172102
  • odex
    abba a doszosba és nem egy nemfut le!
  • odex
    Mivan akkor ha a patchet feltenném bemásoltam a gamebe és azt írja ki hogy press enter quit?
  • JCSR Apache
    Megnézem mikor érjünk el azt a mittoménhányszázezer pontot ami a hadnagyhoz kell.
    -Ha csökkentenék + új rangok úgyis mindenki azzal rohangálna.
    -Ha meg lenne új akkor fél év múlva is csak pár embernek lenne meg a lagnagyobb.

Mondjuk lehetne...de a rang nem ad a BF2 teljesítményedről igazi képet.
    Az anyahajóbombázás viszont annál jobban.
  • Beers
    Tőlünk csak azok játszanak,akiknek hiányzik a war feelingje!
    A bf2 nagyon sokunknak csak a szükséges kellék a modokhoz!
    Azoknak akik indulnak tőlünk csak azt tudom mondani F7 F7 CoR !
  • Running
    Jelentem a "CoR - s^FB Coalition" leadta jelentkezését....
  • Running
    De unjuk, de az a térképük, mi gondolom az omant választottuk. :)
  • Running
    Na fekeltem. Tényleg atomszánalom, hogy basztatni kell a klánokat hogy játszanak...úgy látszik még ezen a szinten is fel kell nőnünk, nem csak gazdaságilag, hogy elérjük a nagy nyugatot.
  • Beers
  • Ahhoj
    biztos lassú a net, és ez az infó még nem ért át, vagy félnek tőletek a klánok és blokkolták az adásootokat :PPP
  • Beers
    Tudtommal a FB+CoR már leadta a nevezést!
    Legalábbis Murry ezt írta a fórumunkon!
  • schrank
    nemkellett volna ennyire visszavenni a ponthatárokat csak a 50000 felettit kellett volna megfaragni
  • Hysteria
    jolenne berakni a tobbi rangot is a bf2 be
    me a 2 lietaunant v mi utan rankname 2 jon .... jonne a 1 lieutenant aztan major colonel meg stb...

csak hát EA SUXX:.......
  • schrank
    nem unjátok még ezt a ratyi karkandot ki a ...szom választja ezt a szart állandóan
  • atwe
    >>>SG HORDA:
    1. MEOW
    2. badsec
    3. [SG]Running
    4. Gundark
    5. Crem
    6. [SG]atwe
    7. -mNz-Jean
    8. Schrank
    9. {TLD}Gaboca
    10.szabfer
    11. keke77
    12. digitalenjoy
    13. [SG]Borg
    14. Drachomir
    15. Tomsteel
    16. Piedon

Hordások, figyelem!!!

Csütörtökön 20:00-as kezdettel War a [S.O.S]klán ellen Gulf of Oman és Strike at Karkand pályákon.

Adatok:
    200% ticketarány
    20perc köridő
    spawn time 15mp
    map: oman, mastur
    2 kör maponként
    12vs12

Aki nem tud jönni, az jelezze,
    Csapatmegbeszélés TS-en autóverseny honlapján>FAQ
  • digitalenjoy
    Sajnálom hogy jelenleg 5 működő, aktívizálható klán van magyarországon bf2-ben.

Pedig amikor az interjúkat csináltam a magyar klánok vezetőivel, GS.BF2, VÉNY mind mind el voltak halva, hogy legyen magyar kupa.
    A gyászos emlékű BF2lan után is a klánok nagy része itt sírt, hogy szervezzünk már egy normális magyar kupát.

No és tessék itt a magyar kupa, és aki eddig sírt, hogy el akar indulni, az most mélyen kussol, vagy esze ágában sincs elindulni csapatával, de nem értem miért.

Itt nem -gyakran űberbunkó- külföldi klánokkal kell játszani, hanem csupa magyar csapattal, akikkel jobbára meg lehet beszélni, hogy mikor és hogy játszák le a meccseket, Running és Ahhoj a két supervisor sem köcsög külföldi cb-s csóka, aki azt csinál amit akar.

eX: nem értem, hogy az eX miért nem indul. jó banda, aktívak is, jól játszanak ők lehetnének a kupa egyik fő esélyese.
    vény: nem indul mert vizsgaidőszak van, meg 16 fő alatt nem játszanak szívesen. akkor ez hogy van? 16-an tudnak lenni vizsgaidőszakban is, 12-en nem. szintén nem értem
    GS.bf2: zéró visszajelzés
    frx: zéró visszajelzés, pedig elvileg ők is nyomják cb-n is, open cupból már úgyis kiestek, lenne idejük sztem
    GRz: zéró infó. van ilyen klán még?
    SOS: még gondolkoznak
    SoG: nem indul, mert más elfoglaltsága van
    PT-6: zéró visszajelzés, nem tom mi van a fiúkkal
    OPC: kiestek opencupból, nem tudom most tervezik-e az indulást
    FB+Cor: Bandikáék ígérték hogy indulnak és jól szétvernek mindenkit, de azóta zéró infó

