FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
tegnap fél órára kipróbáltam, de csak karkandon másfél kör erejéig. meglepődtem, hogy a supportok mennyire erősek lettek. én nem próbáltam ki, de sokszor voltam "szenvedő" alany. nekem bejön az erősítésük, most vannak azon a szinten, mint a többi kaszt, végre van esélyük. úgy értem, most annyit pontosítottak a fegyójukon, hogy ugyanolyan veszélyesek lettek, mint bármelyik másik kaszt. csak ez szokatlan, mert eddig nem kellett tartani tőlük. de így van jól 
a krumplilövészet kicsit furcsa volt így az első 30 percben. mindenesetre nem lehet magunk alá durrantani, és ez jó. de jó pár méterről ugyanúgy rá lehet lőni a falra vagy a talajra és rögtön robban. jobban kell vele célozni és a távolságot is most már jobban figyelembe kell venni. ez is jó
bár nem voltam olyan pályán, de azt tudom mondani a síró heliseknek, hogy a játékosok döntő többségének az volt a véleménye, hogy túl könnyű dolguk van a helikopterezőknek. ez egy megérdemelt erősítése az helis-ellenszereknek. ez van. azt kellene megérteniük, hogy eddig GYAKORLATILAG HASZNÁLHATATLANOK voltak az AA-k, lájnbekkerek (meow
), most végre viszont megéri beülni. eddig nagyon jó k/d-ket tudtatok csinálni, most annyi változik, hogy valamennyire romlani fog ez az arány. őszintén szólva, igazságtalannak érzem ezeket a
-zós hozzászólásokat. egy tapasztaltabb AA-gun kezelő átlagban minimum 4x halt meg, mire egy helit vagy repcsit kilőtt. (az más kérdés, hogy a helikben általában 2-en ültek.), most talán 1:1 lesz az arány, de azért még így is azt mondom, hogy ez is túl optimista kijelentés.
az meg mekkora, hogy nem lehet ugrálás közben lőni!!!! gonosz mosollyal lőttem le simán ugróbolondokat, akik reflexből még most is elkezdenek ugrálni. én meg megállok egy helyben, és semmi perc alatt leszedem őket. fél óra alatt 4-5 ilyen áldozatom volt
a sznájpafegyverek is végre használhatóak. pár percig csak sznájperkedtem, és kapásból annyi killt megszereztem, ami az általam sokáig megszenvedett basic badge-hez kellett volna annak idején
amit még észrevettem: nem tudom, hogy a peccs miatt, vagy a szintén tegnap feltett 6.2-es catalyst miatt (amit a leírás szerint a bf2-re is optimalizáltak), de rögtön az elején azt vettem észre, szembetűnő volt, hogy gördülékenyebb lett a játék. szinte biztos hogy nőtt az fps, bár nem mértem meg.