FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-

alma2: szerintem senki nem akar arra gyúrni, hogy antitankos rakétával lövöldözzön helire. azért antitankos, nem arra való. az más kérdés, hogy lehet hogy többször szedtem le helit a levegőből AT-vel, mint AA-val, de az a legtöbbször már gyengített heli volt, és szerencse is kellett hozzá. ráadásul ma már csak az a néhány kezdő
akar helivel foglalni, tehát nem az van már, mint korábban, hogy a zászló felett lebegő helire lehet lőni.
mert egyébként nem kis szerencse kell a skill mellett ahhoz, hogy el is találj egy kobrát. gyorsabb és kisebb, mint egy bh (arab, kínai megfelelőket tessék idegondolni), és még 1x mondom, nem erre találták ki az AT-t. az AA-t viszont igen, de az is egy talicska fos jelenlegi állapotában.
kicsit azért dühösek az emberek a helisekre, mert nagyon könnyen szereznek sok fraget, bármikor azt mondhatják, "én nem csak pontfarmolok, hanem támogatonm a gyalogságot", ráadásul nehéz lelőni őket. nem a helisek hibája, de most már erre remélhetőleg a dice-nál is rájöttek, és jó lesz az AA.