• digitalenjoy
    Sajnálom hogy jelenleg 5 működő, aktívizálható klán van magyarországon bf2-ben.

Pedig amikor az interjúkat csináltam a magyar klánok vezetőivel, GS.BF2, VÉNY mind mind el voltak halva, hogy legyen magyar kupa.
    A gyászos emlékű BF2lan után is a klánok nagy része itt sírt, hogy szervezzünk már egy normális magyar kupát.

No és tessék itt a magyar kupa, és aki eddig sírt, hogy el akar indulni, az most mélyen kussol, vagy esze ágában sincs elindulni csapatával, de nem értem miért.

Itt nem -gyakran űberbunkó- külföldi klánokkal kell játszani, hanem csupa magyar csapattal, akikkel jobbára meg lehet beszélni, hogy mikor és hogy játszák le a meccseket, Running és Ahhoj a két supervisor sem köcsög külföldi cb-s csóka, aki azt csinál amit akar.

eX: nem értem, hogy az eX miért nem indul. jó banda, aktívak is, jól játszanak ők lehetnének a kupa egyik fő esélyese.
    vény: nem indul mert vizsgaidőszak van, meg 16 fő alatt nem játszanak szívesen. akkor ez hogy van? 16-an tudnak lenni vizsgaidőszakban is, 12-en nem. szintén nem értem
    GS.bf2: zéró visszajelzés
    frx: zéró visszajelzés, pedig elvileg ők is nyomják cb-n is, open cupból már úgyis kiestek, lenne idejük sztem
    GRz: zéró infó. van ilyen klán még?
    SOS: még gondolkoznak
    SoG: nem indul, mert más elfoglaltsága van
    PT-6: zéró visszajelzés, nem tom mi van a fiúkkal
    OPC: kiestek opencupból, nem tudom most tervezik-e az indulást
    FB+Cor: Bandikáék ígérték hogy indulnak és jól szétvernek mindenkit, de azóta zéró infó

Akik indulnak:
    Great BaseCampers (GBC)
    Jeep CSata Rulez (JCSR)
    Horda
    RDHA
    Thunder Force Multigaming Clan (t4ce)