FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
sok AA van sharqin, igen. sharqin én két dolgok csinálok: vagy a tornyot védem (itt is van AA), vagy azt a zászlót, amelyiknél a háztetőn van egy AA gun. előfordul, hogy lelövök helikoptert, de ahhoz képest, hogymennyi rakétát lövök ki, nagyon kicsi a találati arány. nekem ez a bajom.
sokat helizel, tudod, hogy megy: meghallod a sípolást, megvárod, míg folyamatos lesz, akkor kidobod a flair-t. az AA-gunner (monnyuk én) tudja, hogy ez lesz, már emelem is az irányzékot, hogy minél hamarabb megint befogja a helit. de egy kicsit is gyakorlottabb pilóta (aki már repült kb. 10 órát), akár gunner nélkül simán kilő mire megint sikerül befognom, még akkor is, ha én még el tudtam engedni a rakétákat. vagy legalább simán elbújik egy épület mögött, vagy bárhova. és emellett is csak akkor van igazán esélyem kilőni a helit, ha távolodik, esetleg közeledik, ha már kicsit messzebb van a heli és hozzám képest oldalirányban (merőlegesen) repül, már jelentősen csökkentek az esélyek. és akkor még nem is szóltunk a hirtelen irányt váltó rakétákról, amikor csak annyit lát az ember, hogy "team vehicle damage, don't hurt your teammates!". szóval a helisek ne panaszkodjanak, mert az ellenük rendszeresített fegyverek iszonyat módon nem hatékonyak.
majd a peccs után meglátjuk, mire lesznek jók az AA-k. már az is előrelépés lesz, ha az AA hamarabb be tudja fogni az ellenfelet. nekem ennyi elég lesz, valószínűleg.