172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
"Este összehasonlítottam, ugyanis eddig főleg a burst miatt utáltam az m16-ot ... voltam hozzá, mintha nagyon elmozdulna és lassú is lenne ..."
"Azért az igazsághoz az is hozzátartozik hogy a 3-as sorozat egy valódi háborúban lehet hogy előnyös mivel az amcsi katonák is messziről szeretnek lövöldözni gondolom :) de egy BF2-es szerveren rengeteg olyan szituáció van ahol hátrány.
Az M16 nem tud semmit amit az AK ne tudna viszont az AK közelharcban halálosabb és az ironsightja is kevesebbet takar ki a látómezőből.
Ja és dögösebben néz ki és a hangja is jobb :)"
Ezt a 'két hármas sorozat közt újracélzok' dolgot már észrevettem magamon.
Például, ha az ellenség keresztirányban fut, sokkal hamarabb, ill. nagyobb eséllyel fekszik meg, ha M16ot használok, mint ha AK-t. AKval hajlamos vagyok rátapadni a tűzgombra, és csak kb 15-20 skuló ellövése után kapok észbe, hogy nem találom el, rövidebb sorozat kéne. Az M16 sorozatai nagyon gyorsak, az első golyó halálpontos, és a másik kettő sem megy tőle messzire, az egész rövid sorozat jobban ül. A második, harmadik is. Kb fél..egy másodperc szünetet kell tartani köztük, különben tényleg eléggé szór.
Point blank-re (tökközelre) meg nyomkodni kell vadul a tűzgombot, akkor szinte összeérnek a 3asok.
Van néha olyan is, hogy rálövök valakire testre, és a következő sorozat fejbe megy.
Szal, szerintem ez az "újracélzás-effekt" simán működik játékban is.
AKval néha az a probléma, hogy iron sighttal egy hosszabb sorozat közben nem látod a szórást. Alapnézetben ugye csúszik szét a célkereszt, de i.s.-tal nem jelzi semmi, max a porzó föld.
Ja, és nekem a kínai AK picit gyengébbnek tűnik.
A MEC változathoz meg csodatár van - mindig csak megfordítja, ha táraz. Tök béna. :)
És csúnya is. Főleg a tár, de a csöve is.
Egyébként nem vagyok annyira rákattanva azért, hogy ha MEC vagyok, akkor lecseréljem az AKmat, ha meglátok egyet, csak azt mondom, hogy van olyan jó puska, mint bármelyik másik a játékban. -
1,2: ???... Biztosan halálkomoly volt az ügy... :)
Ez a wow dolog meg.. Á mindegy, hagyjuk a témát, aki akar az BF2zik, aki meg nem akar, az nem.
BTW, te sokat tankoztál is, nem? Az sem jön be BF2ben? -
Egyetértek ^^ -
Csak tudnám, hogy a középső milyen cuccot tolt... :) :P -
lol :D -
Fubazz, kisebb zaszlot akartam
-
Hali Udv. mindenkinek innen
-bol
Vasarnapig nem nagyon lesz lovoldozes, Boxer-t ha latja valaki szoljon neki hogy gyurjon a TV-s raketaval valo repulogep-kiiktatasra 
Es jo jatekot mdkinek
-
szerintem az uj engineer fegyver jó lett, de én a shotgunt-t jobban szerettem.. viszont ez jó messzire is... pontos, erős -
haxoror #50560 Azért az igazsághoz az is hozzátartozik hogy a 3-as sorozat egy valódi háborúban lehet hogy előnyös mivel az amcsi katonák is messziről szeretnek lövöldözni gondolom :) de egy BF2-es szerveren rengeteg olyan szituáció van ahol hátrány.
Az M16 nem tud semmit amit az AK ne tudna viszont az AK közelharcban halálosabb és az ironsightja is kevesebbet takar ki a látómezőből.
Ja és dögösebben néz ki és a hangja is jobb :) -
Egyáltalán van valami hátránya a G36E-nek az M16-hoz képest? mert ha nem akkor bekaphatja a DICE Canada hogynem ellensulyózták.. -
FlatlineHun #50558 Zero, ha te szereted az M16-ot, akkor a G36E-t egyenesen imádni fogod!
Pontosabb, jobban sebez, ugyanúgy van 3as lövés.... -
C.Tou ar RPK-jával egy
hiszen mindenki tudja hogy ki a PKM király ...
-
Landor #50556 Mit akarsz, menő csávó vagyok öcsém!
-
Kipróbáltam 4-el is :) De az UltraHigh-hoz elméletileg 512-es VGA kell (Amit akkor még nemigazán lehetett kapni :) :) -
Hmmm ... nemtudom ... Lehet igazad van, de nekem valami okból nem bejövős :)
Ha csak a BF-et nézzük, ahhoz elég jónak kell lenni hogy ez legyen a legjobb fegyó, azaz egy átlag publicon gyakorlatilag mind1 ...
