• lammaer
    Koschwarz... ha nem titok, melyik az a szerver ahol csak városi pályák vannak? Engem is érdekelne...
    Őszintén szólva, nekem is tele van a hócipőm a repülőkkel meg helikopterekkel. Az egy dolog, hogy nem tudok velük repülni (sose gyakoroltam mivel alapvetően jobban tetszene a gyalogos teamplay) de a legfájóbb számomra, hogy igazán semmivel se lehet ellenük harcolni - kivéve persze egy másik repülőt.
    Lehet hogy én vagyok béna? Hiába próbálkozok a fix rakétainditókkal meg a légvédelmi tankokkal, nagyon ritka amikor sikerül leszedni egy repülőt vagy helit - szemtől szembe gzakorlatilag sohasem, és ez frusztrál. Akkor pöccentem be igazán, amikor szemből ágyúval pofánlőttem egy Abrams tankkal egy Apachot, és nem zuhant le!!!! Pedig mennyit gyakoroltam, hogy sikerüljön :)
    Aztán ugye kinombam szoktam vadászni antitank guyként helikopterekre rakétával - abból is kibir a genyó 2-3 találatot :(, szóval elég láma pilótának kell lennie e célpontnak hogy leszedjem. Pedig a Blackhawk downban a primitiv szomáliaiak natúr irányitatln RPG-vel zúzták a heliket :)

Remélem a kiegészitőben balancolnak egy kicsit. Mondjuk ha kapna a gyalogság stingereket :) az helyretenné a pilótákat meg visszaállitaná a gyalogság lelki békéjét... Vagy csak tápolnának kicsit a légvédelmi járműveken...

Mindegy, játékban ezért nem szoktam rinyálni, de ha már feljött a téma gondoltam hozzászólók.