172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
"Bar az infantry rajongokat sem ertem, miert nem jatsznak olyan jatekokkal amik direkt erre keszultek, de hat ez is az o dolguk, ingyen fragek :)"
Neked pedig ajánlok egy jó helikopterszimulátort, bár abból sajnos nem nagyon van a piacon.
Amúgy meg a helisek tényleg ne sírjanak már, mert végre le lehet szedni őket az égről!Szar dolog, ha van egy kis kihívás a játékban, mi?!Meg hogy a sok "gyalogláma" miatt változtattak a heliken. Egy kis matek: 32 ember egy mapon, abból 4-en heliznek/2-2 per oldal/ és a másik 28 pedig gyalog van. Ahogy valaki mondta:"Most eljött a bosszú ideje!"
-
"Ingyen fragek"
Erre irnek cirkalmasat de egy ilyen alaplama miatt nem kell buntetopont. -
húúú de szép cigánylány
-
Nem, ez az itteni jó szokás, hogy bármit, bármilyen irányban változtatnak, akkor valakiknek kötelező jelleggel picsogni kell érte, meg szidni a másik kurvaannyát. Bár az ilyesmi nem csak itt megy, jó magyar szokás ez.
Nyilván a heliseknek az sem lett volna elég jó, ha a heli kapott volna egy energiapajzsot, meg három tank jellegű lövegtornyot pluszban.
Így legalább egy biztos: csak olyan ember fog beülni a helibe, aki ért is hozzá. Mindenki másnak egy repülő koporsóvá vált, és ez így is van rendjén. -
Nekem semmi gondom sincs az új support fegyverrel, csak az volt a muris, hogy majdnem mindenki az általad említett "támogató" feladatot akarta ellátni.
Azért így pár hónap távlatából jó megnézni az aktuális "ez a legjobb fegyver" módosulást.
1. G3
2. DAO
3. G36C
4. G36E
5. F2000
6. PKM
Remélem, hogy a köv patchben kihoznak valami jó kis lézerfegyvert

-
nekem semmi bajom a feláldozott szűzekkel
-
Biztos ez jobban szopik. 
-
nem mindig jut eszembe hogy kerestesem a googleben de ez után majd odafigyelek,ja amugy pingvin nem pingvin nekem nemmondott volna semmit -
és mijja a bajj ezzel?? 

lara croft megszemélyesítése nem kíván nagy színészi szaktudást ... ami kell hozzá azzal meg rendelkezik az új jelölt is
-
Nem értem, mi a gondotok a supportfegyverrel. Anno a DC-ben is ilyen volt, és senki sem bánta. Olyan mint a valóságban, nekem volt szerencsém lőni igaziból élőben is vele, pontosabb mint a kézifegyver, és erősebb is, természetesen csak hasalva lehet lőni vele, mert kb. 12kg üresen rakasz nélkül is, úgyhogy örülsz, ha tudod cipelni, csipőből meg Rambón kivül csak Schvarzenegger tud lőni vele.
A valóságban is támogató feladatokra való, befekszik vele a "láma" valahová, és lekaszál minden rohangáló figurát vele. Erősebb, pontosabb. Szerintem akinek nem tetszik, az menjen quakezni, vagy amit akar, a support pont olyan lett, amilyennek már az elején is kellene lennie. Igy sem valósághű, hiszen a páncélozatlan eszközöket (hum-we) nem lövi át, pedig a valóságban még hosszában is átvinné.
Nem sokat játszottam tegnap fél körben három helit lőttem tankkal, úgyhogy végre vége van a kopterlámák időszakának, nem lehet büntetlenül lebegni a tank előtt, mert két lövést is elbirt a heli. Most ha jól figyeltem, egy lövés, vagy max egy kis géppuska kell még neki. A DC-ben is igy volt, csak ott nem minden faszláma helizett. A többit nem próbáltam, de a nyuszihipphopp is igencsak le lett korlátozva. Ami érdekes, hogy a support nem dobja el ugrás közben a csomit. Az meg ki a fenét zavart ? -
Mi az, hogy "halozati" oprendszer aztan kesz :)
Na mindegy aki helizik, ugyis mindig az ellenkezojet fogja, mondani a gyaloghuszaroknak, az orok ellentet :)
Bar az infantry rajongokat sem ertem, miert nem jatsznak olyan jatekokkal amik direkt erre keszultek, de hat ez is az o dolguk, ingyen fragek :)
Azert nem kell felteni a heliseket, a gunnerenek 5:1 ala azert nem sullyedt mar a masodik felidoben K/D-je.
