FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hmmm ... nemtudom ... Lehet igazad van, de nekem valami okból nem bejövős :)
Ha csak a BF-et nézzük, ahhoz elég jónak kell lenni hogy ez legyen a legjobb fegyó, azaz egy átlag publicon gyakorlatilag mind1 ...
Este összehasonlítottam, ugyanis eddig főleg a burst miatt utáltam az m16-ot ...
voltam hozzá, mintha nagyon elmozdulna és lassú is lenne ... nekem nem feküdt ... ellenben a G36-ossal ami gyorsabb, kisebbet szór (Szigorúan SZVSZ!!!!)
Ellenben ha tényleg profi valaki valamilyen fegyvernemben akkor az majdnem mindegy milyen fegyó ... erre a legnagyobb példa a C.Tou nevű botom
aki rendszert csinál abból, hogy snipertávolságból RPK-val kapásfejest lő ... és ezt meg tudja csinálni 5-6-szor egymás után ... annyiszor ahányszor feléleszt a medic ... persze a medicet nem bántja ... én meg örülök :)
Az az igazság, hogy komolyabb véleményt majd online teszt után fogok mondani, de eddigi tapasztalataim alapján az ÉN SAJÁT teljesítményem jelentősen gyengébb ha m16 van a kezemben mintha más ... :)