Este összehasonlítottam, ugyanis eddig főleg a burst miatt utáltam az m16-ot ...
voltam hozzá, mintha nagyon elmozdulna és lassú is lenne ... nekem nem feküdt ... ellenben a G36-ossal ami gyorsabb, kisebbet szór (Szigorúan SZVSZ!!!!)
Ellenben ha tényleg profi valaki valamilyen fegyvernemben akkor az majdnem mindegy milyen fegyó ... erre a legnagyobb példa a C.Tou nevű botom
aki rendszert csinál abból, hogy snipertávolságból RPK-val kapásfejest lő ... és ezt meg tudja csinálni 5-6-szor egymás után ... annyiszor ahányszor feléleszt a medic ... persze a medicet nem bántja ... én meg örülök :)
Az az igazság, hogy komolyabb véleményt majd online teszt után fogok mondani, de eddigi tapasztalataim alapján az ÉN SAJÁT teljesítményem jelentősen gyengébb ha m16 van a kezemben mintha más ... :) -
CéZé #50553 

-
Landor #50552 Zero: 1,2: gondolom nem véletlenül kerestek meg, hogy álljak be hozzátok Hattori helyébe... ;>
Es még akkor folytatnám a BF2 minősítését azzal hogy mennyire jól mutatja a wowra áttért játékosok száma hogy mennyire nem adja vissza a BF2 a régebbi BF játékok élmnyét. Meg mondjuk megkérdőjelezném az egész BF2 war létjogosultságát. Úgy el van baszva az egész.. Nagyon ráfeküdtek a publikra.. -
eleg neki 256is csak rambol kell 2giga :) -
-
lol nehéz választás
-
Platypus16 #50548 -
Ejj, de hosszú lett! :) -
Landor:
"Bármikor odaverlek vietnamban m16ossal. Ezzel inkább a BF2t minősítettem. Meg lehet nézni hogy az BF42óta játszó skilles, assault játékosok közül mennyien is játszák a BF2-t.."
1. Én elismerem, hogy jó assault voltál BFVben, de erre a kijelentésedre azért ne vegyél mérget.
2. Ez most az aktuális BF. Az, hogy neked nem tetszik, az egy dolog. Viszont vagyunk párszázezren, akiknek igen. De ettől nem lesz se jobb, se rosszabb a játék. Másrészről azt is nézd meg, hogy a BF42óta játszó skilles, assault játékosok közül mennyien is játszanak most a wowwal - legalábbis akiket én ismerek, és ebbe a kategóriába tartoznak, azok azt a sz*rt tolják.
DummyBoy:
"A realt eldobálták az AK-ért Vietnamban ... Az AS az konstrukciós hibás, a BF2-est meg simán nem szeretem mert sz@r.
Miért olyan jó az az m16?"
1. Ja, az még szar M16A1 volt. Aztán jött az M16A2, ami már sokkal jobban össze volt rakva, és lehet rá gránátvetőt rakni. (Irakban már nem dobálták el az AK-kért) Illetve van az A3, amire pakolhatsz távcsövet is.
2. Háromféle AS M16 van, melyik a konstrukciós hibás, és mi a baja? (Azt olvastam, hogy a CA gyártmányú gyakran elakad, illetve konkrétan szart is kaphatsz, ha megrendeled. A TM-nek meg külön van a tényleges csöve a burkolattól, és lötyöghet, de úgy hallottam, hogy kb fél órát rászánva simán megsufnituningolható ez a probléma.)
3. BF2ben meg szvsz a legjobb assault-/medicfegyver az SFes cuccokon kívül (azokat még nem próbáltam). Közép- illetve sniper(!) távra egyes lövéssel halálpontos. Közelre ugyan 3as sorozattal kell lőni, de:
Ezt azért találták ki, mert azzal, hogy abbahagyja a tüzelést, a használója -nem tudatosan- újra célra tart. Rá van kényszerítve, nem tudja csípőből, csak úgy az ellenség felé tüzelve kiüríteni tárat. Így kevesebb lőszert használ, és pontosabban lő az átlag katona. Igen, point blank távolságnál jobb az AK, de 10 méterről már nagy az esélye, hogy az ellen AKval full autoval jól körbelő, aztán kap egy 3ast a fejébe.
5. A játékban a legjobban az iron sight jön be, a távcsöves cuccoktól irtózom. Legtöbbször medic vagyok, és amelett, hogy az unlockja távcsöves, még nagyon gyengének is találom azt a puskát. Ja, és BF2ben nem akad el... :) G36E-t még nem próbáltam, majd ma este.