Bar a pilotaknak sajna le fog romlani a kevesebb raketa es az ovatosabb jatek miatt. -
FlatlineHun #62829 OFF
Bocsánat, de kiakadtam, hogy
ONlecserélik Angelina Jolie-t, mint Lara Croft megszemélyesítője.
Ráadásul egy olyan csajjal, akinek ugyan nagy mellei vannak, de az egyetlen szereplése az AVP-ben, mint feláldozott szűz volt. WTF? -
én annyit értek hozzá mint te csak annyi a különbség hogy engem nem érdekel a téma
de azért hogy nagyjából képben legyek beírom a google-ba és rákattintok a képek fülre és a pingvinről beugrik hogy linux
ami olyan mint a windows csak ingyenes de mint tudjuk az ingyenes dolgok olyanok is
-
köszönöm szépen EZ EGY ÉRTELMES válasz volt!!schranké nem mindig egyértelmü:) -
Egy hálozati operációs rendszer. A mai Linux is ezen alapul. -
segít
ablak->windows
pingvin->
-
ez mi???:))) -
réginek, régi csak nem motoros te figyi ez valami régi pc kifejezés?ha ezt is tudom nem baj legalább ennyivel többet tudok:) -
Károly maga reménytelen eset 
-
FlatlineHun #62821 Hja, semmi, bocs, azt hittem, hogy te is régi motoros vagy :)) -
hiába((:D-zel)) nemtudom -
:D -
bocs mi az az unix?? -
FlatlineHun #62817 Kari a sig-edet igazán kiegészíthetnéd:
Tegnapelőtt UNIX, tegnap DOS, ma Windows... Félek a holnaptól! -
Lámák már megvoltak már csak az anti-láma killerek kellenek ;) -
vissza gondolva,mikor elindult a játék tavaly hogy bevolt mindenki szarva,hogy hu mire elérek ennyi és ennyi pontot mennyit kell játszani,ahhoz képest sokunk 2-4 rangot lépet elöre. -
Meg a sarokból kempelő,lőni nem tudó lámákra
-
Boldog szülinapot promi
-
És mivel a supportok fegyvere is használható számithatsz a lőszer utánpotlásra és fedezet tüzre ;) -
rebellis jellem vagy
. pedig ha találsz egy jó leadert és egy jó squadot, teljesen más játékélményben lehet részed. ha csak azt veszem, hogy a szakasztárs medic éleszt ezerrel, és hogy egy zászlólehúzás 3 mp...
-
lammaer #62810 Mostmár csak embereket kéne találnom, akikkel lehet egy kicsit squadolni. Bár belegondolva, még nem tudok kitartóan követni egy squadleadert, mindig elkalandozom valahová... -
Ujjaid koptatása nem volt hiába való tisztelt kollega!!!! 
Én nagyon tudok örűlni minden egyes segítő hozzászólásnak!!!!
Még 1xer KÖSZÖNÖM!
-
én is ezt mondtam. végre a repülők nem elsősorban a zászlónál gyülekező gyalogságot bántják a bombákkal, hanem elsődlegesen a légelhárítókat. gyalogság fellélegezhet. lehet hogy volt 3 olyan pilóta, aki komolyan vette, hogy a gyalogságnak segítsen a páncélosok lebombázásával, de azért valljuk be, nem ez volt a jellemző. -
akkor hiába koptattam az ujjaimat
-
start/beálítások/vezérlőpult/rendszer/hardver/eszközkezelő/hang,video,játékvezérlő. itt megkeresed az alaplapi hangkártya nevét (ki fog tűnni a kodekek, médiavezérlő eszközök, meg egyéb más szarok közül). jobb kattintás, tulajdonságok. ott alul meg tudod nézni, hogy engedélyezve vagy tiltva van-e. ha tiltva van, akkor abban a sorban legördítve tudsz az engedélyezésre kattintani. ha engedélyezve van alapból, akkor illesztőprogram fül, frissítés gomb, és érdemes engedélyezni a telepítőnek, hogy neten keressen frissebb drivert. ha nem talál, akkor tedd be az alaplahoz adott lemezt, és arról telepítsd újra a drivert. majd fond össze a kezed, és imádkozz, hogy újra legyen hang. -
lammaer #62805 Igen, valami ilyesmire gondoltam én is a helikkel kapcsolatban. Hazavágták őket, AHHOZ képest, amilyenek voltak. Le kellett jönniük a többi fegyvernem K/D szintjére :) -
lammaer #62804 Mint megrögzött gyalogbéka és tankos, természetesen örülök az új patchnek. Mondjuk a helit tényleg hazavágta rendesen, de ennyi idő után asszem meg is érdemelte, hiszen eddig a heli vágta haza a földi népek játékát. Én helibe akkor ültem gunnernek, amikor közel voltam a szintlépéshez és gyorsan akartam fregget szerezni...
