172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Én első próbából elvittem a dc-s helit és kb 30 percembe kerűlt hogy bionyos mértékig azt csináljak vele amit akarok.
Pedig sokszór hallottam azt is hogy aki vietnamba tud repűlni az dc-ben meg se tud mozdulni. Szerintem azért bf2ben nehezebb a gépet vinni legalábbis ha jól akarod forgatni. Egyszerűen csak ráfordított idő kérdése. -
ami a másik tészta hogy az APC kisebbet sebez a helin mint a FAV géppuskája pedig elméletileg sokkal erősebb az a gépágyú mint ami a heliken van az meg hogy a vadászgépbe mi a faszomat raknak gépágyú gyanánt ami olyan erős mint egy APC ágyúja de olyan gyorsan ló mint egy géppuska
-
biztos elhangzott párszor hogy csíter 
pedig csak most tanulsz repülni
-
Verzoo #60260 Nem azt kérdeztem hogy lehetséges-e hanem azt hogy mi maradna belőle... -
Verzoo #60259 Nem vagyok helirepcsi ellenes,én is szoktam repcsizni elég sokat de tény és való,hogy túl erősek és szinte sebezhetetlenek főleg a repcsik.
Játszottam a multkor egy szerveren,nem voltak jó repcsisek az ellennél,én meg csak ültem a bombázóba és 74 kill 0 halálnál már kezdtem szarul érezni pedig szinte egész végíg be voltam mérve és nem tudtak lelőni..... -
biztos volt már ilyen a történelemben, de nem jellemző, hogy tank az ágyújával lőjön le helit 
ahhoz egy
helis és egy
tankos kell
-
Na a háború szép pillanatai :) Tuti tele lenne a videóval az Aldzsazira :) -
Darwin díj :) ? -
Hat ha egy helit te telibelosz egy harckocsival akkor ott helyben leszoplak a csatateren :D A t90-nek is csak raketas megoldasa van ra. -
Verzoo #60254 Azért ez nem teljesen igaz,hogy ilyenek lennének az arányok.Szerinted mi maradna egy heliből ha egy t90-es telibelőné? -
Gondoljunk csak arra, hogy pl. omanon a bombazo kb. 20 masodpercenkent eltorol barmit egy egy pontrol, leloni eselytelen barmivel is. Ha ralovok AA-val, az egyik raksi elmegy a picsaba, es mogottem furodik a dombba, a masik meg elmegy a sajat anyahajonkig es ott teliberakja a felszallni keszulo bht ;)
A helikopter meg a masik tema... ott van a foldi telepitesu legvedelem, ehelyett kiskocsival kell lovoldozni oket. Lelohetoek, de az isten szerelmere, en nem ATvel akarok lovoldozni rajuk es nem is kurva kiskocsival, hanem raketaval. -
hát igen, én se azért sírok, hogy ilyen erős a heli, mert valóságban is ilyenek lennének az arányok. csak legyen megfelelő fegyver ellene, amit kifelejtettek a játékból. 
-
lammaer #60251 ÉLJEN VERZOOOOOOOO!
Hozzászólása most kettőt számit, én is ezt akartam irni.
-
Ez a helis dolog érdekes nagyon ...
Mindenkinek sír a szája, hogy minek gyengítik a helit, stb ...
Nem kellene gyengíteni , de akkor igenis szedje le minden ami erősebb mint egy pisztoly ... legyenek megerősítve a fegyverek ...
Amíg a helisek és repülősök közötti "megnemtámadásiegyezmény" életben van addig igenis minden gyalogpatkány (Mint én :) hisztizni fog, hogy supportként a 3-ik táramat lövöm abba a szarba lassan és még nem is füstöl ... Bár Múltkor AT-ként meglepődve tapasztaltam, hogy (Gondolom sérült volt, de még nem füstölt ...) egy közeli jól irányzott lövéstől PUKK :)
Viszont furcsa dolgot tapasztaltam ... gunnerkedtem párszor, utánna singleben kopterezgettem, elég jól elökörködtem, gondoltam, ha egyszer adódik lehetőség, én is leszek "köcsög helis" :) (Bocs ...)
Egyszerűen nem értem .. mintha multiban másképpen reagálna a kopter ... volt olyan, hogy egyszerűen felszállás után alig bírtam irányítani azt a szart ... pedig valljuk be azért ez nem egy Flight Simulator ... ami singleben kisujjból ment, azt egyszerűen multiban nem voltam képes megcsinálni ... és nem azért mert olyan jó volt az ellen ...
