• FlatlineHun
    Csak egy rövid hozzászólás a "ne bombázzatok már, tönkreteszi a játékélményt" meg "kiszavazlak, mert belémjöttél a repülővel/helivel" témakörhöz:
    GYEREKES

Aki repült már repülővel, az tudja, hogy milyen könnyű véletlenül belemenni a helibe, és mennyire nem éri meg, hiszen lehet, hogy nem te tudod megszerezni a köv életben a repcsit. Esetleg teli BH-ba megérheti, amúgy nem.
    Érettebb gondolkodású emberben nem merül fel, hogy kiszavazza az ellenfelét azért, mert épp (ilyen vagy olyan módon) megrugdossák a seggét.
    Ennél már csak az a viccesebb, amikor egyszer publicon 3-4x kiszedett a helivel együtt a repülő felszállás közben, amikor fel tudtam szállni, őt kilőtték, és elvitték a repülőjét, megpróbált helizni, mire én vagy 6x kiszedtem felszállás előtt, és elkezdett kiszavazni, mint spawncamper. (oilfields pálya)
    Ez az a dupla mérce, amit nem tudok megérteni: ha ő csinálja az taktika, ha vele csinálják az genyóság.
    Nálam kapásból leírja magát az, aki az ellenfelét akarja kiszavazni, hogy mentesüljön a kihívástól...