A repülővel kicsit más a helyzet: tegnapi játékom során azt tapasztaltam, hogy a repcsisek - érthető okból - először az AA-t takaritják, ha van benne valaki, ha nincs. Ez végülis jó, mert igy kevesebb idejük van a földieket abajgatni, ami mindenképpen előny - hiába próbálta itt egy pilóta kolléga úgy beállitani hogy "mostantól nem kaptok segitséget a repcsiktől". Eddig se volt segitség hogy amikor 3 gyalog próbálja kiszedni a tankot akkor a repcsi odacsap egy rakat bombát, segitségnek :) Mindenestre látszik, hogy a repcsisek tartanak azAA-tól, végre van jókis tankcsata és pont ez a cél.
Kézifegyverekkel különösebben nem volt megfigyelésem/bajom, gyalogpályákon kaptam jópár fejest meg kést a hátba a JCSR-től, gondolom az nem a fegyveren múlott :) Hacsak nem kaptak valami advancált macsétát :) -
Köszi a segítséget,sikerűlt megoldani a gondot!
-
tegnap fél órára kipróbáltam, de csak karkandon másfél kör erejéig. meglepődtem, hogy a supportok mennyire erősek lettek. én nem próbáltam ki, de sokszor voltam "szenvedő" alany. nekem bejön az erősítésük, most vannak azon a szinten, mint a többi kaszt, végre van esélyük. úgy értem, most annyit pontosítottak a fegyójukon, hogy ugyanolyan veszélyesek lettek, mint bármelyik másik kaszt. csak ez szokatlan, mert eddig nem kellett tartani tőlük. de így van jól 
a krumplilövészet kicsit furcsa volt így az első 30 percben. mindenesetre nem lehet magunk alá durrantani, és ez jó. de jó pár méterről ugyanúgy rá lehet lőni a falra vagy a talajra és rögtön robban. jobban kell vele célozni és a távolságot is most már jobban figyelembe kell venni. ez is jó
bár nem voltam olyan pályán, de azt tudom mondani a síró heliseknek, hogy a játékosok döntő többségének az volt a véleménye, hogy túl könnyű dolguk van a helikopterezőknek. ez egy megérdemelt erősítése az helis-ellenszereknek. ez van. azt kellene megérteniük, hogy eddig GYAKORLATILAG HASZNÁLHATATLANOK voltak az AA-k, lájnbekkerek (meow
), most végre viszont megéri beülni. eddig nagyon jó k/d-ket tudtatok csinálni, most annyi változik, hogy valamennyire romlani fog ez az arány. őszintén szólva, igazságtalannak érzem ezeket a
-zós hozzászólásokat. egy tapasztaltabb AA-gun kezelő átlagban minimum 4x halt meg, mire egy helit vagy repcsit kilőtt. (az más kérdés, hogy a helikben általában 2-en ültek.), most talán 1:1 lesz az arány, de azért még így is azt mondom, hogy ez is túl optimista kijelentés.
az meg mekkora, hogy nem lehet ugrálás közben lőni!!!! gonosz mosollyal lőttem le simán ugróbolondokat, akik reflexből még most is elkezdenek ugrálni. én meg megállok egy helyben, és semmi perc alatt leszedem őket. fél óra alatt 4-5 ilyen áldozatom volt
a sznájpafegyverek is végre használhatóak. pár percig csak sznájperkedtem, és kapásból annyi killt megszereztem, ami az általam sokáig megszenvedett basic badge-hez kellett volna annak idején
amit még észrevettem: nem tudom, hogy a peccs miatt, vagy a szintén tegnap feltett 6.2-es catalyst miatt (amit a leírás szerint a bf2-re is optimalizáltak), de rögtön az elején azt vettem észre, szembetűnő volt, hogy gördülékenyebb lett a játék. szinte biztos hogy nőtt az fps, bár nem mértem meg. -
Bios.