Aki próbálta single az tapasztalt már ilyet? -
Verzoo #60249 Azért lettem egy picit mérges mert azt írtad,hogy szegény helik így meg úgy.Ebben a játékban akkora ereje van egy helinek vagy egy repcsinek ha jó a pilóta,mint valami csodafegyvernek....
Kicsit vicces amikor telibe lövöm tankal a helit és vígan elmegy szerelni....
Gyengítsék is le őket és majd kétszer meggondolják merre is repülnek

-

alma2: szerintem senki nem akar arra gyúrni, hogy antitankos rakétával lövöldözzön helire. azért antitankos, nem arra való. az más kérdés, hogy lehet hogy többször szedtem le helit a levegőből AT-vel, mint AA-val, de az a legtöbbször már gyengített heli volt, és szerencse is kellett hozzá. ráadásul ma már csak az a néhány kezdő
akar helivel foglalni, tehát nem az van már, mint korábban, hogy a zászló felett lebegő helire lehet lőni.
mert egyébként nem kis szerencse kell a skill mellett ahhoz, hogy el is találj egy kobrát. gyorsabb és kisebb, mint egy bh (arab, kínai megfelelőket tessék idegondolni), és még 1x mondom, nem erre találták ki az AT-t. az AA-t viszont igen, de az is egy talicska fos jelenlegi állapotában.
kicsit azért dühösek az emberek a helisekre, mert nagyon könnyen szereznek sok fraget, bármikor azt mondhatják, "én nem csak pontfarmolok, hanem támogatonm a gyalogságot", ráadásul nehéz lelőni őket. nem a helisek hibája, de most már erre remélhetőleg a dice-nál is rájöttek, és jó lesz az AA. -
ne akarj egy ilyenben ülni mikor "földetér"
-
Fogalmazzunk ugy, csak publicon jatszom :)
De mindezeket amiket irtam, en igy jatszom altalaban, hogy masok nem, azzal nem tudok mit kezdeni.Majd egy szep uj vilagban eljo ez is, csak gyozzuk kivarni :) -
Verzoo #60245 Gondolom játszottál már publikon így hát neked is tudnod kellene,hogy 90%-ban a helisek,repcsisek,nem foglalkoznak semmi mással csak a szegény gyalogosog páncélosok írtásával.Nehogy már üldözzem a másik helit,repcsit amikor ott vannak a gyalogpatkányok az ingyenfreg.Akkor ezek után ki váltja meg a világot?Te aki a heliben mereszti a seggét és még az erre kitalált fegyverrel sem lehet leszedni az égről???????
Na ne röhögtess....... -
jah,hat elegge rohej... -
Ez olyan cirka négy csíkos ugrás...
-
Ez igaz, egy AA gun nem tud leloni egy jo helist ha tudja melyikbol lovik, de en az elobb is kettot irtam azok meg siman leszedik.
Na mind1, inkabb befogom, itt tobb a gyalog huszar, mint a gepesitett egyseg katonai :)
Nem en danee-ra gondoltam, ddanyt mar regen lattam.De hat csinalja, ha verszemet kapott, csak szerintem nem erdemes.Igy a heli teljesen kiesett az o oldalukrol, mint tamogato egyseg, persze minket sakkban tartott egy ideig, mert ha nem cobra igen lassan emelkedik fel az egbe. -
nos,az uj peccsben azert remelem,hogy egy foldut utan nem sebzodik meg a tank felig(foleg az amcsi)itt egy T-90 akcio kozben:)
-
A gyakorlast arra ertettem elso sorban, hogy AT-vel lovoldozd le a heliket, a masik, hogy ne uldogelj az AA-ban vard meg mig odajon a heli stb stb ennek is megvan a trukkje, igen jol lehet hasznalni oket, pl a sharqin, persze nagyobb palyakon mar nem ilyen hatekonyak, ott tenyleg szivas.
SOt igy joy hianyaban tegnap tankba ultem a wake islandon, ki alltam a sziget elejere de meg ott ahol fak voltak, persze az amcsi repulo elso dolga volt eszrevenni es nyil egyenesen rontott ram, de valami iszonyat egy pilota volt, mert ketszer is arcon lottem mielott kidobta volna a bombait, kar hogy hamar elbuktak a kort, mert tuti harmadikra szivrohamot kap. persze ezt egy jobb pilotaval nem csinalom meg, de meg mindig vannak ilyenek, en legalabbis jol szorakoztam, igy utolag is koszonet erte, ha netan olvasna a forumot :) -
mi a honlapotok címe ?