6. Biztosan a sok fasz amcsi film miatt, de nekem ennek a puskának tetszik a legjobban a dizájnja. Nem tehetek róla, bejövős. :)
Koschwarz:
"úgyhogy elhatároztam, hogy nem is repülök addig, amíg nem veszek egy joystickot, aminek a valószínűsége a 0 felé konvergál :)"
Teljesen igazad van. Én BF42 miatt vettem joyt. Aztán egy pár hét alatt kicsit letörte a hangulatom, hogy volt, aki már egy éve joyyal repült. Úgy gondoltam, hogy ez az előny behozhatatlan számomra, szal maradtam inkább a földön.
"szerény véleményem szerint egyetlen dolgot "irigylek" csak a SF-ból, a flashbang-et."
Milyen sűrűn vagy assault? Én a játék huszonvalahány fegyvere közül a medic alapfegyvereket használom. És ez SF-fel sem fog megváltozni, nem fogok a flashbang miatt assaulttal játszani. (Pláne, hogy az F2000 is távcsöves, pfúj! :) ) Szvsz az, hogy most van, aki flashbanggel nyomul, nem sokat oszt-szoroz. Egy másik fajta ellenség, ennyi. :) -
Megvan az oka. Az elején én is nevettem, azóta tudom sok a komolytalan jelentkező. -
FlatlineHun #50544 -
Hmmm ... nemtom én láttam Ati és nVidia karin is ... olyan sok különbséget nem láttam ... Én azért vettem nVidia karit anno, mert többet tudott ... ennyi ...
Előtte Ati karim volt, akkor azért vettem Ati-t mert az tudott többet és az volt gyorsabb ... Nézegess teszteket, ahol a 2 karit (Esetleg a képüket is ... ) összehasonlítják, majd dönts ... ennyi :)
Ecccerű :) -
Nekem is megy 1280*1024 4xAA 16xAF HIGH-on a BF2 fix FPS-el ... mondjuk 15-el :)
Nem az a lényeg hogy fix legyen hanem hogy 30 felett ... Érdekelne is engem ha 80 és 150 között ingadozna :)
Más ... lassan a max grafikához 256VGA mem kell ... Hááát .. az a zigasság hogy a 256 már most is kell a fullhoz ... DOOMIII-hoz pl: 512 kell :) :) -
Szombaton erkezik meg az x800 PRO-m, majd kuldok be kepeket :P -
ahhoz képest hogy nem klán jó kis szabályszerűségeket ötöltetek ki a kiválasztási procira LOL -
Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS/BF2 csapatába!
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz és CSS-hez is.
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat. :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztéséből egyenlően kiveszi minden tag a részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintő kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben.
-Lehetőség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelező jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegű feladatok a jelentkezési időszak utáni próbaidő alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D
Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel Running-nál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, fórumbeli nicked, és az életkorod. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) időszak 1 hét (12.01 - 12.10), ez alatt, és ezután újabb 1 hét alatt (12.10 – 12.15) a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkező megfelel-e az ellenőrizhető feltételeknek. (pl aktív fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belső szavazással döntünk 12.15-től az adott jelentkező bevételéről .
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
-
énse tom, majd a többiek leírják -
hat kb nekem is ez a gondom a .. nem full pattanas nezegeteshez(erre telleg 6800 gt v x800xl kell) kellene a jo kartya hanem a dynamic ligthings kihasznalasahoz..amniben szerintem az nvidia meg mindig az ati elott jar egy lepessel.. az teny h az nvidia karin gyorsabb a jatek (uo beallitasokkal teszteltem a ket karit!!!) viszont az ati 100xor szebb a kep.. /xe ez mar szorszalhasogatasnak tunik de szerintem a bf2 nem cs 1.6 vagyis ugy elvezetes ha szep es nem low polys kockak jatszanak egymas ellen...
egyebket a x800 gt a dragabb 128as fronton de nvidia 256mbs es a 128mbs ati egy arban van kb.. szolljon aki ezt az ucso sort nem ertette..
-
úristen kiezazŐGYarc itt?:DDDDDDDDDDD -
egyébként én sem értem hogy miért örvendsz közröhejnek és közutálatnak albertóka :)
szted mi a baj veled?:D
-
ú:)) -
.... -
felmenőinek felemlegetése?? az mit jelent? -
bf2vel ugyanúgy tudsz rankedon játszani, sfel meg csak estefelé tudsz rankedokon játszani, mert akkor néha beenged valahova -
most ha eredeti az alap az sf nem, akkor nem tudom használni a ranked servereken a sf-os fegyvereket, igaz? -
Nem tudom mi bajotok van Albertoval én sokszor játszottam vele egy squad-ban és semmi különleges okát nem látom amiért utálni kéne , az ,hogy néha ideges és hangot is ad neki , nagy kaland mással is előfordul.Egy dolog ami nem tetszik de az hts es szokás az az egymás felmenőinek felemlegetése , ez mondjuk már nem való egy online játékban ,de ezt meg nem albertó szokta nyomatni ,hanem mások.