy beírom annak az ellenfélnek, hogy "bekaphatja", de csak ha már nagyon ideges vagyok, ami szerencsére ritka. a legrosszabb ellenségem 10x ölt meg egy meccs alatt, mert hiába vadásztam rá, mindig ő volt az ügyesebb, kénytelen voltam elismerni.

aki meg nem repülőzött, az nem tudhatja, hogy télleg elég könnyű belemenni - véletlenül - egy ellenséges helibe, főleg mert a rakétát is általában csak úgy érdemes elküldeni, ha már közel vagy a helihez (a flare miatt), ha meg a géppuskát használsz, akkor is nyilván a heli felé kell tartani, és a végén felrántani. arról nem is beszélve, ha a helis éppen elkezd emelkedni vagy ereszkedni, akkor soxor nincs mit tenni.

egy normális gondolkodású repülős szerintem vigyáz a gépre, ami alatta van, mert lehet, hogy utána már nem jut hozzá.

viszont azt én nem tartom fair-nek, ha valaki csak azért visz el egy gépet, hogy az ellenfél repterét bombázza folyamatosan, magyar szerveren egy csomószor láttam ilyet. ebből az derül ki, hogy a levegőben egyébként egy nulla a másik gép elleni harcban. bár az ilyenek általában könnyű prédák, ami jó nekem :)

uff, én beszéltem.