• DummyBoy
    Ez a helis dolog érdekes nagyon ...

Mindenkinek sír a szája, hogy minek gyengítik a helit, stb ...

Nem kellene gyengíteni , de akkor igenis szedje le minden ami erősebb mint egy pisztoly ... legyenek megerősítve a fegyverek ...

Amíg a helisek és repülősök közötti "megnemtámadásiegyezmény" életben van addig igenis minden gyalogpatkány (Mint én :) hisztizni fog, hogy supportként a 3-ik táramat lövöm abba a szarba lassan és még nem is füstöl ... Bár Múltkor AT-ként meglepődve tapasztaltam, hogy (Gondolom sérült volt, de még nem füstölt ...) egy közeli jól irányzott lövéstől PUKK :)

Viszont furcsa dolgot tapasztaltam ... gunnerkedtem párszor, utánna singleben kopterezgettem, elég jól elökörködtem, gondoltam, ha egyszer adódik lehetőség, én is leszek "köcsög helis" :) (Bocs ...)
    Egyszerűen nem értem .. mintha multiban másképpen reagálna a kopter ... volt olyan, hogy egyszerűen felszállás után alig bírtam irányítani azt a szart ... pedig valljuk be azért ez nem egy Flight Simulator ... ami singleben kisujjból ment, azt egyszerűen multiban nem voltam képes megcsinálni ... és nem azért mert olyan jó volt az ellen ...

Aki próbálta single az tapasztalt már ilyet?