• frx Zozo
    Nem értem, mi a gondotok a supportfegyverrel. Anno a DC-ben is ilyen volt, és senki sem bánta. Olyan mint a valóságban, nekem volt szerencsém lőni igaziból élőben is vele, pontosabb mint a kézifegyver, és erősebb is, természetesen csak hasalva lehet lőni vele, mert kb. 12kg üresen rakasz nélkül is, úgyhogy örülsz, ha tudod cipelni, csipőből meg Rambón kivül csak Schvarzenegger tud lőni vele.
    A valóságban is támogató feladatokra való, befekszik vele a "láma" valahová, és lekaszál minden rohangáló figurát vele. Erősebb, pontosabb. Szerintem akinek nem tetszik, az menjen quakezni, vagy amit akar, a support pont olyan lett, amilyennek már az elején is kellene lennie. Igy sem valósághű, hiszen a páncélozatlan eszközöket (hum-we) nem lövi át, pedig a valóságban még hosszában is átvinné.
    Nem sokat játszottam tegnap fél körben három helit lőttem tankkal, úgyhogy végre vége van a kopterlámák időszakának, nem lehet büntetlenül lebegni a tank előtt, mert két lövést is elbirt a heli. Most ha jól figyeltem, egy lövés, vagy max egy kis géppuska kell még neki. A DC-ben is igy volt, csak ott nem minden faszláma helizett. A többit nem próbáltam, de a nyuszihipphopp is igencsak le lett korlátozva. Ami érdekes, hogy a support nem dobja el ugrás közben a csomit. Az meg ki a fenét zavart ?