• dronkZero
    "Este összehasonlítottam, ugyanis eddig főleg a burst miatt utáltam az m16-ot ... voltam hozzá, mintha nagyon elmozdulna és lassú is lenne ..."
    "Azért az igazsághoz az is hozzátartozik hogy a 3-as sorozat egy valódi háborúban lehet hogy előnyös mivel az amcsi katonák is messziről szeretnek lövöldözni gondolom :) de egy BF2-es szerveren rengeteg olyan szituáció van ahol hátrány.
    Az M16 nem tud semmit amit az AK ne tudna viszont az AK közelharcban halálosabb és az ironsightja is kevesebbet takar ki a látómezőből.
    Ja és dögösebben néz ki és a hangja is jobb :)"

Ezt a 'két hármas sorozat közt újracélzok' dolgot már észrevettem magamon.
    Például, ha az ellenség keresztirányban fut, sokkal hamarabb, ill. nagyobb eséllyel fekszik meg, ha M16ot használok, mint ha AK-t. AKval hajlamos vagyok rátapadni a tűzgombra, és csak kb 15-20 skuló ellövése után kapok észbe, hogy nem találom el, rövidebb sorozat kéne. Az M16 sorozatai nagyon gyorsak, az első golyó halálpontos, és a másik kettő sem megy tőle messzire, az egész rövid sorozat jobban ül. A második, harmadik is. Kb fél..egy másodperc szünetet kell tartani köztük, különben tényleg eléggé szór.
    Point blank-re (tökközelre) meg nyomkodni kell vadul a tűzgombot, akkor szinte összeérnek a 3asok.
    Van néha olyan is, hogy rálövök valakire testre, és a következő sorozat fejbe megy.
    Szal, szerintem ez az "újracélzás-effekt" simán működik játékban is.
    AKval néha az a probléma, hogy iron sighttal egy hosszabb sorozat közben nem látod a szórást. Alapnézetben ugye csúszik szét a célkereszt, de i.s.-tal nem jelzi semmi, max a porzó föld.
    Ja, és nekem a kínai AK picit gyengébbnek tűnik.
    A MEC változathoz meg csodatár van - mindig csak megfordítja, ha táraz. Tök béna. :)
    És csúnya is. Főleg a tár, de a csöve is.

Egyébként nem vagyok annyira rákattanva azért, hogy ha MEC vagyok, akkor lecseréljem az AKmat, ha meglátok egyet, csak azt mondom, hogy van olyan jó puska, mint bármelyik másik a játékban.