Akik indulnak:
    Great BaseCampers (GBC)
    Jeep CSata Rulez (JCSR)
    Horda
    RDHA
    Thunder Force Multigaming Clan (t4ce)
  • TS Zolly
    Nam a Magyarosítás, hanem a zászló a lényeg.
  • Running
    Örülök hogy többen is rájöttek, hogy ezek nem kőbevésett napok, időpontok. Mivel valszeg mindenki ismeri a másikat, és mindenki tud is magyarul, valszeg meg lehet egyezni más napokban, illetve más időpontokban is. A lényeg hogy majdnem mindenkinek jó legyen és a csata lezajlódjon.
    Sajnos már észrevettem, hogy sokan nem ismerik a betűket és nem tudnak olvasni, pl a multkor valami Hofi_Geza nevezetű embernek kb 20x írtam be hogy húzzon már át a másik oldara, de semmi...nem az hogy nem volt ott, vagy épp brunyálni ment, hanem simán és egyszerűen nem reagált. A végén adminból rúgtam át. Szóval tudok kúrvaanyázni rendesen, mikor értetlenek az emberek.
  • schrank
    mindegy milyen mao csak ne legyen rajta repülő
  • Crem
    Mondjuk én dönteném el!:)

Jah!:) A korrupció nem áll távol tőlem!:DDD
  • Kovács legény
    ha 1map lenne,akkor ki döntené el hogy melyik? mindkét csapat választ egyet.
    Az hogy vasnap 8kor meccs,nemkell véresen komolyan venni,vannak annyira rugalmasak a csapatok hogy máskorra átlehessen tenni a meccset.
  • joebacsi
    off:
    nézzetek Prison Break-et, meraz jó :)
  • joebacsi
    talán ez nem bebetonozott 8 óra, csak valami irányelvnek kell lenni :)
    bár igaz, hogy hétköznap 8 előtt nem nagyon lehet meccset játszani, mert vannak jópáran, akik 7ig is melóznak, de egy vasárnapi meccset előrébb lehet tenni 1, akár 2 órával is, egyszerűen csak közös megeggyezés kell hozzá, hogy mind a 24 embernek megfeleljen...most nem olyan nagy ördöngősség ez :)
  • vass17
    vagyis akartam mondani tegnap NEM!!!!
    nem tudom miért azt írtam
  • vsly
    Mi anno BFVben a HUNcupot pont ezért szerveztük független szerveren.Így a szerverváltás miatt már nem volt csúszás.
    De attól függetlenül a szervezetlenebb klánok miatt volt csúszás,+elnapolás rendesen.A HUNCUP2 be se lett fejezve(bár abba közrejátszott a BF2megjelenése is...)
    Szal aki benevez egy magyar kupára az készüljön fel a csúszásokra a lámi"klánocskák miatt.
  • Verzoo
    Én meg már tökéletes helyszinelő vagyok
  • Crem
    jók is!:)
    Lassan meg tudnám csinálni a tökéletes bűncselekményt!:D

Kár, hogy gazdasági csalásos ügy nincs benne!:DDDDDDDDD
  • Crem
    Szerintem is bőven elég lenne...
  • BEAST #53381
    énis nézem mind3at
  • Crem
    Más:

RUNNING!!!

A HORDA nem hív ki 3-4 klánt az ünnepek között DU: 5-6 órai kezdettel??????????

Mert komolyan mondom ez a hajnali háborusdi lehet, hogy nem csak nekem nem fekszik...
  • Crem
    off:

Alkesz halottkém okoskodik... szal' meg se nézd...
  • Verzoo
    Abból nem is láttam még egyet se mert már a bemutatója sem tetszett
  • Crem
    Egyedűl a halottkémet nem, mert az sz@r...
  • Me0w
    Siman eleg lenne 1 map, mint opencupban, 1-1 oldal, az lemegy 40 perc alatt + egyebek, igy 9-re vegeznenk. Kar eroltetni a 2x2 roundot.
  • Verzoo
    Én is meg még a Lostot is
  • Crem
    mind a hármat nézem!:)
  • schrank
    különben is karácsony lesz utána meg újév
  • Verzoo
    New Yorki,Las Vegasi vagy Miami?
  • Crem
    Ugyan ezért nem tudok egy jó kis klánháborúban résztvenni.

9 órakkor már félalfa állapotban nézem a Helysznilőket...
  • Landor
    jah.. meg kolbászos milka..
  • schrank
    először azt hittem a digitális fényképkeretre hogy a digitalizált családi albumot copy-zod perverzeknek aztán rájöttem hogy az az izé az