• dronkZero
    Landor:
    "Bármikor odaverlek vietnamban m16ossal. Ezzel inkább a BF2t minősítettem. Meg lehet nézni hogy az BF42óta játszó skilles, assault játékosok közül mennyien is játszák a BF2-t.."
    1. Én elismerem, hogy jó assault voltál BFVben, de erre a kijelentésedre azért ne vegyél mérget.
    2. Ez most az aktuális BF. Az, hogy neked nem tetszik, az egy dolog. Viszont vagyunk párszázezren, akiknek igen. De ettől nem lesz se jobb, se rosszabb a játék. Másrészről azt is nézd meg, hogy a BF42óta játszó skilles, assault játékosok közül mennyien is játszanak most a wowwal - legalábbis akiket én ismerek, és ebbe a kategóriába tartoznak, azok azt a sz*rt tolják.

DummyBoy:
    "A realt eldobálták az AK-ért Vietnamban ... Az AS az konstrukciós hibás, a BF2-est meg simán nem szeretem mert sz@r.
    Miért olyan jó az az m16?"

1. Ja, az még szar M16A1 volt. Aztán jött az M16A2, ami már sokkal jobban össze volt rakva, és lehet rá gránátvetőt rakni. (Irakban már nem dobálták el az AK-kért) Illetve van az A3, amire pakolhatsz távcsövet is.
    2. Háromféle AS M16 van, melyik a konstrukciós hibás, és mi a baja? (Azt olvastam, hogy a CA gyártmányú gyakran elakad, illetve konkrétan szart is kaphatsz, ha megrendeled. A TM-nek meg külön van a tényleges csöve a burkolattól, és lötyöghet, de úgy hallottam, hogy kb fél órát rászánva simán megsufnituningolható ez a probléma.)
    3. BF2ben meg szvsz a legjobb assault-/medicfegyver az SFes cuccokon kívül (azokat még nem próbáltam). Közép- illetve sniper(!) távra egyes lövéssel halálpontos. Közelre ugyan 3as sorozattal kell lőni, de:
    Ezt azért találták ki, mert azzal, hogy abbahagyja a tüzelést, a használója -nem tudatosan- újra célra tart. Rá van kényszerítve, nem tudja csípőből, csak úgy az ellenség felé tüzelve kiüríteni tárat. Így kevesebb lőszert használ, és pontosabban lő az átlag katona. Igen, point blank távolságnál jobb az AK, de 10 méterről már nagy az esélye, hogy az ellen AKval full autoval jól körbelő, aztán kap egy 3ast a fejébe.
    5. A játékban a legjobban az iron sight jön be, a távcsöves cuccoktól irtózom. Legtöbbször medic vagyok, és amelett, hogy az unlockja távcsöves, még nagyon gyengének is találom azt a puskát. Ja, és BF2ben nem akad el... :) G36E-t még nem próbáltam, majd ma este.
    6. Biztosan a sok fasz amcsi film miatt, de nekem ennek a puskának tetszik a legjobban a dizájnja. Nem tehetek róla, bejövős. :)

Koschwarz:
    "úgyhogy elhatároztam, hogy nem is repülök addig, amíg nem veszek egy joystickot, aminek a valószínűsége a 0 felé konvergál :)"
    Teljesen igazad van. Én BF42 miatt vettem joyt. Aztán egy pár hét alatt kicsit letörte a hangulatom, hogy volt, aki már egy éve joyyal repült. Úgy gondoltam, hogy ez az előny behozhatatlan számomra, szal maradtam inkább a földön.

"szerény véleményem szerint egyetlen dolgot "irigylek" csak a SF-ból, a flashbang-et."
    Milyen sűrűn vagy assault? Én a játék huszonvalahány fegyvere közül a medic alapfegyvereket használom. És ez SF-fel sem fog megváltozni, nem fogok a flashbang miatt assaulttal játszani. (Pláne, hogy az F2000 is távcsöves, pfúj! :) ) Szvsz az, hogy most van, aki flashbanggel nyomul, nem sokat oszt-szoroz. Egy másik fajta ellenség, ennyi. :)