-
-
Akkor az;)A hülye kis pöcsök nevét sosem tudom megjegyezni
-
DDany;o) -
Ezaz indul a flém. -
hmm donc, schrank óta tudjuk, hogy a dc mennyire übermod, meg szent és sérthetetlen, benne minden jobb volt, meg abban tényleg tökösnek kellett lenni, hogy jólegyél...namost schranktól még ez ok, de te ne gyere már ezzel :)
ez bf2, nem dc, itt is ugyanúgy kell skill a helihez, mégha a-ból b-be tényleg egyszerűbb vele eljutni mint dcben -
jaja, halálra idegesít a tv-rakétázásával 

-
még én is megtanultam repülni, pedig soha iyen típusú (repülős-szimulátoros) játékal nem játszottam 
-
Mondjuk azért itt vitatkoznék, a sok lém aki itt nagyszerüen viszi a heliket (a halálba persze). DC-ben a felszállásig nem jutott volna el... de mindegy ne menjünk bele. Kezdem megszokni a B2 helit is, de sokkalta kevesebb skill kell hozzá, hogy a levegőben maradj. (persze az eredményes lövészet itt is skill kérdés) -
sok AA van sharqin, igen. sharqin én két dolgok csinálok: vagy a tornyot védem (itt is van AA), vagy azt a zászlót, amelyiknél a háztetőn van egy AA gun. előfordul, hogy lelövök helikoptert, de ahhoz képest, hogymennyi rakétát lövök ki, nagyon kicsi a találati arány. nekem ez a bajom.
sokat helizel, tudod, hogy megy: meghallod a sípolást, megvárod, míg folyamatos lesz, akkor kidobod a flair-t. az AA-gunner (monnyuk én) tudja, hogy ez lesz, már emelem is az irányzékot, hogy minél hamarabb megint befogja a helit. de egy kicsit is gyakorlottabb pilóta (aki már repült kb. 10 órát), akár gunner nélkül simán kilő mire megint sikerül befognom, még akkor is, ha én még el tudtam engedni a rakétákat. vagy legalább simán elbújik egy épület mögött, vagy bárhova. és emellett is csak akkor van igazán esélyem kilőni a helit, ha távolodik, esetleg közeledik, ha már kicsit messzebb van a heli és hozzám képest oldalirányban (merőlegesen) repül, már jelentősen csökkentek az esélyek. és akkor még nem is szóltunk a hirtelen irányt váltó rakétákról, amikor csak annyit lát az ember, hogy "team vehicle damage, don't hurt your teammates!". szóval a helisek ne panaszkodjanak, mert az ellenük rendszeresített fegyverek iszonyat módon nem hatékonyak.
majd a peccs után meglátjuk, mire lesznek jók az AA-k. már az is előrelépés lesz, ha az AA hamarabb be tudja fogni az ellenfelet. nekem ennyi elég lesz, valószínűleg.
-
Verzoo #60230 :) -
hagyjad, almi :P -
Verzoo #60228 Ezt most te sem gondolod komolyan ugye?????????????
Milyen gyakorlás segít azon ha beülök egy iglába,befogom az ellen helijét,megvárom míg kidobja a terelőt,újra befogom,lövök,és letékázom a saját repcsinket......
Szerintem ne írj hülyeségeket
-
Ez a Dani nem az a Dani:)
A PT-st DDane-nak hívják;)(még mindig alig merem elhinni
)
-
lammaer #60226 Hát... pár 100 hozzászólással ezelőtt köpködtem a helikre, ma már csak fújolok. Amióta rászoktam a jeepekre meg az ő kis aranyos 0.50 cal géppuskáira, azóta kimondottan keresgélem a heliket a városi pályákon. Persze ha direkt rám vadásznak a dzsippemmel akkor egy cobra ellen nem sok esélyem van, de sokszor sikerült mostmár elkergetni, SŐT, le is lőni a helit, ha egy icipicit nem figyel. Olyan jó látni, amikor nagyarcú pilótáék menekülnek maguk után füstöt eregetve....
-
Sharqin minden bokron AA gun terem.Eleg ket embernek beulni, maris nagy sz*ban van a heli pilotja, mivel ott eleg kicsi a latohatar, eleg alacsonyan repkedsz meg egy csuszlival is le lehet szedni.Kar, hogy nem tarolja kulon a jatek pl AT-vel hany helit lottel le, de aki rendszeresen repul, biztos egy tizes huszas szorzo lenne a neve mellett, a leszedett heliknel, egy olyan jatekoshoz kepest aki sose repul, mert o nem erez ingert, hogy minden mozgo legi jarmuvet a foldre kuldjon, kiveve persze schranket :)